Novým trenérem Lokomotivu Moskva byl jmenován Božović

05.10.2014, 15:54
Aktuality
Po více než dvou týdnech našlo vedení Lokomotivu Moskva nového trenéra. Na začátku druhé poloviny září v této funkci skončil Leonid Kučuk, jehož povinnosti převzal Miodrag Božović...

Kučuk loni s týmem z hlavního města dlouho útočil na mistrovský titul a nakonec s ním obsadil třetí místo tabulky. Úvod nového ligového ročníku už tak úspěšný nebyl, moskevský celek skončil v předkole Evropské ligy na Apollonu Limassol a v domácí nejvyšší soutěži pravidelně ztrácel body.

Trpělivost vedení došla po remíze 1:1 s Mordovijí, po níž rozvázalo spolupráci a začalo hledat nástupce. V médiích padala jména jako Dan Petrescu nebo Luciano Spalletti, důvěru nakonec dostal Božović, který byl nedávno po špatném startu do sezony odvolán od kormidla Rostova.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (8)

Přidat komentář
Filip12

Reagovat
Kang & Kodos

Fotka

Reagovat
minoLFC

mal by si kúpiť tablet...a nejaké vlasy

Reagovat
smazaný uživatel

čo tam šaškuje s tým notebookom?

Reagovat
smazaný uživatel

Na obrázku můžete vidět, jak Božović na eurofotbal.cz zjišťujě, že se stal novým trenérém Lokomotiv Moskva.

Reagovat
minoLFC

nie, to zisťuje že ho vykopli z Rostova

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele