Lokomotiv Moskva propustil trenéra Kučuka

18.09.2014, 13:10
Aktuality
Lokomotiv Moskva loni bojoval o mistrovský titul, vstup do nové sezony se mu ovšem příliš nepovedl a neuspokojivé výsledky nakonec stály místo trenéra Leonida Kučuka. O jeho odvolání se mluvilo už několik týdnů a zrealizováno bylo dnes, ruský klub vše potvrdil na svých internetových stránkách...

Železničáři z úvodních sedmi ligových zápasů vydolovali jenom deset bodů a jsou až na devátém místě ligové tabulky. Hodně rychle pak skončila jejich cesta Evropskou ligou, v posledním předkole si ze hřiště Apollonu Limassol přivezli nadějnou remízu 1:1, domácí odvetu ovšem nezvládli a po porážce 1:4 byli vyřazeni.

Už po konci v evropských pohárech se mluvilo o odvolání Kučuka, poslední kapkou následně byla víkendová remíza 1:1 s Mordovijí. Kouč byl odvelen od tréninků a po schůzce vedení nyní definitivně odvolán.

"17. září 2014 se sešlo vedení Lokomotivu a jeho členové dospěli k názoru, že tým měl všechny podmínky potřebné k tomu, aby mohl absolvovat kvalitní přípravu. V takovém případě by zodpovědnost za výkony a špatné výsledky měla být připisována hlavnímu trenérovi. Vedení tak odsouhlasilo ukončení spolupráce s trenérem Kučukem a na jeho místo byl dočasně dosazen Igor Čerevčenko," stojí v prohlášení klubu.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ten má ale Kukuč.

Reagovat
smazaný uživatel

spekuluje se o Spalletim jako možném nástupci nebo Berdyjev by ho mohl nahradit... popř.Grygorčuk z oděsy

Reagovat
Elliasson

Luciano v Lokomotivu - to by byla bomba!

Reagovat
smazaný uživatel

mohl by to bejt i Mancini :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele