Novým trenérem Hamburku se má stát Martin Jol

09.05.2008, 17:28
Aktuality
Hamburk již příští týden představí novou trenérskou dvojici. Současný kouč nizozemského Waalwijku Zeljko Petrovic se nechal slyšet, že se stěhuje do německého klubu a bude asistentem Martina Jola...

"Stejně jako Martin podepíšu smlouvu na dva roky. Není příliš trenérů, pod nimiž bych chtěl pracovat jako asistent. Nyní je mi 42 a za dva roky mi bude 44. Poté budu mít dost času stát se někde opět hlavním trenérem. A pochopitelně v HSV se mohu hodně naučit. Beru to jako velký krok kupředu," prohlásil Petrovic.

Petrovic v letech 2004 a 2005 pracoval jako asistent Ruuda Gullita ve Feyenoordu Rotterdam. Nabídka z Hamburku pro něho nebyla jedinou, zájem o něho měli rovněž v belgickém Gentu. "Včera jsem za nimi odcestoval a řekl jim, že jsem si vybral HSV," řekl dále Petrovic.

Pokud se informace opravdu potvrdí, vrátí se Martin Jol do práce po více než půl roce. Naposledy byl manažerem Tottenhamu, kde ho na podzim nahradil Juande Ramos. Trenérem Hamburku je v tuto chvíli Huub Stevens, který se ovšem rozhodl pro návrat do Nizozemska a v létě se ujme kormidla PSV Eindhoven.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jol je kvalitni trener a verim tomu ze s HSV bude mit uspechy . Zasadni pro HSV bude udrzeni si svych hvezd Van der Vaart , De jong.... i dkyz doufam ze prave VdV zamiri na SB (chelsea)

Reagovat
fantomas

dobry tah..maj tam plno Holandanu + Holandan trener, to by mohlo klapat

Reagovat
GEGE

dobry krok pro Hamburk

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitni trener a kvalitni tym,dobra kombinace,tak ze hodne stesti,ale udrzet Van der Vaarta bude hodne tezke...

Reagovat
milan78

tento trenér NEMÁ ÚROVEŇ, pro mě je ostuda, když trenér nepostaví hráče, kterej má na daným postu lepší formu, než jeho konkurent, jasnej příklad Černy x robinson

Reagovat
smazaný uživatel

I love Martin Jol, Martin Jol loves me! Never forget!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele