Novým manažerem Celticu bude Postecoglou

10.06.2021, 10:54
Aktuality
Vedení glasgowského Celticu dnes oficiálně představilo nového manažera a funkce se ujal Ange Postecoglou. Pětapadesátiletý kormidelník dostane za úkol vrátit klub na skotský trůn, s novým zaměstnavatelem podepsal kontrakt na jednu sezonu...

"Dostal jsem příležitost, která představuje jednu z největších poct ve světě fotbalu. Odpovědnosti vést tento báječný klub si neskutečně vážím," řekl po svém jmenování.

Postecoglou v průběhu trenérské kariéry vedl australskou reprezentaci a vystřídal několik tamních klubů, do Celticu přichází z japonského týmu Jokohama F Marinos a má jenom minimální zkušenosti s evropským fotbalem, když v roce 2008 seděl devět měsíců na lavičce řeckého Panachaiki.

Celtic nezvládl poslední sezonu, vyhořel v pohárových soutěžích a nestačil ani ve skotské lize, když na mistrovské Rangers ztratil propastných 25 bodů. Už v průběhu ligového ročníku byl odvolán Neil Lennon a jeho povinnosti dočasně převzal John Kennedy, na podmínkách angažmá se následně s vedením nedohodl bývalý manažer Bournemouthu Eddie Howe.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
Slavia10

Ten Howe by byl pro Celtic skvělý, tohle jim nevyšlo.

Reagovat
GrimeBaller98

Co by takovy paradni trener delal v tak spatny lize

Vim, ze ho chteli, ale to by u me Eddie hodne klesl

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhoří

Reagovat
Horcmen

australský Vrba, snad jim ukáže

Reagovat
fantomas

To je teda pro Vrbu docela kompliment.

Reagovat
Horcmen

pravda, jen mi nadvláda Brisbane furt nějak připomíná vzestup Viktorky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele