Novým kapitánem Arsenalu je Fábregas

24.11.2008, 15:53
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (246)

Přidat komentář
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Víš, Arséne, pokud je to co Willi řekl pravda, a já tomu věřím protože on nemá za potřebí si něco takovýho vymejšlet, tak nevím jestli je změna kapitána tím správným řešením...co spíš kdyby si ty problémy jako manažer zkusil vyřešit?

Reagovat
smazaný uživatel

změna kapitána je uřčitě jedním z řešení

Reagovat
smazaný uživatel

hh když už odepísuješ Wengerovi, měl bys to napsat v angličtině aby tě vyslyšel xD

Reagovat
RMCF

možná by to bylo ještě lepší Francouzky

Reagovat
smazaný uživatel

Ale odsud posud...

Reagovat
Zajda

vždyť má pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ach to je blbec fabregas si mylsim že si neudělá respekt ze starších hráčů a je jedno jestli u nich (i když tam je jich pomálu) tak u ostatních

Reagovat
terry

Chudák Gallas

Reagovat
smazaný uživatel

tak az teraz sa ukazalo, aky wenger je genius...ved si spomente, ako fabrebas pred "pouhymi" piatimi rokmi(neviem ci je to slovo dobre:P) zacinal...vedla vieiru s cislom 50...a teraz je tu, o pat rokov starsi, s cislom 4, najlepsi stredopoliar a spilmacher na svete... s kapitanskou paskou a stale ma len 21

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

Najlepší stredopoliar a špílmacher na svetě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Tak tos přehnal.

Reagovat
smazaný uživatel

Verny to fanusik, od najlepsieho ma este daleko, nikto ale nepovedal, ze sa nim raz nemoe stat...

Reagovat
r.mrazik

rozhazovac rukou nejlepsi? tomu se rika zaslepenost :)

Reagovat
smazaný uživatel

Je hodně dobrej záložník,ale na kamoša z repre XAVIHO HERNANDÉZE opravdu NEMÁ

Reagovat
smazaný uživatel

Cakal som to... Dufam, ze ukaze, ze na to ma

Reagovat
Fedro

Správná volba kapitána, naprosto souhlasím

Reagovat
stiba

Tak změna kapitána je dobrým řešením, Gallas takové informace neměl vynášet z kabiny, každopádně on aspoň nebude pod takovým tlakem a může se soustředit jen na hru. A Fabregase to snad natrvalo spojí s Arsenalem a snad ho to nakopne k výkonům jaké předváděl loni.

Reagovat
fantomas

A nebo ho to ještě víc sváže a budeme ještě ve většim hnoji, než jsme ted.

Reagovat
stiba

tak i to je možný, to nám ukáží až další zápasy - už se na ně nemůžu dočkat

Reagovat
smazaný uživatel

Výhoda pro Aston Villu, aspoň konečně vyšoupne Arsenal z big four, kam nepatří

Reagovat
smazaný uživatel

Si děláš srandu, ne? Aston Villa

Reagovat
honziss

A ne snad?

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni špatně! Arsenal vyšoupne ještě Tottenham

Reagovat
fantomas

Tak z tebe se rýsuje Slepičák, jo? Tak s tebou sem skončil, hošane... Du do Itálie...

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně běž, já se bez tebe obejdu!

Reagovat
terry

Jojo, jen si běž. Aspoň budu moct psát Premier League

Reagovat
fantomas

Tsss.

Reagovat
honziss

Já bych se vůbec nedivil. Nicméně má to trochu složitější než AV.

Reagovat
smazaný uživatel

No téda to sem ani nevěděl, že máme novyho spolufandu

Ale myslim, že Woolwich skonči tuto sezonu sedmy. Před něj jeste pujde ManCity a Spurs, kterí pujdou nahoru, ale Woolwich spíš opačnym směrem. Wenger v zimě nejspíš žadny nakupy neuděla a stimhle rozhadanym tymem, nato zkrátka nemá kvalitou. A nemůže se spolehat ani na nejake vykony na hranici možností, protoze ti žoldáci to zkrátka nemaj zapotřebí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham Redsrabove kuzlo nebude trvat vecne a sliepocky sa vratia tam kde ich doviedol stryko Juande ... teda tam kde patria

Reagovat
honziss

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys aspoň věděl, o čem mluvíš. Ale vsadím se, že ani pořádně nevíš, proč tak nadáváš na Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

viem to velmi dobre .Fandim AFC par rokov a na zapasy so spuds som sa velmi tesil.Vzdy som ich bral ako rivalov ale nikdy som ich vyslovene nenavidel.Teda az do doby co som nezacal sledovat vseliake taketo internetove diskusie kde "oddany" fanusikovia sliepok utocia na Arsenal pri kazdej prilezitosti.Pritom mam pocit ze skor fanusikovia spuds nevedia preco nas vlastne tak strasne nenavidia.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, že jsi neodpověděl na otazku. Vlastně si jen přiznal, že na Spurs nadáváš proto, že je nemají rádi také ostatní fanoušci Woolwiche.

Reagovat
smazaný uživatel

ee ... u fanusikov Arsenalu malokedy pocujes nadavky na Tottenham (myslim tym nase konciny)... na tvoju otazku som odpovedal ... je to kvoli fans ako trebars ty co stale vymyslaju ze arsenal neznasaju kvoli komercnemu stadionu,spatnej neanglickej hre atd. a pritom je jediny dvovod ich nenavisti to ze zacali fandit klubu ktoreho hlavny rival je Arsenal ... Preco teda nenavidis Arsenal ty ? kvoli tomu ze pred 90 rokmi postupil do ligi namiesto vas? alebo kvoli frustracii ve vas vacsinou porazi?

Reagovat
smazaný uživatel

falnouškové Ars-nalu především nemají žádný důvod nadávat na Spurs. Všechny prasárny mezi těmi dvěma kluby měly společného jmenovatele - Ars-nal , Tottenham byl vždy jen příemce těch prasáren....ale to bys musel něco znát z historie (mimochodem , ne až tak vzdálené´)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni hlavne fanoušci Woolwiche prakticky nemají důvod, Spurs nenávidět. Já je nemám rád proto, že hrají v PL naprosto atypický fotbal, podobný házené a fanouškovi Angl. ligy se ani líbit nemůže. Že Spurs sestoupili a Woolwich postoupil by bylo celkem jedno. Jenže neměli ze sportovního hlediska jediny duvod postoupit, o vše se postaral špinavými praktikami Norris. Nemám je rád, protože se vetřeli ze svého Woolwiche na sever Londýna, pro destruktivni přestupovou politiku Wenger (tim myslim řadu ztracenych talentu, tudíž ztratu ze fotbal obecně), pro naprosto nevhodně složený tým po lidské stránce. Já myslim ze to je dost důvodů.

Reagovat
smazaný uživatel

v podstate si len skonstatoval ze nas nenavidis kvoli veciam spred takmer sto rokov ktore by si mal inak na haku keby bolo garde Arsenal - Tottenham opacne. Dalej kvoli veciam ktore som taktiez cakal ze spomenies.Takze PL ma niekde napisany sposob akym maju muzstva hrat? Ked nam to ide (resp. doteraz islo) ziskavali sme body hrou ktoru mnoho ludi povazovalo za najkrajsi futbal. Zaujimave ze toto vadi prave fanisikom spuds a nestazuju sa nato fans muzstiev s ktorimi Arsenal realne bojuje o umiesnenie v tabulke.Prestupy - nasa ZZ co porazila ManUtd stala dokopy menej ako sam Ferdinand .Myslim ze je lebsie poskladat kader z mladikov za mensie peniaze ako dat za hraca 30 milionov a po dvoch rokoch ho poslat odkial prisiel.Inak pri genialnych prestupoch ktorymi nas kazdorocne bavia spuds by si tuto temu radsej nemusel otvarat.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nezmínil jen důvody z historie. Promin, ale hra, která je založena na nespočetně nic neřešících narážečkách a přihravkach na 3-5 metru, 20 metru před vapnem soupeře, se opravdu fandovi PL líbit nemůže. Kdo říká, že hrajete nejkrásnější fotbal? Do této role, se pasujete především sami. Nerikam, že PL vám zakazuje hrat hazenou jakou hrajete, jen sem psal, že se mi to zkrátka nelíbí, tak nevim co sem pleteš tohle.

K těm prestupum. Neřikam, že Spurs provádějí samé neomylné přestupy, ale taky si na ně sám vydělá a nepotřebuje miliony kapitálu "zvenku".

Reagovat
smazaný uživatel

Ku tomu kapitalu zvoku sa nebudem vyjadrovat to si trafil iny londynsky klub nas narozdiel od inych klubov PL stale vlasnia anglicania K tej hre . PL uz nie je to co bola pred par rokmi (bohuzial) a vpodstate kazdy klub hra svoju vlasnu hru. Arsenal hra ofenzivny futbal a to je nanom pekne ( ktovie akoby hral Tottenham keby nejaky manazer u vas vydrzal viac ako 2 roky ) . Ja sa radsej budem pozerat na futbal co praktikuje AFC nez nato co v predchadzajucich sezonach hrala Chelsea alebo tu "skvostnu cisto anglicku" hru co predvadzate vy .

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže ja netrefoval vubec žádny klub a šptně si mě pochopil . Nemyslel sem tím "zvenku" jako od cizích majitelů. Zkrátka Spurs jsou ziskovým klubem, takže si na své přestupy sami vydělají, svoji vlastní činností.

Jestli si o anglické hře opravdu myslíš, že je na poblití, měl bys asi změnit soutěž, o kterou se zajímáš. Doporučuji Ligue 1, to by pro tebe nebyl takovy skok, 6 frantiku v zakladu je celkem slušny čislo

Vlastně si dost protiřečíš. Na jednom řádku píšeš, že se ti stýská po tom, jaká PL byla, ale hned na dalším píšeš jak máš rád hru Woolwiche, ve které nejsou snad žádné známky ostrovního fotbalu. Zajímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

tym "bohuzial" som narazal prave na tych majitelov a kluby ako Chelsea ci najnovsie Man. city ktore ku.via PL . Myslim ze je lebsie mat v lige tym ako Arsenal ktory nehra typicku anglicku hru (a nije zdaleka jediny) ako tym co pred dvoma rokmy hral o zachranu a teraz je zodna naden najbohatsy klub (resp. klub s najbohatsim majitelom )na svete . K tym financiam - my si splacame za vlastne stadion takze si nemozeme dovolit dat za posili 60 milionov a plazit sa na dne tabulky. Ved zanedlho uvidis ake to je. PL uz nebude nikdy taka aka bola pred 10 rokmi a tymov co nebudu hrat anglicky futbal bude iba pribudat.

Reagovat
smazaný uživatel

Atipičtější Anglický klub než Woolwich v PL není, měřítko je jednoduché, a to počet Angličanů v základní sestavě.

Nevěřim, že splácení stadionu je tak náročné, že byste se nemohli posilovat. V létě byla i nejaka zpráva, že vedení Woolwiche je ochotno poskytnout Wengerovi dostatek prostředků na posily, jenže on se asi bojí koupit jakéhokoli prospěšného hrače, aby náhodou něco nevyhrál. A bavíme se o Woolwichi, tak sem nezatahuj šejky a čukotku.

Reagovat
smazaný uživatel

*Atypičtější

Reagovat
smazaný uživatel

musim priznat ze v tomto mas bohuzial pravdu.Mna Wenger cez leto vyrazne sklamal tym ze Arsenal viac menej oslabil oproti sezone minulej . To ohladne anglicanov je tiez chyba ale pomaly sa to naprava (pozri na rezervu) Ale dat za hraca dvojnasobok preto ze je anglican ? radsej kupit rovnako dobreho (ak nie lebsieho) francuza za polovicu alebo menej.Zas pozri na spuds prebudovali ste polku kadru a ste natom horsie.

Reagovat
smazaný uživatel

spíše je to tak, že současný Ars-nal už vyloženě irituje i nezaujaké fans....chová se vyloženě jako vřed, do toho ty nekonečné výmluvy a kecy o zlých rozhodčích o nezkušenosti zkušeného kádru atd. a pak to tlačení těch nesmyslů jaký že hrají "krásný" fotbal, čemuž věří jen oni sami

Jinak Ars-nal v pohodě má 60 Mega na přestupy, to že je nevydá je čistě váš probém, a argumentovat tím jako nějakým pozitivem je minimálně směšné......koho to zajímá? Na platech hráčů jste daleko předaleko před Tottenhamem, který má mimochodem i mladší základní jedenáctku......a po příštím kole to už klidně může být o 5 bodů....

Reagovat
vodka

No nic proti, ael Spurs předváděli pod Jolem krásný fotbal, rozhodně atraktivnější než Arsenal...

Reagovat
smazaný uživatel

"nevhodně složený tým po lidské stránce"..

Reagovat
smazaný uživatel

Redknapp je nejlepší kouč v Anglii. Nejlepší Brit ( angličan)

Reagovat
smazaný uživatel

Angličan mi tam sedí líp

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ja vím, SAF je pořád nej.

Reagovat
smazaný uživatel

V letošní sezoně hraje fantasticky. Loni to byl tuším Everton, ktery si zasloužil kval.LM

Reagovat
smazaný uživatel

ano,jen 11 bodů na čtvrtou příčku.

Reagovat
smazaný uživatel

A co? A to znamena že na to neměl?

Reagovat
smazaný uživatel

jak chceš dohnat 11 bodů,resp. 12,abys byl na 4 příčce?Neříkám,že mají špatný mančaft,ale to je velký rozdíl..

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ustřelil jsem, ale každopádně sem chtěl říct že Arsenal tam nyní nemá co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

staciloi kdyby vyhrali obe Merseyside Derby... to by meli +6 bodu,Liverpool -6....a najednou je Everton o bod 4.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačilo dát 3 goly a postupoval by Everton

Reagovat
smazaný uživatel

To je podle mě silně zavádějící...

Reagovat
stiba

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal nepatří do big four?? ty blbče

Reagovat
smazaný uživatel

A jo snad?

Reagovat
smazaný uživatel

soudíš podle posledních pár zápasů?

Arsenal se se součástí Big4 už dost sezón a najednou se mu nepovede posledních pár zápasů a hned tam nepatří.. trochu neobjektivní...

Reagovat
smazaný uživatel

*je součástí

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápeš zjevně o co jde. Arsenal na to nemá delší dobu, teď to konečně vyplulo na povrch. Všichni jsou unešení z toho kolik tam hraje mladíků, jakou to má budoucnost, ale teď se ukázalo že půlka Arsenalu nemá ani na to hrát střed PL. Arsenal je lepší průměr, svede hrát o 6.místo. V minulé sezoně měl formu na začátku, ale pak se ukázalo, kde je tlačí bota a spadli na třetí místo, které udrželi jen diky formě ze začátku.

Reagovat
afc

ty blazon.Arsenal nikdy pod Wengerom neskoncil horsie ako na 4 mieste!A tak to bude este najblizsich 5 rokov.

Reagovat
smazaný uživatel

Dyž spíš, tak si vyndej ruku z kalhot, nedělá ti to dobře.

Reagovat
afc

to je vsetko, na co si sa zmohol?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz máš nick, co máš, nic víc se ani dodávat nemusí

Reagovat
afc

tvoj nazor, aky mam ja nick, mam vies kde..

Reagovat
smazaný uživatel

Se vůči tobě nemá smysl zmáhat, bo se ztrapníš sám, nepotřebuješ k tomu někoho, aby ti z ostudy ušil kabát.

Reagovat
afc

aka ostuda,co to trepes?ostuda je to ,co si napisal o 18:45,vacsiu kravinu som tu uz dlho necital.Vsak v maji si mozme o tom pokecat ,ako ten slaby Arsenal patri do stredu tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom se nerozplač prosím tě. Vem si kapesníček, a utírej si slzičky, bo Arsenal má to nejlepší za sebou. Smiř se s tím, jestli se tam neudělá něco převratného, tak ten klub pujde uplně do háje. A v květnu splačeš nad výdělkem.

Reagovat
afc

ziadny prevrat ako sa deje napr v Barce nebude.A velky dovod na to nie je.Keby Wenger nebol tvrdohlavy a kupil skusenejsich hracov,tak by to bolo uplne ine.Klub mam bohatu historiu,silne fans zazemie,financne je na tom velmi dobre,takze naozaj tak lahko do sraciek nepojde.

Reagovat
smazaný uživatel

Mužete si za svou situaci samy. Jen a jen Wenger si poštval proti sobě nejlepšího obránce, kapitána týmu. Na kdyby se nehraje, a to že máte finance, a zazemi, a všecko,tak k čemu ti to je, dyž máš rok v kuse zraněné 2-3 opory? K ničemu. Finance sou k tomu aby se nakoupily hráči, jenže Wenger si pěstuje školku, tak se nediv kde jste a kde budete.

Reagovat
afc

s tym suhlasim.Tiez by som uvital posily a ze to Wenger cez leto uplne posral a momentalne tento tim nema,na to,aby bojoval o titul je jeho chyba.Ale stale si myslim,ze 4 flek v pohode ukopeme a stale sme pred Villou a ostanymi.I ked je to slaba utecha.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

a este nieco,hrat bez 7 hracov zakladnej zostavy by zamavalo aj s Manu ci Chelseou.

Reagovat
vitasrp

Samozřejmě, jenže narozdíl od vás se s tím CFC dokázala poprat a skončit na druhém místě tabulky, což už je u vás naprostá utopie.. Zkrátka, ačkoli do přestupů CFC vloží až příliš mnoho prostředků, tak alespoň dokáže tu lavičku kvalitně zaplnit, což vy nedokážete. Minulá a letošní sezona toho budiž důkazem

Reagovat
afc

tak samozrejme.Ved iba Drogba,Essien stali viac ako cely kader Arsenalu,takze je to uplne logicke,ze so zraneniami sa Chelsea vysporiada lahsie ako Arsenal.Momentalne je 9 hracov zranenych.Z toho 7 su hraci zakladnej zostavy.

Reagovat
smazaný uživatel

každý má své zraněnné, jenom ars-nal kolem toho dělá takový humbuk (a ještě Můriňo), NUFC chybělo vloni 11 hráčů, Spurs hrál půl roku bez obrany, MU chyběli dlohodobě nejlepší hráči, to je v PL naprosto normální stav, a ten kdo se s tím neumí vyrovnat, tak tam nemá co dělat....spíš bych se zamyslel nad fyziogomií těch hráčů, jestli nebude chyba třeba ve Wankerovi v jejich výběru, ono PL je něco dost odlišného od PD nebo Ligue 1

Reagovat
vodka

WHU na tom taky není zrovna nejlíp...

Reagovat
smazaný uživatel

Proto skončili za očekáváním. O to jde. Tam je teď i Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se mně nejvíc líbí, Arsenal nepaří do Big four, , Nejsem fanoušek Arsenalu, ale o týmu, který hraje přes 10 let špici, říct, že nepatří do Big Four je fakt odvaha. Teď vlastně stojíš proti milionům lidí, kteří to o něm tvrdí, Arsenal patří do Big Four i kdyby byl na 16. místě. Klub, který by ho v Big Four mohl nahradit by si musel pro Big Four udělat nejdřív jméno dlouhodobýma výkonama. To, že je teď dva dny Aston Villa na 4. místě z ní nedělá tým patřící do Big Four. Marodka Arsenalu je veliký problém a až bude většina hráčů fit a budou podávat stále špatné výkony, tak to o nich můžeš začat tvrdit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak patří, ale nemá tam co dělat. Vymlouvat se na zranění je ubohé, to umí opravdu všeuměl. Arsenal by tam neměl co dělat, ani kdyby neměl zraněné. Ten kádr je hrozný. A to jako že hraje 10 let na špici, a o titul, tak je vlastně povinnen být v B4? Historicky by tam neměla co dělat Chelsea v tom případě. A je opravdu hrozně směšné, že si každý myslí, že kdyby AV měla tolik a tolik zraněných, a Arsenal měl všechny zdravé, že yb to něco měnilo. Problém je uvnitř klubu, a to se přenáší na hříště.

Reagovat
afc

a z akeho dovodu Arsenal nema co robit v BIG 4?A kader je hrozny?Ak by si doplnil 2,3 Top hracmi je skvely.Kompletna zakladna zostava patri medzi najlepsie v Europe.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, baví mě se bavit se zaslepeným šaškem, který vidí jen to že každej na Arsenal hází špínu, a že rozhodčí jsou špatní, a todleto támdleto. K čemu je ti skvělý kádr, když ta tvá 2.nebo kolikátá sestava na světě věčně nehraje spolu, dyž nemáte ani tak dokonalý systém zdravotnictví a rehabilitace, že máte pořád zraněné? Tak si pak neztěžuj, boží mlejny melou.

Reagovat
afc

ja vobec nie som zaslepeny fanda.je vela veci s ktorymi som nespokojny.To,ze su hraci neustale zraneni je naozaj vysmech,ale ako my fans to mozme ovlyvnit?ja nevidim aki su tam lekari,aku maju starostlivost..To,ze zakladna zostava neodohra viac ako 2 zapasy spolu, je uz ina tema.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je fakt směšné, špatné zdravotnictví. Běž si zahrát FIFU a vylepši si ho o dvě hvězdičky. Zdravotnctví v klubu určitě nemůže za to, že má někdo problémy A na rozhodčí se tu nikdo nevymlouvá.

Reagovat
smazaný uživatel

Nee, Wenger si nestěžoval nikdy na sudí. A zdravotnictví, nevěděl sem jak to mam nazvat, dyž nedokážou vyléčit hráče. Jak se to jmenuje?? Lékařství, tak nedělej chytrého.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepopírám, že je uvnitř klubu současně problém, ale ty se tady snažíš tvrdit, že jména jako Rosický, Eduardo, Adebayor, Toure, Walcott atd., teď se k tomu na zítřejší zápas přidali ještě Nasri a Diaby, že jsou na stejné úrovni jako Hoyte, Bendtner, Vela, Djorou, Ramsey. Chlapče probuď se někteřé hráče je prostě těžké ideálně nahradit. Jako to že Arsenal teď nemá formu a hraje tak jak hraje, to snad vidí každý. To se tady nemusí pořád dokola opakovat, ale je to způsobené právě i marodkou, tak tady nedělej chytrého, že se na to někdo vymlouvá. Právě, že nevymlouvá, ale každý ví, že to tak je. Všude na světě, ne jenom v Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nesnažím se tvrdit, že ten a ten je na stejné urovni jako Rosa, Nasri, Adebayor. Ale jenže všude ve světě máš v týmu na každý post dva 2-3 hráče, a nikde se nevymlouvají, že vypadne třeba levý křídlo, a oni najednou musí postavit náhradníka, to funguje v Arsenalu, bo mají jen 16-leté klacky. JE chyba Wengera že si nekoupí kvalitní náhradníky, vem si Chelsea, ManU, Barcelonu, Inter. Jak říkal ,,afc" finance udajně jsou, tak proč je nevyužije.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ale nevypadne jich sedm, kostra týmu tvoří všude 13. a 14. nejlepších a zbytek se nahradí, když někdo vypadne, ale ne Sedm Osm hráčů. To je potom těžké hrát fotbal, na jaký jsou všichni u toho týmu zvyklí

Reagovat
smazaný uživatel

" kdyby si tam Wanker tahal pořádné hráče, kteří jsou schopni se adaptovat na tvrdý fotbal PL, tak se tato situace nestane......ona to tam je samá "houžvička" dobrá tak pro PD nebo Liegue 1....sami si za to můžete

Reagovat
afc

tak Pires,Vieira,Henry boli z akych lig?Oni s PL a so zraneniami nemali takmer ziadne problemy cize je normalne,ze Wenger kupuje hlavne z Ligue 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem fanoušek Arsenalu. Můžou si za to. . Já se jenom snažím vysvětlit, že není lehké podávat výkony s mužstvem, se kterým se vlastně na začátku sezony nepočítá. Jak jsem říkal, jdou plně nahradit 3 hráči v základní sestavě, ne sedm. A to, že tyto nuly houžvičky, porazili, Manchester v plné síle to tu nikdo nevzpomene. Ba naopak, nedejbože, aby někdo špinil naše Man U. Neříkám, United je stále kandidát na titul, Arsenal asi ne, ale jakmile se dá vše dopořádku, bude se opět rvát o tom nepochybuju.

Reagovat
smazaný uživatel

To nepopírám. Já jen tvrdím, že v současnosti, kdy je tam tolik problémů,a tolik zranění a forma v háji, že do B4 se dostane někdo nový. A myslím si, že vypadne Arsenal, i když to sem si myslel i loni, a nakonec to ukopal. Wenger by měl, pokud vydrží, přivést kvalitu a ne kvantitu.

Reagovat
smazaný uživatel

No, na začátku to vypadalo, jakobys nám svým ostrým vyjádřením chtěl sdělit ještě něco jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Ona tam ta kvalita je, jen prostě nemůže teď, chodit. O to mi jde

Reagovat
smazaný uživatel

Ale není taková jako by asi měla být.

Reagovat
smazaný uživatel

To není, ale odsuzovat trenéra, který něco dokazál, jen kvůli tomu, že prostě nemůže momentálně pracovat s tím, s čím by si přál je dost ubohé. Prostě to je fotbal, na posra..ho aj hajzl spadne někdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Heh... Arsene nemůže pracovat s tím,s čím chce,protože si to,co má sám vybral. Majitelé řekli,že má peníze k dispozici a je jen jeho blbost,že nikoho nepřivedl.

Zranění? To se prostě děje... Arsenal nemá ani náhodou největší marodku,maximálně největšího strýčka skrblíka...

Reagovat
smazaný uživatel

Když by ty peníze co ušetří na nákupech šly jemu do kapsy, tak bys to řikat mohl

Reagovat
smazaný uživatel

neinvestoval když mohl investovat jenom proto, že je tvrdohlavý a ješitný a chce si něco dokazovat s nějakou "wengerovou" cestou,která evidentně nefunguje.......okradl tím fanoušky Ars-nalu, kteří to všechno musí tvrdě platit a nedostávají protihodnotu, což je ve své podstatě i dobře, protože si ti šmejdi stejně nic nezaslouží.....

Reagovat
smazaný uživatel

Na posledení větu se ti můžu jedině

A o tý cestě - taky se mi zdá něco podobnýho o čem mluvíš. Že se prostě s výstavbou stadionu rozhodl, že bude maximálně spořivý a bude se to snažit ukopat levně. V dnešní PL už to ale takhle nepude, ne na špici. Pár let snad (a to už se mu vpravdě podařilo), dlouhodobě ne.

Reagovat
afc

v tej dobe bojovali o titul 2 kluby a nie ako dnes.A kedze do PL sa hemzi sama haved, ako sejkovia,amici, tak coraz tazsie bude bojovat o titul.Budu casy,ked budeme radi aj za 4 flek.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem mluvil o posledních asi 3 letech, kdy taky vsázel na mládí, ale v PL ani v LM to nebylo tak špatný. Samozřejmě příchod Rusa a Araba dostává PL do jiných rozměrů, to PL podle mě škodí víc než 1 angličan v AFC.

Reagovat
afc

ked zoberies posledne 3 roky,tak v PL to je bieda.06-4,07-4,08-3.Okrem minulej sezone,predchadzajuce 2 sezony sme ani nezasiahli do boja o titul a boli tam 20 bodove straty na majstra,ale dalo sa to tolerovat,kedze prebiehala generacna vymena,ale v sucasnosti mal byt Arsenal niekde uplne inde,ale on je tam,kde bol pred 3 rokmi.Cize na zaciatku.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem bral tendenci - každý rok se Arsenal zlepšil o 5 10 nebo 15 bodů. Tím jsem myslel, že se to Wengerovi dařilo, ta obměna.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš neumí. Natahal si tam děcka, kteří na něj dlabou, stejně tak na nejzkušenější, a má z toho pak válku v týmu. Jeho problém, že si to neumí ukočírovat. Vem si Henryho,Pirese,Fredrika, Vieiru, zkušení hráči, kteří uměli za to vzít, nedělaly pruser, nebo o žádným nevím. Ale nyní, kdy tam je dva tři hráči co umí za to vzít, a 17 mladých, to je pak těžké.

Reagovat
smazaný uživatel

Henryho, Pirese a Vieiru sem netahejme, to byla naprosto vyjímečná generace, takový hráči už dlouho v Arsenalu nebudou. Je fakt, že jim chybí nějaká podobná hvězda tohoto typu. Nebo třeba Denis, ten by ty mladé dal dohromady. Ne já si myslím prostě, že je to výsledek momentální krize jak výsledkové, tak ohledně situace v kabině. Teď mají kapitána nového a třeba to prospěje. Už to, že Gallas bude hrát proti Dynamu, by mohl být krok vpřed.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže takové hráče Arsenal potřebuje, nebo spíš Wenger, aby se za ně mohl schovat. Jenže teď tu nikoho nemá a najednou se začíná ukazovat co je to za nazdárka. Je vidět že kabinu nemá pod kontrolou, že to šéfujou děcka, které nikdo neumí usměrnit, dyž si otevře Gallas hubu, tak ho vyhodí z kádru. Teď udělal nucené gesto po výprasku na City si nemůže dovolit prohrát a ztratit LM.

Reagovat
afc

a je podla teba normalne,ze Gallas to verejne vyhlasi?Malo to ostat v kabine.Ferguson by urobil to iste.A ako ho poznam,tak unho by si uz nekopol.

Reagovat
smazaný uživatel

Však sem se take ke Gallasovi nevyjadřoval, normálni to moc není, ale co měl dělat. A proč sem taháš Fergusona a MU, na kdyby se nehraje, a spekulovat opravdu se mi zdá zbytečné.

Reagovat
afc

preto taham Fergusona,lebo mi to pripada z komentov co tu citam,ze Wenger spravil nieco podle,ked zbavil Gallas pasky a ini manageri by to neurobili.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mužeme jen spekulovat a kalkulovat. Mohly to udělat, ale taky nemusely. Nevíš třeba, Gardioula nebo Redknapp by to udržely v kabině, můj názor. Záleží na situaci v týmu atp. Záleží co se dějě v kabině. V Arsenalu to bylo už asi neunosne, že se to dostalo ven.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi, můžeme jenom spekulovat. Třeba to zas tak hrozné nebude mezi ostatníma. Třeba jen Gallasovi vadí, že si mu 25 letý "fracek" dovolil oponovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Anebo to byly ty hádky na hřišti, v kabině, o kterých věděl celý svět. A proto to došlo tak vysoko, že Gallas do toho praštil, a teď to pročistí klima...Kdo ví, třeba to nakonec Arsenalu pomůže, viz ManCity

Reagovat
afc

inak je zaujimave,ze je to takmer ten isty tim,co bol minulu sezonu.Tim,ktory tahal za jeden povraz,ktory otacal zapasy v poslednych minutach,ktory mal vynikajuci timovy duch a zrazu az tuto sezonu,ked sa nedari, sa ukazuju ake problemy su v kabine.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo neřekl,že neměl zbavit Gallase pásky... On neměl dopustit,aby byly takové problemy... Jeho tým se chová jako stádo hyen,vláda silnějšího. Něco jako že kapitán má respekt? Na to se kašle...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ale spekulace je taky? Byl Gallas ten správný kapitán? Co když stádo hyen nebavilo neustále naříkání někoho, že i když má o 6 let víc, tak i přesto si dokáže někdo odporovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš,že by si šel stěžovat,že ho hráči nerespektujou,kdyby mu jen odporovali? Viděl jsi jediné takové vyjádření od něj? Tohle by se dalo čekat od Wengera nebo Drogby,ne od někoho,kdo si na takové výlevy nepotrpí...

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že Wenger se nepotřebuje za nikoho schovávat. To že vyhodil Gallase po takovém prohlášení, je naprosto v pořádku. To by udělal úplně každý trenér. Kdyby to totiž neudělal, tak by neměl co dělat v profesionálním fotbale. To že je Gallas zpátky není určitě prohrou na Man City, ale tím, že si Ti dva sedli a dospěli k nějakému závěru, který bude prospěšný jak pro mužstvo, pro Wengera, tak pro Gallase

Reagovat
smazaný uživatel

Však je dobře že vyhodil Gallase, to je v pořádku, nenechá si srát na hlavu. Jenže za to že se Gallas ozval si může AW sám. A jak mužeš vědět že si spolu sedly, nebo co to píšeš? To jsou zase spekulace.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože to tak normálně u lidí chodí. A oni si spolu nesedly, ale sedli.

Reagovat
smazaný uživatel

Já automaticky všude píšu tvrdé y, ale to je celkem jedno, já mám dysfunkci, ale to je nepodstatné. A mohly si spolu sednout, ale taky to může být příkaz vedení, nebo za AW přišly hráči, že by to chtělo aspoň na LM toho Gallase vzat nazpět.

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo přišel Gallas a omluvil se. Nevím, neví to nikdo. Zůstalo to uvnitř klubu. A to je krok dopředu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Anebo, jenže Gallas mi nepříjde jako typ člověka, co by za někým chodil. Přijde mi jako Řepka, za tím co řekl si stojí. Myslím že to je příkaz vedení. Ale třeba se to dovíme zítra jak to bylo. URčitě se tu něco objeví.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

myslis ze by gallas tak klesnul?to spis wenger ho zobral naspat preto aby vobec vyhrali s dynamom

Reagovat
smazaný uživatel

Taky myslím, a tím pádem se Gallas cítí nepostradatelný, a Wenger se mu třeba omluvil. Gallasovi to pomůže, a mužstvu asi taky. Nejspíš, minimálně pro tento zápas, k udusení krize. Ale taky to může mít efekt typu ,, Projde to Gallasovi, projde to i mě" a to si muže říct kdokoli, i třeba Ramsey, nebo ten trouba Adebayor.

Reagovat
stas87

gallas sa mozno tak citi a ma to sebavedomie podlozenymi vykonmi a aj skusenostami ved vyhral toho za karieru dost aby mu taky adebayor nadaval tak si to nenechal libit co dokazal adebayor?nic tak by mal drzat hubu ak to teda bol on

Reagovat
smazaný uživatel

Píšeš blbosti...

Gallas není takovej idiot,aby šel s věcí na veřejnost... Pokusil se usměrnit někoho,ten ho poslal do čokodíry,on se nasral,šel za Wengerem,ten ho poslal na stejná místa a tak si stěžoval na jediném místě,kde mu mohli naslouchat - media. Wenger si za to může sám,nemá v týmu žádnej řád,nic,co by mělo udávat postavení. Není tam žádná osobnost,ke které všichni vzhlíží.

Reagovat
smazaný uživatel

S postavením Wengera se dá vcelku souhlasit. S Gallasem to tak jednoznačně nevidim. Několikrát se už v AFC projevil do médií nevhodně, v CFC to s nim taky nebylo tak jednoduchý.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože má svou hlavu, a nenechá si na ni srát. Nenechá ze sebou zametat. Tak to podle mě bylo i teď, když se ozval. Jestli se mu postavil někdo, tak ho chápu, ale i tak vlastně je to srabáctví od něj, že si ztěžuje, že nemá v podstatě respekt, autoritu. Že to je špatný kápo.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď si podle mě zamotal několik věcí dohromady, který nemůže příliš objektivně posoudit. Protože nevím jak ta situace vyadala. A s některýma lidma ani dobrej kapitán nic neudělá, takže těžko soudit.

Reagovat
stas87

tze podla teba nemal povedat ze ho urazaju ale mal si treba zazidat o prestup?ty by sis nechal srat na hlavu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě, ti co na něj třeba nadávají. To už je zbytečnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea má na marodce od začátku sezony 26 hráčů a vede ligu. To je dost chabej argument,chelsea chybělo 8 hráčů základní sestavy. Loni mělo WHU největší marodku v PL za poslední roky atd atd...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, letos to Chelsea taky pěkně odnesla se zraněníma. AFC se nemůže divit, že není v tomto směru konkurenceschopný, když jeho manažer šetří.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy chybělo Chelsea 8 hráčů základní sestavy?

Reagovat
smazaný uživatel

Chyběl Drogba,Essien,Ballack,Deco,Joe Cole,Čech,Carvalho ... A aby to nebylo málo,tak byl zraněnej i 1. náhradník na stopera Alex Takže promin,7 hráčů základu a 1. náhradník za zraněného

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš tuhle neděli?

Reagovat
smazaný uživatel

Chybělo tuhle neděli těchdle 8 lidí?

Reagovat
smazaný uživatel

No právě že ne? Každý chyběl v nějaký jiný čas. A vždycky za něj byla náhrada. Ale ti ostatní hráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Co nechápeš na větě bylo za sezonu 26 zraněných a jednou dokonce 7+1 najednou...

Reagovat
smazaný uživatel

chcu slyšet důvod proč na to nemá delší dobu.. Fandím Arsenalu 6. sezonu a nevim jestli se na to nedívám subjektivně, ale nikdy sem nepocítil že by neměl na manwhoo, chelski či liverpool. řekni mně konkrétní případy.. minulou sezónu to nebyl jenom začátek, ale 2/3 sezóny sme hráli špicu tabulky a nejvyrovnanější fotbal v PL. sezona 06/07 nebyla až tak vydařená, ale zase sme byli ve finále LM.. A ty mě chceš tvrdit že už tehdy sme neměli na big4? BLBOST! já slepý nejsu.. spíš možná ty..

Reagovat
smazaný uživatel

konecne im to doslo....kapitan by mal byt lider muzstva a nim fabregas nepochybne je...ked sa povie liverpool tak vas napadne gerrard...ked arsenal tak fabregas... no proste neni o com...

Reagovat
smazaný uživatel

Sákra, kapitán, jak má být

Reagovat
smazaný uživatel

fÁbregas???

Reagovat
Deywid

čó sá tí nézdá ?

Reagovat
smazaný uživatel

Sagerbáf???

Reagovat
fantomas
Reagovat
Kily

jáma, kterou si na sebe vlastně vykopal sám Wenger. Dávat šanci mladým je dobrá cesta, ale prostě všeho moc škodí. Cesc se mi jako kapitán vůbec nezamlouvá, na druhou stranu se mi chce napsat, že stejně bylo jedno, kdo pásku dostane. Zkušení hráči a tahouni v týmu hodně chybí

Reagovat
smazaný uživatel

moje slova

Reagovat
smazaný uživatel

pod to se podepíšu

Reagovat
herbage

Ale tak perspektivního kapitána nikdo nemá

Reagovat
fantomas

A to je ostatně klíč k uspěchu, že.

Reagovat
herbage

Není, jen to beru z té pozitivní stránky Ono na tom celkem nesejde, protože Gallas byl jednookým králem mezi slepými a teď je to prašť jak uhoď.

Reagovat
fantomas

Podle Wengera ne. Ten má prý ve svým týmu tolik vůdců, že bylo vlastně jedno koho zvolí. Ano, bylo to jedno, protože krom Gallase tam žádný jiný adept na kapitána nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

urcite lepsi jak gallas.........ale by dal kapitansku touremu

Reagovat
Fenix

s tim Gallasem to chce Wenger zahrat do outu jako ze si ho vazi a protoze je moc hodnej tak mu odpousti kdepak Arsenal dostal od Manchesteru City nakladacku takze Gallas opet na scenu pac by to mohlo pokracovat este hur

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal padá do pěkných sraček...

Ale všechno se dá napravit - povolal už zpátky Gallase,po 3-4 zpackaných zápasech dostane zpátky kapitánskou pásku a Gunners zase pojedou pro nějakou 4-5. pozici...

Reagovat
smazaný uživatel

Respekt k Arsenovi, leč poslední dobou musím víc než souhlasit s Gallasem. Ano myslím si, že v Arsenalu to nefunguje kvůli mladí. Není tam hiearchie a každej trouba si myslí, že je hvězda a podle toho hraje a to gallase štve. Hrají krásně, ale všichni myslí jen na útok. Cesc je špatná volba pro kapitána - není to osobnost a musí vyrůst.

Reagovat
smazaný uživatel

No, osobnost to je dost veliká řekl bych.

Reagovat
smazaný uživatel

kapitan ma byt hrač s největšim respektem a autoritou v tymu a to fabregas rozhodně neni takže samozřejmě analnikum by měl kapitanovat Gallas

Reagovat
smazaný uživatel

já bych dal pásku asi tourému

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tiez, ale to nezavisi na nas

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger zda se ma rad chlepecky. .

Reagovat
smazaný uživatel

no bylo mi jasné že nad fabregasem bude AW uvažovat ale doufal sem že kapitánem bude Kolo Touré, kdyby tak byl v kádru ještě Flamini ten by si to zasloužil, byl to dříč a nevynechal žádný souboj

Reagovat
smazaný uživatel

Flamini si zasluzi tak kopanec do ksichtu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregaaaaaaaaaaas

Reagovat
smazaný uživatel

Tym ze pasku dal inemu hracovi neznamena ze ten hrac ma take skusenosti ako gallas. Galas je skuseny a ma vela skusenosti, Fabregas je dobry, ale menej skuseny. Wenger mu dal za to pasku, aby si o nom mysleli ze je dobry trener. Ale vyzera to ze neni, lebo neriesi ani problemy v klube

Reagovat
smazaný uživatel

ty si zjedol sialeny gaštan vsak?

Reagovat
smazaný uživatel

nie

Reagovat
smazaný uživatel

zaujimave,povedal by som ze ano

Reagovat
smazaný uživatel

Uz bude dobre, stihol ho kvoli tebe rychlo vyblut

Reagovat
smazaný uživatel

vyblut ked uz tak vybielit

Reagovat
r.mrazik

v detsky skolce kapitan nejvetsi frajirek...mno,aspon bude moct rozhazovat rukama casteji...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja s timto moc nesouhlasim,radsi ybch dal pasku Koleckovi. Ale zase je pravda,ze je asi Fabre lidr,kdyz se vrati ke svym vykonum z minule sezony,budu AW blahorecit.A vam idiotum,co tu pisete po par nepovedenych kolech,ze AFC nepatri do big four jste vymazani imbecilove.Takovych spatnych serii uz bylo.A slepicaci by se meli zdrzet komentaru ze vsech nejvic!Oni,kteri se kazdy rok kasaji,ze se dostanu pred nejaky tym z big4,vecne koncivaji az ve druhe casti tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

jak dlouho sleduješ fotbal? Které roky máš konkrétně na mysli, kdy se Tottenham před sezónou kasal, že půjde do Big4? Letos to bylo poprvé, a bylo to navíc velmi, velmi umírrněné prohlášení...spíše to bylo o tom, "se o to pousit"...tak nemel o věcech, o kterých nemáš páru

Reagovat
smazaný uživatel

Mladý,neskúsený,psychicky labilný,slabomyselný -žoldák-kapitán Arsenalu...

Reagovat
afc

neskuseny

Reagovat
smazaný uživatel

ten popis na teba sedi

Reagovat
smazaný uživatel

A ty si čo ?

Reagovat
vodka

jako že je kapitán Arsenalu?

Reagovat
smazaný uživatel

ano,presne to som myslel

Reagovat
vodka

já sem si to hned myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Ano,všetci chápeme tvoj nestranný,objektívny názor...

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo tady má nestraný a objektivní názor?

Reagovat
smazaný uživatel

fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby to bylo tak jak řikáš, tak to přece neznamená, že nikdo jiný než fantomas nemůže mít názor který je pravdě blíž.

Reagovat
stas87

tak predovsetkym by si mali v afc spravit poriadok v satni treba spolocnu veceru tam by si oznacili vinika(ov)sucasnej situacie a prisli na to preco su v takych srackach akych su gallas si nepomohol a asi to aj vie tym ze neni kapitan sa nic nezmeni dat pasku nekomu kto nema autoritu u spoluhracov moze byt obrovskou chybou a wenger sa rozhodol do toho ist tymto rozhodnutim potrvdil len to ze ma svojho kona a bude nanom stavat cas ukaze ci urobil dobre...

Reagovat
smazaný uživatel

Napadla mě jedna hláška - Arsene knows...

Reagovat
smazaný uživatel

He knows :D;)

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo ... In Arsene we trust

Reagovat
smazaný uživatel

Ak miesto tych 3bodiek doplnis este jedno anglicke slovicko potom bude ta hlaska zodpovedat realite

Reagovat
One-Real

Dílo je dokonáno!

Reagovat
smazaný uživatel

Boli me oci kdyz vidim,co se tam v Arsenalu deje.To,jakou hru predvadime nevezi v chabych rhacskych schopnostech,ale v psychice nasich amdlych hracu.Je obrovska skoda,ze nezustal Flam a Hleb...vsadil bych barak,ze byt o letos vypadalo jinak.Kdyz se divam na videa z minule sezony,tak to vypadalo nasledovne:Flam vybojoval,Cesc vymyslel,Hleb vymotal a Ade zakoncil...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tim nechcu pomijet prinos ostatnich hracu,napsal jsem to v nadsazce.Spousta mistnich "rypalu" by se do me urcite pustila.

Reagovat
Tomik111

chyba byla už když se stal gallas kapitánem měl to být touré protože všechny znal a oni ho

Reagovat
smazaný uživatel

O Gallase prý stojí PSG

William Gallas přišel v Arsenalu o kapitánskou pásku a už se začíná spekulovat o jeho možném odchodu. Zájem o hostování údajně má francouzské PSG.

Arsene knows...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Jestli odejde, což je dost možné, tak to mužem rovnou zabalit.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím, že odejde. Ale PSG je pro něj malo.

Reagovat
smazaný uživatel

No neviem Fabregas mi zrovna nepripada ze by to bol typ ktory vie hracov poriadne vyhecovat alebo nejaka silna osobnost. Neviem co tymto chce Wenger dosiahnut, ci chcel dat kapitansku pasku momentalne najkvalitnejsiemu hracovi ktoreho ma alebo si ho tymto sposobom urdrzat v tyme na dlhsiu dobu

Ale na to ze neviem co Wenger robi som si uz celkom zvykol takze od neho ma uz nemoze prekvapit naozaj nic, snad len keby odstupil to by bol jediny sok ktory by mi mohol vraskavy pan Asene sposobit

Reagovat
afc

ty toho nevies dost, takze nikoho neprekvapuje,ze nevies, co Wenger robi

Reagovat
fantomas

Komu lepšímu to, prosim tě, měl dát? Naopak Cesc má respekt spoluhráču, je v týmu dlouho, má potřebnou kvalitu a motivační schopnosti uplně nepostrádá (mluvit s hráči bude, což by u Tourého s Clichym šlo jen těžko). To, že by páska mohla Cesca udržet v týmu déle než asi sám plánoval, je jen vedlejší efekt.

Reagovat
smazaný uživatel

S tímhle částečně souhlasím - lepší se asi nenajde,ale i tak je to bída... Pokud někdo mimo Gallase,tak největší hvězda... Protože hráči arsenalu se chovají jako smečka - nejsilnější vládne,nemají smysl pro nějaký řád. Ale stejně si nejsem jistej,jak to bude působit....

Reagovat
fantomas

Jo, je to tak. Bud nejsilnější, anebo nikdo. Když ne Gallas...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je způsob, jakým si zavázat Fabregasovy služby na další léta - než ho to "kapitánování" přestane bavit.

Reagovat
stas87

mne to pride ako keby lez do rite da mu pasku...teraz je afc v krizi at sa fabregas ukaze

Reagovat
papanegra

nerekl bych ze to je spravny krok, protoze to ukazuje situaci v tymu a jeste vic rozhada mustvo a bude hosrsi spoluprace mezi hracema.....

ale me je to jedno ja fandim Liverpoolu

Reagovat
stas87

treba wenger kupi v zime gravesena ten to rozkope a bude klud

Reagovat
risk je zisk

dalo se to cekat taky bych ho dal kapem

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavní problém je asi ten že tam je málo starších hráčů, a zobáci si dovolují na starší, to bude asi hlavní problém obzvlášť u gallase a jestli gallas odejde tak bude arsenal uplně v řiti!JUPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to Arsenalu nepřeju...

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká lepší řešení bys vymyslel?

Reagovat
smazaný uživatel

Buď jí nechat Gallasovi, nebo jí dát Touremu, který by měl hrát a né vysedávat, nebo jí dát Almuniovi a nebo jí nedat nikomu.

Reagovat
smazaný uživatel

V týmu se musí něco změnit. Gallas taky nebyl zrovna ideální kapitán. Cesc je osobnost taková, že by mohl být dobrým kapitánem, tak proč ne. Alespoň je to bojovník a AFC potřebuje bojovat, když to jinak nejde.

Kolečko je sice logická volba, ale pochybuju že by tam teď dokázal něco změnit. Na to je asi moc měkkej.

Reagovat
afc

a problem je aj v tom,ze Toure momentalne viac vysedava,ako hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se o příspěvěk níž.

Reagovat
afc

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak s Tourem je to složitý, před rokem mu odešla forma a ještě se nevrátila A to hrál pravidelně, tak co s takovým hráčem? Má to zkoušet další rok? To radši ať si trochu odpočine a pak se třeba vrátí.

Reagovat
stas87

nedat to nikomu gallas je teraz asi velmi urazeny a moze to tam este viac rozestvat skoda ze nejde hrat bez kapitana treba NY rangers tak hraju a celkom to funguje ale to nie je vo futbale mozne ale bolo by to najlepsie

Reagovat
smazaný uživatel

Díky. Snad nám z toho co nejdříve pomůžete

Reagovat
smazaný uživatel

My?

Reagovat
fantomas

Neboj, on moc dobře ví, že ho tam nechceš. Ber to jako popíchnutí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale teď to už vůbec nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

No koneckonců, když už může kapitánovat i Robinho...kapitán by měljaksy reprezentovat charakter daného týmu, což Fabregas (a koneckonců Robinho taky) bez debaty splňuje....

Reagovat
stas87

s tym robinhom si trafil klinec na hlavicku

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud ja vim tak si taky fabregas nedavno stezoval na arsenal tak proto je asi kapitan:D:D:D

Reagovat
smazaný uživatel

arsen na tohle čekal, aby mohl kapitánskou pásku předat cescovi, protože je to jeho oblíbenec....oba jsou hodně namyšlení...

Gallas věděl co říká, pač mladí hráči jsou takoví... vím to z vlastních skušeností a teď to bude mít těžký, když mu bude dělat kapitána o 10 let mladší hráč

Reagovat
smazaný uživatel

fabregas kapitan dobry napad ale ja bych dal za kapitana NASRIO i když mu je 21

Reagovat
smazaný uživatel

vtipny...........,Fabregas je vzborny hrac preju mu to

Reagovat
smazaný uživatel

kapitanska paska by se neka dat tomu kdo je nejskusenejsi...a Fabregas to zrovna neni je dobrej fotbalista...ale na kapitana....nevim

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele