Moje budoucnost je v Arsenalu, zdůraznil Fabregas

04.12.2008, 17:51
Aktuality
Cesc Fabregas nedávno převzal kapitánskou pásku a znovu zopakoval, že bude dál hrát za Arsenal. Italská média totiž informovala, že se o španělského záložníka zajímá AC Milán. Fabregas má v Arsenalu smlouvu do léta 2014.

Mistr Evropy z letošního léta má za sebou první dva zápasy v roli kapitána. Fabregas pásku převzal po Williamu Gallasovi, který otevřeně zkritizoval své spoluhráče, a vedl si úspěšně. Arsenal zvládl důležitý zápas Ligy mistrů proti Dynamu Kyjev a také domácí šlágr s Chelsea.

Fabregas má s Arsenalem podepsaný kontrakt do léta 2014, anglická média spekulovala, že záložník odmítl prodloužit smlouvu o další dva roky. Podle zpráv z Itálie se chystá 21letého hráče získat AC Milán.

"Je pravda, že Milán obdivuji pro jeho historii a způsob hry, ale to je všechno," reaguje Fabregas. "Jsem poctěn, že můžu nosit kapitánskou pásku v Arsenalu jsem tomuto klubu stoprocentně oddaný. Moje budoucnost je tady."

Autor: Radim Šantrůček / football365.com

Komentáře (122)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nooo ale som zwedavy co bude howorit po sezone

Reagovat
honziss

Zlobí ti V, asi bys měl opravit klávesnici.

Reagovat
jtbs

problem bude medzi tou klavesnicou a stolickou...ten by som vyhodil

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi polák?

Reagovat
$dolar$

Ne akorat debil

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli pšonek nebo debil...to je jedno

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Názor jako názor,já Pšonky nemam rád...

Reagovat
$dolar$

No mne jsou Psonci uplne jedno, ale prijde míi debilni jim nadavat

Reagovat
smazaný uživatel

No jo,hold každej sme jinej,já je nemusim,tobě sou volný...

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze tve nazory jen hovori o tobe samem a za druhe se to absolutne netyka teto diskuse.Mohl bych ti ale poradit,najdi si na netu nejaky SS stranky ,ale tady radeji neprispivej.I ty jsi se mohl narodit v Polsku bohuzel delas ostudu tady u nas v Cesku.

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme vincent vega neni sam pripojilo se vas vice ke stupidite

Reagovat
$dolar$

Koho myslis?

Reagovat
smazaný uživatel

no tebe ne

Reagovat
smazaný uživatel

najzaujimavejsie je,ze ti,co na to reaguju,tych sa to najviac tyka...

Reagovat
smazaný uživatel

Víš já bydlim hodně blízko polských hranic(nebudu uvádět kde),s Poláky mam docela neblahou zkušenost. Proto je nemám rád. Navíc tu přispívám cca 3/4 hodiny,takže prosím Tě,nedělej závěry: Děkuju.

Reagovat
smazaný uživatel

otázka je jakou mají poláci zkušenost s tebou....

Reagovat
smazaný uživatel

Mně také.

Reagovat
smazaný uživatel

asi si nemal od nich dzinsy alebo koselu-potom by si pochopil ten jeho vztek

Reagovat
smazaný uživatel

Ano - do té doby dokud Ti nezahraje na notu tým, který hraje stabilně o LM. A arsenál doplací na neefektivnost a zcela souhlasím s Gallasem, že jste banda mladých nevyzrálých fotbalistů oproti konkurenci úrovně Arsenálu.

Reagovat
smazaný uživatel

"... Fabregas má v Arsnelau smlouvu do léta 2014." - opravit. Škoda, v AC by se mi líbil.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, ale cena peněz boří dlouhodobé smlouvy.

Reagovat
smazaný uživatel

To neni zrovna styl AC, řekl bych. Wenger by chtěl mezi 35-50 M liber. A do toho asi AC nepude. Leda by se jim ho podařilo nějak psychicky rozhodit (přes média nebo zákulisně) aby tim snížili jeho cenu. Tomu bych se z jejich strany nedivil.

Reagovat
smazaný uživatel

co prosím ? jaké psychické rozhazování máš na mysli ? na přestupovém trhu se chováme jako jedni z mála ve vší slušnosti..., narozdíl třeba od Wengera, že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně.

Reagovat
smazaný uživatel

No, to věčný Gallianiho vyjadřování do médií zní často docela hloupě, jako by sami v klubu nevěděli koho chtěj vůbec koupit. Jednou chtěj toho (Ronaldinha, Etooa) pak toho (Adeho), když Adeho AFC neprodá, tak zas toho (Etoo a nakonec Ronaldinha). Jako by všude nejdřív veřejně zkoušeli jaká je půda, jestli by ten hráč měl zájem. Třeba ho i trochu rozhodili aby trucoval. Zbytečně moc věcí "perou" na veřejnosti. Je jasné, že to dost hráčů ovlivní. Pak je tady taková ta vychcanost, že občas nepřijdou za klubem, neřeknou - tohoto hráče chceme, jste ochotni o prodeji jednat a buď se dohodnou nebo ne? Ale spíš tak různě zkouší jeho cenu a čekají až klesne. To se samozřejmě může, ale když se pak zas objeví Galliani v médiích a něco plácne, zase to změní situaci nebo cenu hráče - jsem přesvědčen, že ostatní týmy díky tomu neví co přesně od nich můžou čekat, nepřijde mi to uplně na rovinu.

Wenger je v tomhle oproti jim pravý opak. Zisk Cesca a Meridy byl spíš využití právnický trhliny. Nelíbí se mi to, ale mimo těchto dvou případů by Wengerovo chování mohlo být vzorem pro ostatní.

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo tohle nedělá ? je snad jasný, že klub nejdřív zkusí, jestli by byl ten a ten hráč vůbec k mání a když už to zkusí, je jasný, že se dříve, či později na veřejnost provalí, že by měl o něj ten a ten klub relativně zájem. loňská sezona byla ze strany AC hrubě nepovedená a je logický, že chtěji fanoušci, veřejnost, sponzoři atd. změny..., samozřejmě k lepšímu. Galliani s Braidou dostávají denně dotazy, kdo teda příjde a tifosi požadují odpovědi. musí tudíž zmínit pár hráčů, o které se klub více, či méně zajímá a jejichž nákup přichází za jistých okolností v úvahu (je to jejich až skoro povinnost). o co mi ale jde - nikdy nevyhlašujem do médií věty typu "ten a ten bude náš" apod. vždy jsou to zdvořilostní fráze, že o hráče by zájem byl, pokusíme se jej získat, ale záleží na jeho klubu a samozřejmě na něm..., tak jak se sluší a patří. že rozhodíme více sítí - Real letošní léto rozhodil v podstatě jednu (C.Ronaldo) a jak to dopadlo. o nějaké křivé snaze za účelem snížení hráčovy prodejní ceny nevím..., pokud teda nebereš rozumné vyjednávání za vychcanost. to pak promiň, ale my nejsme nějací arabové s prázdnou šekovou knížkou. na fotbalovém trhu, tak jako na každém jiném se smlouvá a znou opakuju - my na něm smlouváme ve vší slušnosti.

mimochodem - jestli jsou ty Wengerovy "zlodějny" a chování vzorem pro ostatní, tak to mě teda podrž...

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger tohle nedělá, jestli chceš opravdu odpověď ;-)

Napsal jsem o Wengerovi všehovšudy 2 věty a podle tvý odpovědi sis je ani nepřečet...

Říkat do médií jména hráčů o které by byl zájem rozhodně není nějakou povinností. Dokud alespoň neprobíhá jednání, tak jmenovat hráče je zbytečnost a fanušci i média tohle musí chápat. Rozhodně má vedení AC dost silnou pozici aby si to mohlo dovolit.

Tvrzení, že toto léto koupíme Adebayora nebo nikoho, mi jako zdvořilostní fráze nepřijde, když o 3 týdny později koupí Ronaldinha.

Nebo ohledně toho, že se provalí zájem klubu o hráče - např. při nákupu Eduarda do AFC, který trval několik týdnů se neprovalilo nic. Nědělali se žádná vyjádření aby se uklidnili fanoušci nebo médii. To AFC nemělo zapotřebí. Wenger (když už jsi o něm začal) prostě řekne, že má o někoho zájem a bude se ho snažit získat. AC by si to určitě taky mohlo dovolit.

Real je v tomhle podle mě nejhorší v Evropě, to sem snad ani radši netahej

Cena hráče se obvykle snižuje vytvořením nespokojenosti hráče se současnou situací. Stačí naznačit jaký obrovský prachy bude brát u nás a jak "malý" bere teď, rozhádat ho s vedením aby se ho vedení snažilo zbavit atd. atd. Nedělám si iluze, že by to takhle někde neprobíhalo a podle některého chování vedení AC a nebo i hráčů, kteří k nim pak přestoupili bych se opravdu nedivil kdyby to takhle probíhalo i při obchodech AC.

Reagovat
smazaný uživatel

ale přečet, přestaň s tímhle potencionálním očerňováním (uráží mě to). v podstatě jsem napsal, že Wengerovy "zlodějny" a chování bych fakt nebral jako vzor pro ostatní a nevím, proč jsi z toho usoudil, že jsem mimo mísu. poněvadž za 1) co je na jeho přestupové politice vzorového ? za 2) Arsenovo chování ať pouze na přestupovém trhu, nebo obecně si nemůže ani z legrace přezdívat "vzorové", nebo "slušné" (výroky do médií a krádež Fabregase a Meridy bohatě stačí). to už ale moc odbočuju, protože se bavíme hlavně o AC. můžeš mi říct hráče, o kterém jsme se zmínili v médiích a nejednali s jeho klubem o přestupu ? Adebayor byl slušně rozdělanej. že jste si kladli přehnané podmínky přece není naše chyba..., museli jsme tudíž ustoupit (opakuju, že nejsme Arabové) a zaměřit se na Ronaldinha. o co tady ale jde je, že jsme nikdy nevyhlásili do médií "ten bude 100% náš", stejně tak, jako jsme nikdy nevyhlásili do médií "pokusíme se přívést tohodle" a zároveň nejednali s jeho klubem. nevím, co je na tomhle chování špatného. Galliani vyjmenoval hráče, které by rád na San Siro přived a taky se o to pokusil..., standardní přestupovou praktikou. jak říkáš - jmenovat nemusel a je sympatický, že se vám to třeba s Eduardem podařilo udržet pod pokličkou..., jenže nevím, jak to chodí v Anglii, ale v Itálii je calciomercato něco absolutně šílenýho a jména hráčů v médiích se prostě musí točit. kor kolem velkoklubu velikosti AC (Arsenal je přecejen pořád ještě někde jinde). no a my jsme vypustili pouze ty, o které jsme měli vážnej zájem..., za což si nemyslím, že by jsme byli hodni sklidit takovou kritiku, jakou nás tady podrobuješ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se mě na něco zeptáš, já ti odpovim a pak řekneš ať s tim přestanu,že tě to uráží Jen jsem se snažil vypsat pár důvodů kvůli kterým jsem získal takový pocit. Nehodlám teď vyhledávat články a vyjádření od Gallianiho, který za to můžou. A jak jsem napsal jsou to spíš divný pocity než nějaký důkazy. Logicky, protože většina věcí se děje v pozadí.

Ani teď nemám moc čas, jen jsem napsal, že bych se já takovým věcem nedivil. To neni žádný rezolutní tvrzení.

Reagovat
smazaný uživatel

tím potencionálním očerňováním jsem měl na mysli to tvoje "Napsal jsem o Wengerovi všehovšudy 2 věty a podle tvý odpovědi sis je ani nepřečet..."

jinak bych to asi uzavřel. sám jsi teď přiznal, že jsou to jen tvý divný pocity, takže se vlastně není o čem bavit, protože ty Ti fakt nemám jak vyvracet..., každopádně dík za debatu.

Reagovat
smazaný uživatel

Žádný očerňování to nebylo, protože jsem tvrdil, že když pomineme ty lapálie ohledně Cesca a Meridy, tak by jeho chování (i vystupování) na transfer trhu mohlo být vzorem - a to je pravda. A ty jsi místo (ne)uznání tohoto fakta, začal mluvit o nějakym jinym vyjadřování - vyjadřování mimo transfer trh. Což je přece mimo debatu, že?

Vyvracet mi to nemusíš, to je v pohodě Stejně tak ti já netvrdim, že to tak 100% je. Určitě ve mě ten pocit vyvolaly taky některá Gallianiho vyjádření v médiích, která byla opravdu směšná tohle léto (jedno jsem ti např. už nadhodil a ty jsi ho potichu ignoroval) . A jestli se dobře pamatuju, tak i dříve. Možná jen divný pocity, ale ty se nejspíš odněkud vzaly a já nemám důvod si je bezdůvodně vytvářet sám. Takže odůvodněný nejspíš jsou, otázka je jestli mají blízko k pravdě.

A to přesně koresponduje se vším co jsem napsal - nic víc, nic míň.

Reagovat
smazaný uživatel

btw: Ale ty Wengerovi výroky, který se ti nelíbí bych rád slyšel. A ty "krádeže" jsem už uzavřel, kde se bere ta potřeba to zas vytahovat?

Reagovat
smazaný uživatel

krádeže tedy uzavíráme, ok (což samozřejmě neznamená mažeme). a výroky ? jelikož spadají převážně do mé "kritiky obecného chování Wengera", tak mám na mysli to jeho častý stěžování si na cokoliv, vymlouvání se a podobně..., ale nepochop to špatně - nechtěl jsem tím začít nějakou debatu o Wengerovi, nebo Arsenalu, natož je začít kritizovat (na to já moc nejsem..., kor v jiných ligách..., kor v Anglii). jen mě překvapilo a zarazilo, že nás špiní - co se týče chování na přestupovém trhu - fanoušek Arsenalu, v jehož čele stojí zrovna Wenger. tím bych to asi uzavřel kompletně...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je dost mimo naši debatu, přišlo mi to tak na začátku a teď vidim, že sem se nepletl. Vůbec si s tim neměl začínat. O těch "krádežích" sem už řekl svý, ať už si to pochopil jakkoliv, to teď řešit nebudu. Jen teda nevim, proč jsi začínal o Wengerovi a jeho prohlášeních ohledně přestupový politiky a pak jsi napadal jeho vyjadřování, které nemělo s přstupovou politikou nic společného.

btw: Jsem fanouškem i jiných týmů, nejen AFC. A i kdyby ne, tak něco takového můžu v klidu řikat.

Reagovat
smazaný uživatel

jj budoucnost v Gunners , jsi borec Cescu

Reagovat
smazaný uživatel

To si ještě v budoucnu povíme Kyslík by asi jeho příchod do Barcelony nepřežil

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nejen Kyslík. Ať se ani nezkouší přiblížit šatně domácích na Nou Campu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že dostojí svého slova Kdyby tam skončil kariéru vůbec bych se nezlobil...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jednou přestoupí do Španělska.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo, ale když se vezme v potaz že má před sebou ještě nějakých 12 let na vrcholu (snad), tak na tom neni nic divného vrátit se do rodný země.

Reagovat
Yanek

do AC!

Reagovat
$dolar$

Nerikal Hleb, ze tam taky zustane

Reagovat
smazaný uživatel

Ale o Cescovi si naštěstí Arsene nemyslí, že je nahraditelnej.

Reagovat
smazaný uživatel

No jeho poslední slova jak lichotí AC můžou něco znamenat. Zda o něj máme opravud zájem, tak Galliani asi Pirlovi už moc nevěří :\

Reagovat
georgeo

Pirlo už také není nejmladší, ikdyž AC je trošku ohledně věku jiné než ostatní kluby

Reagovat
smazaný uživatel

tak u Pirla to není o věku. při jeho stylu hry je schopnej hrát na téhle úrovni v pohodě do 35. důvodem jeho možného nahrazení jsou jeho podprůměrné výkony, které trvají už takřka rok. nicméně si myslím, že hned tak ho u nás nikdo nahrazovat nebude..., je to Carlettův výtvor a šancí dostane určitě ještě habaděj. teď navíc může Ancelotti argumentovat tím, že je po zranění, takže potřebuje co nejvíc hrát...

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsem se tě jako odborníka zeptat. V jaký rovině je možný Pirlův odchod ? A zájemci ?

Reagovat
smazaný uživatel

momentálně tak v rovině říše snů (navíc o žádných konkrétních zájemcích nevím). pro Carletta nepostradatelný hráč základní sestavy, i když se už nějakej čas ukazuje, že dokážem hrát bez něj..., a lépe. pokud bude pokračovat v matných výkonech nadále, tipl bych si, že by mohla vedení dojít trpělivost tak s příchodem léta (ale nevsadil bych na to ani korunu).

p.s.: dejte už pokoj s tím odborníkem...

Reagovat
smazaný uživatel

O AC mluvil z toho důvodu, že o něm mluvila média. Určitě nezačal sám od sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

:D frajerina :D lol proc by chodil do spanelsky nebo italsky ligy did je to liga pro lemry cesc vi ze v anglii si zahraje nejlepsi fotbal

Reagovat
j_mrazik

Tohle sem netahej.

Reagovat
smazaný uživatel

Další debata jaká liga je lepší. Kolikrát ještě? Každěj přece ví, že je to PD.

Reagovat
smazaný uživatel

tak španělská liga je pro lemry jo? to nevím kde si na to přišel...to zas promluvil inteligent...mě je třeba bližší španělskej fotbal než anglickej, ale sleduju obě ligy...

Reagovat
j_mrazik

Ligy se prostě nedají srovnávat. Lidi pochopte to.

Reagovat
smazaný uživatel

taky že jo, nedají..každá má svou kvalitu, a určitě se nedá říct jaká je nejkvalitnější...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky je mi španělská liga bližší a rozhodně je techničtější. špičky obou jsou vyrovnané, ale španělský střed je rozhodně silnější. To vyplývá ze vzájemných pohárových duelů. španělský tým téměř vždy vyklepne ten anglický, i týmy z chvostu španělské ligy mají sílu na to, aby porážely Tottenhamy a jiné Albiony.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

máš recht. PL je good cesc musí zustat ale kdiby prestoupil do Chelsa bilo by to good komu fandis v PL??????

Reagovat
smazaný uživatel

kdiby, bilo?

Reagovat
smazaný uživatel

nwm............ kdybi?

Reagovat
$dolar$

Jsi Cech Cech Cech tak si toho vaz

Reagovat
smazaný uživatel

Cech je good mel bi jit do Chelsea!

Reagovat
smazaný uživatel

mnel

Reagovat
fantomas

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

ten vam dava na prdel hoši asi si tohle vytisknu a ukážu našemu češtinářovi bude mít radost

Reagovat
smazaný uživatel

spíš vyskočí z okna

Reagovat
smazaný uživatel

Perodaktyl 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nějakej fake, že ?

Reagovat
smazaný uživatel

Mysli, že v Chelsea střed není problém Lamps, Ballack-ještě ano, Essien, Obi Mikel proč jako do Chelsea??Asi Čukotce nefandíš moc dlouho co?

Reagovat
smazaný uživatel

Nwm co to je cukotka?? cesc je good, mnel bi jit do Chelsea!

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty to zabal chlape, už sem radši ani nepiš

Reagovat
smazaný uživatel

uz wm! cukotka je good polostrov ale chelsea je 43v3r!!!

Reagovat
smazaný uživatel

to děláš schválně že jo?

Reagovat
$dolar$

Proste chce byt chvili stredem zajmu Doprejme mu to , kdyz proto aby na nej nekdo zaregoval musi ze sebe delat debila

Reagovat
smazaný uživatel

původně jsem chtěl zapříst rozhovor na úrovni s manťákem Recavalierem, což jste mi úspěšně překazili

Reagovat
$dolar$

Tak to sorry

Reagovat
herbage

Tys si nevšiml toho "did", myšleno vždyť?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to sorry, myslel jsem že si vážně tak blbý

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi z Anglie, že používáš "did"?

Reagovat
smazaný uživatel

tobe to pripada jako minuly cas???

Reagovat
j_mrazik

Vůbec bych se nezlobil, kdyby v Arsenalu ještě nějakým 7 nebo i víc let zůstal. Snad má ještě to nejlepší před sebou. Arsenal mu sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

jj souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

do 2 let je v realu nebo brcelone, zadny nadejny mladik nikdy v arsenalu nezustal (jen henry tam byl dlouho ale ze zcela zjistnych duvodu)

Reagovat
j_mrazik

To si rád poslechnu ty Henryho důvody...

Reagovat
smazaný uživatel

cesc zustane a jestli nekdy v budoucnu prestoupi tak do barcy ale do AC ne

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som ho chcel do barcy ale bude tazke dostat ho z arsenalu, iba ak by sa stalo nieco nepredvidatelne...barca zanho urcite neda 40-50 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc by se měl především soustředit na svůj výkon poslední dobou hraje pěknou tužku ...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak - Fabregasovy výkony v poslední době jdou celkem "slušně" dolů. Nehraje nic, proti Chelsea byl jasně neviditelný. A myslím, že po sezoně bude mluvit jinak, protože Arsenal s tou "slavnou" Wengerovou politikou zabudovávat do týmu mladé hráče nikdy nic nevyhraje. Pořád bude jenom zabudovávat a nic z toho, výsledek neviditelný.

Reagovat
smazaný uživatel

A nie len v poslednej dobe. Minulu sezonu mal v uvode vybornu, potom vsak isiel citelne dole.

Reagovat
afc

to iste sa moze stat aj Barce..

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle byl argument přímo do diskuse . Můžeš mi říct, ty trdlo, co to má společného?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi moula. Co s tím má Barca proboha společného ?

Reagovat
smazaný uživatel

tak odchodu Cesca se boji každý fanda gunners, ale ta kapitánská páska ho tu prostě udrží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jo, o půl roku....

Reagovat
smazaný uživatel

on jako ocenuje zbůsob hry AC Milán jo?? no klobouk dolů blázen....

Reagovat
Tomanatura

OT: Bruce: Keane mě překvapil

Bruci, bruci, nemusíš to dávat do expresek, už jsi to tu psal, že jak hraje Robbie...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mam Fabregase velice moc rad,ale myslim ze tak za 3-5 let opusti Arsenal a vrati se do "sve" Barcy,uz jednou rekl ze by se tam chtel nekdy vratit.Ale ted jeho srdce patri GUNNERS a to je pro nas dulezite!

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvic me ted ale sere ze jsme prodaly Gilberta,pze presne takovyho hrace ted potrebujeme.Song se mi na defenzivnim stitu libi,ale potrebujem vetsi zkusenost.Prodat Gilberta byla hrozna chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

chyba bola neudrzanie Flaminiho

Reagovat
smazaný uživatel

ano,chyba byla neudrzeni Flaminiho,Hleba a Henryho......alespoň podle mne.....

Reagovat
smazaný uživatel

len Flaminiho a Hleba

Reagovat
fantomas

Každý odchod letos v létě týmu v určitém směru uškodil. Prostě sme to prokaučovali, totálně.

Reagovat
smazaný uživatel

my? prekaucoval te len AW

Reagovat
smazaný uživatel

TO*

Reagovat
fantomas

Jistě...

Reagovat
smazaný uživatel

jo byl bych rád - ale jsou to jen kecy kecy kecy ktery bere vazne jen nejaky jelito - stejne mluvil hleb a flamini a kde dneska jsou a defakto lesti lavici - nevim ale co fabregas obdivuje na hre AC buh vi jak to bude po sezone - muzou odejit fabregas i adebayor - no a moc bych se nedivil kdyby AW prodal i Rosu - ani bych se mu nedivil...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

smát se vlastnímu komentáři který postrádá jakoukoliv dávku humoru, to je ubohé

Reagovat
smazaný uživatel

Cescu, kdo je blbej, tak ti to věří ...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže věříš?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Devil

Bla bla bla

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele