Novým asistentem trenéra v Ostravě se stal Romaněnko

23.01., 16:50
Aktuality

Novým asistentem trenéra v Ostravě se stal Jan Romaněnko. Sedmadvacetiletý dosavadní kouč sedmnáctky Baníku doplní realizační tým A-mužstva poté, co z rodinných důvodů skončil ve slezském prvoligovém klubu Angličan Danny Searle. Ostravští o novém pomocníkovi hlavního trenéra Pavla Hapala informovali na svém webu.

"Jsme rádi, že kromě šikovných hráčů vyrůstají v naší akademii také mladí, perspektivní a progresivní trenéři, jako je Honza, který si svou prací řekl o místo v áčku. Určitě dostane prostor, aby se realizoval. Jsem přesvědčen, že do našeho trenérského týmu bez problémů zapadne," uvedl šéf sportovního úseku Baníku Luděk Mikloško.

Slezané dnes také definitivně dotáhli příchod zimní posily Matúše Rusnáka. Čtyřiadvacetiletý pravý krajní bek či záložník, který s ostravským týmem trénuje od začátku přípravy, s Baníkem podepsal smlouvu na tři a půl roku s opcí. "Hned jsme avizovali, že je potřeba doladit ještě určité formální náležitosti, což se nyní stalo," řekl Mikloško.

Autor: ČTK

Komentáře (5)

Přidat komentář
Jolly Roger

Poraděnko

Reagovat
fabec1222

Nebude mít problém se specifickým českým prostředím

Reagovat
Hurrikane

Kdo? Honza? Dyť je to Čech jako poleno..

Reagovat
fabec1222

No však píšu, že nebude mít problém

Reagovat
Hurrikane

Jo sorry. Já někde četl, že je to Ukacko a splynulo mi to s EF..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele