NOVÝ ZIDANE MÍŘÍ DO AC MILÁN

22.06.2006, 11:46
Aktuality
AC Milán získal k Brazilci Kaká dalšího tvůrce hry, z francouzského Stade Rennes míří na San Siro Yoann Gourcuff. 19letý záložník má to nejlepší doporučení, doma se mu totiž říká "Nový Zidane".

"Mezi Stade Rennes a AC Milán byla uzavřena dohoda ohledně přestupu reprezentačního záložníka do 21 let Yoanna Gourcuffa. Ve svých devatenácti letech opouští svůj první klub, za který letos odehrál 36 zápasů," zní vyjádření tiskového mluvčího na oficiálních stránkách francouzského klubu.

AC Milán si mladého záložníka zavázal na pět let. Gourcuff by měl zacelit mezeru vzniklou odchodem Manuela Ruie Costy, který nebyl spokojen se svou pozicí v klubu a po několika letech v Itálii se rozhodl pro návrat do Benfiky Lisabon.

Gourcuff za sebou má vynikající sezónu, v níž svému klubu pomohl ke konečnému sedmému místu v tabulce Ligue 1. Na třetí Lille přitom Rennes chyběly pouze tři body, na čtvrtý Racing Lens jen jediný.

Francouzský reprezentant do 21 let, jemuž se přezdívá "Nový Zidane", na sebe letos upozornil především v březnu, kdy se stal nejmladším fotbalistou v historii tamní nejvyšší soutěže, který byl zvolen nejlepším hráčem měsíce. V AC Milán to však bude mít minimálně v začátcích hodně těžké, na jeho pozici totiž operuje brazilský reprezentant Kaká.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Asi ho stejně obratem pošlou na hostování

Reagovat
Shevchenko

coool Skvělá náhrada za Ruie

Reagovat
smazaný uživatel

V devatenácti letech 36 zápasů a 6 gólů

Dost dobrá náhrada za Costu a Kaká

Reagovat
smazaný uživatel

snad sa mu bude darit a hosting nebude potrebny

gl

Reagovat
Shevchenko

lámem věkový průměr

Reagovat
smazaný uživatel

Není to spíš NÁHRADA?

Reagovat
HOST*

To teda není, Calderonovi prý už sklaplo

Reagovat
smazaný uživatel

Prý?

Reagovat
HOST*

Silvio si s ním už poradí

Reagovat
HOST*

No, asi velmi kvalitní a nadějná posila, i když to jméno mi nic neříká. Teď ještě pořádného bombera do útoku a dva obránce a jde se válcovat Evropa

Reagovat
smazaný uživatel

To milujem, keď sa niekde nájde nejaký šikovný chlapec, čo dobre kope do lopty a už je z neho nový Zidane. Apropó - keby bol nový Zidane, tak by mal skončiť v Reale, nie?

Reagovat
HOST*

snad v Juventuse ne a nezáviď

Reagovat
smazaný uživatel

zatiaľ neni čo. Ešte aj to meno má také nijaké, jak sa to mám naučiť, preboha?

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, že to sem nepatří, ale napsat to musím (doufejme, že mi to PJ nesmaže ).

Murhovno chce ZASE nakupovat . K již koupenejm hráčům pokukuje po Lahmovi (byla by ho ohromná škoda, hrozně se mi líbí), Ramosovi (ten se mi taky na pravým beku hrozně líbí, ale tady by to byl přestup, kterej by mi byl úplně fuck ) a světe div se, i Xaviho (u něj teda hodně ujeli ; jsem zvědav, jak daleko je Xavi pošle ).

V Chelsea už se asi fakt úplně pomátli. Už teď můžou postavit 2 kvalitní jedenáctky a teď už staví třetí?

Reagovat
smazaný uživatel

Oni asi dobře vidí, že i přes všechyn tyto nákuuy to na Barcu nemá a jelůikžo Barca nikoho ze svých důležitých hráčů neprodává, tak začíná zmatkovat.

Ramos se tváří jak hrozně miluje Real ale tak se tvářil i u Sevilly a jak se nakonec k nim zachoval. Já bych chtěl, aby zůstal, není lepšího pohledu než sledovat, jak si z něj Ronaldinho a spol. dělají dobrý den.

Reagovat
HOST*merengues

To mi něco připomíná. My máme taky radost, že má Barca v brance Valdése a počítá s ním i do budoucna

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, je radost pohledět jak suveréně vychytává Henryho ve finále LM.

Reagovat
Shevchenko

a nebo Villu, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Když bude takhle chytat celou sezonu a vyhrajem double, tak ať si ty dva kiksy klidně zas udělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Villa s Valdésem byli loni nejlepší tandem (25+2) La Ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Btw., není bez zajímavosti, že Zambrotta, Chivu, Torres i Gudjohnsen preferují Barcu před Realem...a to jsem zmínil jen hráče, o kterých se teď mluví.

Reagovat
HOST*merengues

Btw jistě taky není nezajímavé, že Barca z těch čtyř vezme zrovna toho největšího vola

Máš pravdu, s tímhle se prostě momentálně musíme smířit. Ale to taky neznamená, že do Realu nechtějí (až na Torrese).

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Tak pozor. Gudjohnsen je právě hráč, kterýho Barca potřebuje. Nijak drsně si nenárokuje základ, je to osobnost a všude ho všichni mají rádi - kouči, spoluhráči i diváci. Když jsem viděl, jak hrozně nadávají fans Chelsea murhovnovi za letošní přestupy a hlavně za to, že pustil Gudjohnsena . Myslím, že jsme koupili správně

Ještě k němu přivést min. jednoho obránce a já jsem spokojen

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele