Novo: Říct Rangers sbohem bude hodně těžké

07.05.2010, 21:05
Aktuality
Nacho Novo strávil u glasgowských Rangers povedených šest let kariéry, ale nyní se zdá, že je jeho skotská pohádka u konce. Třicetiletý forvard je neustále spojován s návratem do rodného Španělska nebo se Strachanovým Middlesbrough.

Rangers sice podle zpráv začali s Novem o nové smlouvě vyjednávat, ale není příliš pravděpodobné, že by se dosáhlo zdárného konce. Novo nyní přišel s prohlášením, že pokud bude následující zápas s Motherwellem jeho posledním, bude to pro něj velice bolestivé loučení.

"Myslím si, že všichni vědí, jak moc pro mě Rangers a fanoušci znamenají," píše se v rozhovoru Evening Times. "Říct sbohem mě bude hodně bolet. Neděle bude hodně emotivní den, protože to bude dost možná můj poslední zápas, a to nejen pro mě. V současné chvíli mohu jen říct, že s Rangers jsme se na ničem nedohodli," prohlásil Novo.

"Je mi třicet let. Mám rodinu a budoucnost, o které musím popřemýšlet. Počkám a uvidím, co se v příštích dnech bude dít, ale už teď vím jistě, že pokud budu muset říct fanouškům Rangers sbohem, bude mě to hodně bolet," řekl Novo a dodal, že opustit klub po šesti letech bude asi jedním z nejhorších dnů kariéry.

Autor: Ondřej Holzman / football365.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mám ho rád

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že se vrátí domů, přece jen skotsko není to pravý - zranění, už nedává tolik goolů. chce to oživit kariéru

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho domov už je ale v Glasgow.

Reagovat
stas87

uprimnost alebo falosna hra na city?

Reagovat
smazaný uživatel

po 6ti letech?

Reagovat
smazaný uživatel

Rangers su aj po zisku titulu v patovej situacii. Nevyjasnena zalezitost okolo noveho (hladaneho) majitela si moze vyziadat krutu dan. Tak uspesny manazer Walter Smith mozno odide, napokon nic ho nedrzi, od januara koucuje bez zmluvy... A s nimi hraci ktorym koncia kontrakty. Tyka sa to nielen Nacha Nova, ale aj Krisa Boyda.

Do konca mesiaca ma byt jasnejsie, Londynsky developer Andrew Ellis ma o klub zaujem, zatial vsak nema podporu takmer nikoho pretoze vobec nedeklaroval ako si svoje mecenasstvo predstavuje. Fanusikovia Rangers ziadaju okrem vyrovnania dlhu (31 mil. libier) aj peniaze na nakup posil, ved nieco podobne zazili naposledy pred 2 rokmi...

Ale aby som sa vratil k podstate clanku, Nacho je srdcar, vsetci na Ibrox ho neskutocne zeru, on je Ranger telom aj dusou a to je pritom Spaniel !!! Nemal to za tych 6 rokov u nas jednoduche,

vacsinou naskakoval do zapasov z lavicky ci suploval zranenych. Nestal v rade ked boh rozdaval vysku, zato ked daval techniku stal tam aspon 2-krat !!!

Vdaka za vsetko Nacho, nezabudneme. Zostanes v nasich srdciach nech uz to dopadne akokolvek.

Reagovat
smazaný uživatel

..bola by len skoda, keby sa coskoro nevyriesila financna situacia okolo klubu ...skoda pre skotsky futbal ...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Veľký "Škót"...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ferguson6

Nach musi zostat. Kto by u nas nosil 10??

Reagovat
miguel bain

Nevím sice moc o jeho soukromí, ale tím co předvádí na hřišti je mi strašně sympatický

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele