Novellina na lavičce Palerma nahradil Ballardini

12.04.2016, 18:12
Aktuality
Davide Ballardini se vrací na lavičku Palerma. Sicilský celek tak během letošní sezóny provedl již osmou trenérskou změnu, jejíž obětí se po pouhých čtyřech ligových zápasech stal Walter Novellino...

Novellinovi se stala osudná poslední porážka s Laziem Řím, po které italský celek klesl již na sestupovou osmnáctou příčku. Celkem získal nyní již bývalý kouč pouze jeden bod.

Kontroverzní prezident Maurizio Zamparini tak znovu zareagoval a na lavičku vrátil Davide Ballardiniho, jenž ve funkci již neúspěšně působil od listopadu do ledna tohoto roku.

Nyní se zkušený kormidelník vrací na místo činu a má jednoznačný cíl - záchranu Palerma, zůstat by však měl i při sestupu do Serie B. "Poprvé jsem uzavřel smlouvu, že trenér zůstane, pokud se udržíme," prohlásil Zamparini. "Sám však chce zůstat i za předpokladu, že bychom sestoupili do druhé ligy, s čímž nemám problém. Neměli jsme spolu spory o fotbale," doplnil prezident.

Autor: Jiří Vojík / bbc.com

Komentáře (38)

Přidat komentář
Zark

a co na to Sorrentino?

Reagovat
smazaný uživatel

proč tam dementi zpátky chodí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Palermo by tady mělo mít vlastního redaktora a sekci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Zamparini je komik i ti treneři ještě vetší že nemají trochu hrdosti ho poslat doprdele...

Reagovat
domingo

To vypada jako by vsichni ti treneri byli soucasti jedny velky mafie, ktera si na odstupnym pere prachy

Reagovat
Thundeus

To jsou šašci. Aby tam dali někoho novýho, někoho, kdo je vytáhne, ale pořád tam chodí ti samí a pořád to tak vypadá. Nu což, pod Ballardinim alespoň hráli trochu lépe.

Reagovat
Panděvova ofina

Taktika je jednoduchá... Vysrat se na fotbal a pokračovat jako " Úřad práce "

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Berardi to join Juve this summer - 10 years after they first courted him in 2006 through Franco Ceravolo. #CorSport https://pbs.twimg.com/media/Cf5aAGkWcAE3VYe.jpg:large

Občas jsou některé příběhy opravdu zajímavé. I ve fotbale jich je celá řada.

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

o tom navrate Ljajica do AS sa hovori coraz hlasnejsie. Osobne tiez som cakal viacej od neho, az na par zapasov o nicom.. Jovetic detto, s nim to vyzera ako so Shaqirim, kupi sa a hned preda..

Ak nebude LM, co je viac ako iste, ze nebude, tak Brozo sa preda a pride Soriano.

Lotito chce za Bigliu 25 mega a Inter to udajne zaplati (to by sme nemuseli)

Inak ze Martino bude na Olympiadu presadzovat dvojicu Dybala a Vietto, ktory dal krasny 1 golik v 18 zapasoch tejto sezony. Icardiho vynecha. Je to skoda, chcel by som vidiet hrat spolu toto duo (Dybala, Icardi)

Reagovat
Dejwa

Ljajic ať klidně jde,Jojo by dle mého měl zůstat a kolem něj to postavit..a me teda extra nevadí,že Icardi nepojede na OH,aspoň bude fresh..pokud teda zůstane naším hráčem

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam Joja a Ljajica na rovnakej urovni, len zas aby sa nestalo to, ze sa ten kader mega obmeni.. hlavne je podla mna nech ostanu hraci ako Miranda, Perisic, Brozovic a Icardi..ale z nich urcite niekto odide..

inak cez leto caka futbalistov fakt mega zataz..

Reagovat
Votas

S Mirandou to spíš bude pěkně na vyližprdel, jestli pojede na Copu i na Olympiádu. A pak by bylo asi dobrý udržet aspoň to 4. místo, abychom případně nemuseli hrát předkolo EL. Jinak myslím, že půjde Brožo, jestli přijde velká nabídka, tak i Perišič.

Reagovat
smazaný uživatel

tiez si myslim, ze moji oblubenci a nasi klucovi hraci odidu..

Reagovat
Votas

Tak ono je to prostě provázaný tím, že ikdyž Broža prodáme za 25+, tak musí přijít náhrada, která bude zase stát 10+. Pak se musí prodat někdo jinej a po Euru bude prostě horkým zbožím Ivan. Tomu to v repre dlouhodobě hraje dobře (nejlepší střelec kvalifikace) a do toho začal ještě nabírat formu. Jako rád bych, aby zůstal, ale vychází mi to, že nám za něj utrhne někdo z PL ruce.

Reagovat
smazaný uživatel

jj navyse sa Ivan vyjadril, ze hrat v PL je prenho snom.

Reagovat
smazaný uživatel

O Mirandovi prý sní Spal, připomíná mu Juana..

Reagovat
Votas

Tak konkurenci ho určitě pouštět nebudem...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím,taky bych Jovetiče nechal jen je potřeba aby dostal více důvěry a věřím že pro nás bude klíčový hrač ...jsou tam jiní kteří mužou odejít.....Ljajič,Palacio,Biabiany...

Reagovat
smazaný uživatel

Biabiany je uplne naporiadku nahradnik...

Reagovat
Votas

Za zkušenosti a inteligenci Palacia srovnatelnou náhradu v naší cenové hladině těžko najdeš. Biabiany je zas na náhradníka v pohodě volba, do toho je home-grown, což se hodí pro evropský poháry. Jove musí do konce sezóny předvést víc. On to v sobě má, ale ikdyž pominu ty jeho zranění, tak byl těžce neefektivní. Bude to s ním asi podobný jako s Kovou a Shaquem...přestože to byli idividuálně kvalitní hráči, tak se v "pojetí" naší hry nedokázali prosazovat/Bobby je neuměl použít. Pak se i Jove jeví jako oběť, která nebude až tolik bolestivá.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych proste pustil jednoho z těch tři.....vím že Palacio zkušenosti,Biabiany nahradník naprosto ideální své si odehraje a nekecá...ale prostě nerad bych viděl Joveho hrát jinde než u nás věřím mu on to v sobě prostě má....ale je těžké dostat se do formy když to Mancio tak rotuje......mám pocit že u nás ani nikdo z utočníku formu nemá.....max Perišič....ale ten hraje prostě pravidelně......každopadně Mancinimu jako trenérovi prostě nevěřím prostě neumí využít hráče které má k dispozici...ale je to jen muj nazor...

Reagovat
celestial-

A ako potom chcú hrať do 3 miesta, keď po každej slušnejšej sezóne pošleme všetkých schopnejších hráčov doprdele?!

Reagovat
smazaný uživatel

niesu peniaze

Reagovat
Votas

Přijde někdo jinej a budeme se modlit, aby mu to hrálo jak z partesu. Třeba ten Feghouli se nabízí jako zajímavá investice. Sice riskantní, ale ne zas tak moc, aby to případnej úspěch vysoce nezúročil.

Reagovat
Pipo123

U Bigliu je reálne že predĺži, každopádne 25 by bolo super, navyše pre vás by bol on výhra a tú zálohu by posunul na inú úroveň. V Serii A lepšie a dostupnejšieho hráča nezoženiete.

Reagovat
smazaný uživatel

stale sa mi nepaci ta rovnica 30 rokov - 25 mega :) o tom, ale ze by bol super, nepochybujem.

Reagovat
Pipo123

Tak pri dnešných cenách... hotového hráča je zložité zohnať za pár e, mali ste šancu u Banegu, ale ten asi padol. Keď priemeráci ako Guarin chodia za 15 + tak Biglia si 20+ zaslúži, kľudne môže hrať pár rokov na rovnakej úrovni ako teraz.

Reagovat
snuff24

Ljajic ať jde, Jove asi bohužel pod Mancinim taky nikdy žádnej tahoun nebude takže bych ho taky pustil. Bigliu nechcu za ty prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ragazzo d'oro
Reagovat
Panděvova ofina

Lepší by bylo, kdyby AC odkoupila rodina Berouskova, měli by každý týden číslo večera a dva klauny k tomu..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele