Novák už radil trenérovi, mrzí ho, že Sparta bude hrát bez diváků

22.07.2019, 21:29
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (62)

Přidat komentář
Squinty

Krysa

Reagovat
Liquid

jasně nejtěžší možný los co Sparta mohla dostat jsem rád, že už snad počtvrtý za sebou jsem Spartě přál soupeře, který by jí z těch možných seděl nejhůře a opět jsem se trefil

Reagovat
smazaný uživatel

Zruš ten účet. Svět pak bude lepší místo.

Já vám třeba tu LM přál. Ale doufám kvůli tobě ty zmrde, že se zraní půlka týmu a nedostanete se v tý Evropě nikam.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Za me je lepsi, aby Sparta hrala proti silnejsimu souperi, nez nekomu slabsimu, to by se zase jen trapili. Postup v suchem triku

Reagovat
smazaný uživatel

Všimol som si, že Novák má doma v Čechách pomerne veľa kritikov. Na margo jeho výkonov v repre sa neviem vyjadriť, ale v tureckej Süper Lig je to spolu s Kaldirim z Fenerbahce najlepší ľavý obranca. V minulej sezóne v rámci ligy výkonnostne predčil napríklad aj Clichyho z Basaksehiru. Naviac je ladený dosť ofenzívne a na obrancu strieľa aj dosť gólov

Reagovat
Lemond Laws

Možná to bude systémem, který se hraje v repre. Občas hrál "levého" stopera. On je asi takový ten, co lítá po lajně tam a zpět. Ale jak mi nějak nevadí, docela sympaťák, tak v repre to opravdu není úplně ideální. Snad se ještě zvedne. Na levvou obranu moc velký výběr nemáme..

Reagovat
salami

Zrovna jeho 7arazeni na levyho stopera byl fakt ulet, ale ja ho jinak mam celkem rad, ale v repre se mu zatim moc nedarilo.

Reagovat
Blasphemer

Stopera hrál akorát pod Jarolímem. Tam bych mu vůbec nic nezazlíval, když ho stavěl na takovou pozici.

Jenže teď už hraje zpátky "to svoje" a je pořád špatný. To už nebude systémem.

Reagovat
dave30

A čím to tedy je? Proč někteří naši reprezentanti podávají dlouhodobě dobré výkony v klubu a v reprezentaci je to špatné? Novák, Suchý, Kalas, dříve Plašil - všechno hráči, kteří jsou (byli) ve svých klubech hodnoceni jako jedni z nejlepších. Naštěstí pro ně, kariéra fotbalisty je posuzována nejen podle dvou zápasů za čtvrt roku (už jsem to sem psal).

Reagovat
Blasphemer

První tři jsou dřeváci a Plašil v repre právě nikdy nehrál to, co v klubu, u něj se dá bavit o nějakým systémovým pochybení.

Reagovat
dave30

Jak je možné, že dřevák Novák je jeden z nejlépe hodnocených hráčů na své pozici v Turecku, dřevák Suchý je dlouhodobě vysoce hodnocen ve Švýcarsku a koupí ho klub z BL, dřevák Kalas je dlouhodobě hodnocen jako top stoper v Champu a letos ho koupil Bristol za více peněz, než dostala Slavia za Deliho a Ngadeua? V té Evropě tomu asi vůbec nerozumí...

Reagovat
Trapný diskutér

možná má novák v klubu před sebou týpka, co se vrací a odběhá to za něj, protože jeho obranná činnost je katastrofiš.. kalas určitě neni hodnocen jako top stoper champu, to je nesmysl.. a v augsburgu tomu fakt asi moc nerozuměj a brzo poznaj svůj tupej omyl.

Reagovat
dave30

Jasně, takže Nováka si tam nechávají, aby tam za něho běhal někdo jiný. A toho Kalase si zjisti, tuším, že loni měl 4. nejlepší statistiky. Nicméně proč si nepořídili za takové prachy (tuším klubové max.) nějakého nedřeváka? No a u toho Suchého uvidíme. Já mu prostě také věřím.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
dave30

Nerozumí, že?

Reagovat
Blasphemer

Sorry, u top stopera Kalase jsem skončil.

Reagovat
Losinho

Tak fans Bristolu na fb ten jeho příchod slavili jak blázni. Asi tam hraje fakt dobře.

Ale ne náhodou je to druhá liga. Stačí se podívat na Vydru

Reagovat
Blasphemer

Však jo. Ale souvislost s jeho výkony v reprezentaci to bohužel nemá ani trochu.

Šancí dostal dost a pokaždý totálně vyhořel. Nevím, proč se ještě pořád najde někdo, kdo má potřebu upozorňovat v souvislosti s jeho reprezentační výkonností na jeho výkony v Champu. Že tam hraje dobře je mi úplně jedno, když potom vidím, jak hraje za nároďák. Stejně jako u těch dvou dalších dřeváků.

Reagovat
dave30

Ale já ho neobhajuji směrem k reprezentaci a když ho nebudou povolávat, tak mi to vůbec nebude vadit. Já chci jen říci (a psal jsem to již vícekrát), že kariéra fotbalisty se neposuzuje jenom podle dvou reprezápasů za čtvrt roku a pokud tito hráči hrají tam kde hrají, tak to asi nebudou dřeváci. Mají zřejmě své přednosti, které ti trenéři dokáží využít lépe, než naši repretrenéři. Proto také říkám, že repretrenér musí být především manažer a psycholog. Je potřeba povolat hráče, kteří se mu hodí do systému.

Reagovat
Blasphemer

Kalas ale dřevák je, protože přesně takovej typ stopera je v Champu žádanej. Vysokej atlet bez techniky, co umí akorát bourat a v poziční hře, rozehrávce a ve všem dalším stojí za hovno. Pro moderní evropskej fotbal hráč úplně o ničem.

Sucháč udělal pěknou kariéru, o tom žádná. Nebejt zranění, tak jí měl asi ještě lepší. Ale taky je to pro mě spíš takovej ten "dřevní" stoper, u kterýho převažuje ta fyzická hra nad těmi fotbalovými atributy. Ale samozřejmě je daleko jinde než Kalas.

A Novák? Je mi úplně jedno jak hraje v Turecku. To pro mě fakt není měřítko. To by musel hrát alespoň za Galatasaray.

Reagovat
dave30

Ono těm 3 dřevákům je zase úplně jedno, co si o nich myslíš ty. Jejich kariéru (kam přestoupí, jakou budou mít smlouvu) totiž hodnotí odborníci (já vím - oni tomu nerozumí...).

Reagovat
Blasphemer

Wow, nekecej.

Reagovat
dave30

Reagoval jsem pouze na tvé: "Jemi úplně jedno..."

Reagovat
Blasphemer

No, mně to fakt jedno ale.

Reagovat
dave30

Reagovat
smazaný uživatel

Odborníci z Premier League maj na Kalasovu top kvalitu dost jasnej názor...

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Losinho

Reagovat
dave30

To je stejné, jako že Ngadeu a Deli skončily v belgické lize a ne v top5. Vypovídá to o nich, že jsou to dřeváci? V PL hraje 60 - 80 top světových stoperů (ekonomické možnosti klubů z PL jsou takové, jaké jsou). Když se někdo do této úzké skupiny vyvolených nedostane, tak je to dřevák? Třeba je Champ opravdu jeho strop, ale přiznejme si, kdo z našich kluků by to odmítl?

Reagovat
Uwe háže buly

Tak zas lepší je vrch belgický ligy, jak průměr v Champu..

Reagovat
dave30

To asi ano, ale on mi nepřipadá jako průměr. Byl u 2 postupů, 2 krát baráž a nejhůře 8. místo loni. To určitě nejsou průměrné týmy (když je tam 24 družstev). Jinak teda na průměráka za něho dal Bristol slušný balík (alespoň to tak psali).

Reagovat
dave30

skončili

Reagovat
JeséRodriguez

Kalas je strašnej...s tím Suchým moc nesouhlasím, podle mě když bude v repre hrát vedle Čelůstky, tak to může být fajn dvojice Blbý je, že se většinou jeden z nich zraní, a hlavně už maj oba přes 30, jestli se nepletu. No a Novák je momentálně nejlepší českej LB, Turecká liga je určitě lepší, než naše, ale je to obránce, kterej je platnější spíš v ofenzivě, a to se do našeho nároďáku moc nehodí.

Reagovat
Selänne

A nebude to třeba tím, že reprezentační úroveň je o třídu výš než Turecko a o dvě třídy výš než druhá anglická liga?

Reagovat
ladyboy arsenal

tohle mě vždycky posílá do kolen, hráče z Champu ať si povolá do repre Makedonie, ale pro nás by tohle vůbec nemělo být měřítko, že je nějakej vocas jako Kalas oblibenej v Bristolu

Reagovat
ladyboy arsenal

Palec mě být nahoru samozřejmě

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Jj.. dřevák, o kterého 3 roky stál bundesligový klub...

Reagovat
Blasphemer

Tak to mu gratuluju.

Reagovat
db18

Reagovat
naheCZ

Tak extra výkony v repre nepředvádí, má dobré snad jen dlouhé auty. A taky už spálil několik tutovek...

Reagovat
raduinho

Tak Clichy byl vždycky podprumerak.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak trochu som si myslel, že tureckej lige bude po toľkých sezónach v PL o triedu prevyšovať ostatných ľavých bekov, no nie je tomu celkom tak...

Reagovat
Bakary3

V ofenzivním týmu mu to sedět může, jeho problém je ten, že dozadu je úplně tragickej.

A v repre ještě k tomu nezahraje ani dopředu, neudělá nic a když už se dostane do šance, spálí jí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
Losinho

V repre je tragickej a Trabzonspor 99 procent lidí nesleduje, proto.

Reagovat
Blasphemer

V reprezentaci stojí za hovno. S ním v obraně máme de facto o obránce míň a ta ofenzivní nadstavba od něj není vůbec taková, aby se to tím vykompenzovalo. Je splašenej, špatně řeší situace, z malýho vápna není schopnej trefit zařízení.

Reagovat
kilobyte

Takže nám dá tak dva góly.

Reagovat
Losinho

A umožní Kozákovi spálit tak 3 šance. V každým zápase.

Reagovat
Elliasson

Divím se, že měl z Fenerbahce dobrou sezónu. Jak dobrý byl Elmas?

Reagovat
smazaný uživatel

Jemu osobne dosť pomohol príchod trénera Yanala. Ten ho postupne zo stredu poľa začal presúvať viac do ofenzívy a Elmas sa v druhej polovici sezóny celkom chytil.

Reagovat
Zark

A kolik celych zapasu feneru si videl ??

Reagovat
smazaný uživatel

Podle tebe samozřejmě žádný, to je jasné

Reagovat
Zark

ne, fakt by me to zajimalo

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli Martinovi Škrtelovi, který tam působí mám o zápasy Fenerbahce jistý zájem. V ostatní sezóně jsem viděl jejich čtyři celé zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

+ dva zápasy v EL, na které jsem zapomněl

Reagovat
db18

Tak to má Sparta jistý postup.

Reagovat
Liquid

proč, když Novák bude radit trenérovi, tak je jasné, že ho bude chtít mít vedle sebe na lavičce a ne na něj někde pokřikovat k lajně

Reagovat
TheMally11

Pro Trabzon nejlehčí možnost

Reagovat
RadekVonCZE

Filip je příkladem pro zahraniční kariéru hráčů z ČR, kteří odchází z klubů jako Jablonec, Slovan, Baník, Slovácko, Teplice....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele