Nottingham Forest posiluje z Palmeiras, po Scarpovi přivedl Danila

16.01.2023, 23:58
Aktuality

Danilo se vydává na první evropské angažmá, Palmeiras vyměnil za Nottingham Forest. Jednadvacetiletý záložník se nováčkovi Premier League zavázal na šest a půl roku...

Brazilský klub za rodáka ze Salvadoru, jenž v uplynulém roce výraznou měrou pomohl k zisku mistrovského titulu a triumfu v Recopa Sudamericana, zaplatí 18 milionů liber.

"Jsem šťastný, že si splním sen hrát Premier League a zahraji si za Nottingham Forest," řekl Danilo po podpisu smlouvy. "Informoval jsem se o historii klubu a dozvěděl jsem se, že vyhrál dva evropské poháry. Mluvil jsem také s Gustavem Scarpou a ten mi řekl, že Nottingham je skvělé město a Forest má kvalitní tým. Budu se snažit odvést pro klub maximum," prohlásil.

Danilo se do prvního týmu Palmeiras prosadil na podzim 2020 a od té doby zasáhl do 141 soutěžních zápasů. Za loňskou sezonu byl jmenován do ideální sestavy brazilské ligy.

Nottingham Forest získal druhou zimní posilu a obě přivedl z brazilského Palmeiras. Průkopníkem této trasy se stal 29letý ofenzivní záložník Gustavo Scarpa, který jako volný hráč s nováčkem anglické nejvyšší soutěže podepsal kontrakt do roku 2026.

Autor: Jiří Vojík / skysports.com

Komentáře (88)

Přidat komentář
Hachim Mastour

Reagovat
SunFells

Jeden ze seznamu Arsenalu, no těším se.

Reagovat
sejber

tak zas aka je sanca ze keby mal onho Arsenal realny zaujem skonci v Nottinghame?

Reagovat
j_mrazik

Základní sestava vs lávka až za Elnenym...?

Reagovat
SunFells

Zájem Arsenalu reálný byl, ale v jiný čas, kdy Palmeiras nechtělo prodávat.

Reagovat
sejber

Podla vsetkeho chceme Rice v lete a momentalne ani nehladame alternativu do stredu pola.

Reagovat
SunFells

To je dobře

Reagovat
Mastný Chobot

kým sa nezraní Partey a/alebo Xhaka

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Už rozumím, já to myslel pro to léto, čímž jsem chtěl spíš jen zvýraznit důležitost toho, abychom získali Rice - reálně alternativu musí mít namyšlenou vždy.

Já jsem teď pro jaro spokojený s našimi možnostmi do zálohy. Kdyby se zranil Partey i Xhaka, tak jsou to dost citelné ztráty a výrazně tím utrpíme. Totéž ale platí všude možně v sestavě, ztráta obou stoperů (či jednoho a Whitea) a hrajeme s Holdingem, na křídlech je pak ta situace nejhorší.

Reagovat
mistr129

Nevím, já tedy z Rice nejsem moc nadšený... upřímně jsem WH viděl jen párkrát a když, tak jsem se na něj nezaměřoval, ale nedokážu si podle toho, jak ho mám zafixovaného, představit že by hrál dohromady s Parteym. A mít takhle zdvojený post je troufám si tvrdit až zbytečný luxus.

Za mě tedy lepší se zaměřit v zimě na:

1) upgrade oproti Elnenymu pro případ zranění Xhaky/Parteye

2) útočníka, opět není potřeba žádná hvězda, ale hodil by se někdo co nejdříve.

A v létě pak:

3) nějakého opravdu top hráče, který rozšíří tu útočnou trojici (Leao, Gruzínec)

4) stoper nebo pravý bek, tak, aby v případě zranění Whita, Gabriela nebo Saliby nebyl první alternativou Tomiyasu nebo Holding.

Reagovat
mistr129

A ne nadšený myslím tím, že ho tolik nepotřebujeme. Neupírám mu, že je to velmi kvalitní hráč.

Reagovat
vodka

Rice není čistě DM, ve WHU právě posouvá hru, je schopný vyvézt balon i pod tlakem apod. Právě ta kombinace s Parteym mi přijde jako dost dobré kombo.

Reagovat
SunFells

Jj, viděl bych ho v 23/24 jako konkurenci na 8 pro Xhaku a záskok za Parteyho a další rok už jasný základ na šestce. Taková příležitost už se nebude jen tak opakovat a pokud někdo v Riceovi nevidí unikátního hráče, tak mu to řekne čas. Hráče schopných hrát na potřebném levelu pro potřeby velkoklubu single 6 je možné aktuálně spočítat na prstech jedné ruky a kamkoliv v Anglii půjde, tak tam bude ikona dalších 7 let po roční aklimatizaci.

Reagovat
johnnie_boy

Reagovat
EL Gringo

Už nás kupili tí Katarčania?

Reagovat
eder

Ne. Budeš si muset dál nakupovat pokémony u Vietnamců sám...

Reagovat
Zaschrona

Merseyside Police say Everton DIDN'T report any 'threats or incidents'

Takže vedení si příběh o napadení CEO a výhružkách od fanoušků násilím vůči vedení vymyslelo, případně ho teoreticky pouze neohlásilo. V obou případech neuvěřielný, neodpustitelný.

Reagovat
VTID94

Čo sa to tam u vás deje preboha ?

Reagovat
Mastný Chobot

u vás mal byť netflix

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Busby babes

spis to nenahlasili na policii a resili to s interni ochrankou. od toho si ji taky kluby plati. Tohle je uz jen hejt za kazdou cenu.

Mas ochranku, ta ti rekne: hele, tady by bylo lepsi tam spis nejit, je tam velke riziko napadeni...

Reagovat
vodka

Reagovat
Hlahart

Však to je přímo napsaný i v tom prohlášení.

"Chairman Bill Kenwright, CEO Denise Barrett-Baxendale, Chief Finance & Strategy Officer Grant Ingles and Non-Executive Director Graeme Sharp have reluctantly accepted the outcome of the safety assessment carried out by security advisors."

To ale nevysvětluje, proč tu obrovskou míru výhružek násilím s policii neřešili.

Reagovat
Busby babes

deeskalace? vyhnout se dalsi vlne: vedou to na picu a jeste na nas posilaj policajty?

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Trand

Třeba jim vyhrožovala policie

Reagovat
Zaschrona

To není hejt - zjevně se totiž neříká celá pravda. Pokud se reálně stalo napadení na Goodisonu, tak tam všude jsou kamery. Kdyby byla ochranka co k čemu, zjevně by nebyl problém tenhle problém vyřešit. Pokud je vyhrožováno vedení násilím - zas to je zjevně na spolupráci ne s ochrankou (jak taková ochranka funguje, to jsem vloni viděl na vlastní oči proti Palace - nefunguje ) na stadionu, ale s policií. Klub nic takového neudělal a v kontextu rozhovoru majitele, jak obviňuje za problémy klubu fanoušky, to působí úplně špatně.

Pokud vedení tvrdí, že se na stadionu děje násilí, ještě k tomu na ženě - jak pak mohou mít fanynky jistotu, že je tam pro ně bezpečno, když vše dle vyjádření řeší pouze tím, že akorát nejsou na zápas - což v kontextu posledního vývoje působí mnohem spíš jako snaha vyhnout se konfrontaci s protesty fandů, které jsou vesměs na slušné úrovni, jakkoliv se média snaží prezentovat obrázek primárně toho nejhoršího.

Problém tady je, že Kenwright lže dlouhodobě - lhal o King's Dock, Kirkby, bezpečnostním certifikátu Goodisonu, že neprodá Rooneyho ani za 50 milionů, že je "Mozart s penězi," že peníze budou "v pondělí na účtu," že Artetu nemusíme prodávat a spousta dalších nesmyslů. Když policie tvrdí, že jí nikdo nekontaktoval a Everton se k tomu oficiálně vyjádřil, že se nebude vyjadřovat, vypadá to dost jasně...

Reagovat
Trand

Reagovat
gocii

Ale u toho Gordona to ted bylo asi dost napjaty ne, toho fakt nechteli pustit z domu

Reagovat
Zaschrona

Jo, to nebylo hezký, jak za ním naštvaní fandové běželi k autu - nicméně tohle se stalo až teď po posledním zápase, což je už jiný příběh.

Reagovat
Wazza228

Už se viděli nějaké zprávy na Sancha? Antonymu by prospěla konkurence, tak snad se už brzo vrátí. Mohl by být alespoň na Reading už v sestavě. Jsem zvědav, jak na něm půjde ta individuální příprava vidět. Každopádně ETH dokázal zlepšit Shawa, Dalota, Wan Bissaku či Rashforda, takže věřím, že si poradí i se Sanchem, který byl na začátku sezony super.

Reagovat
icefish

A ví se, co mu vlastně je/bylo? Dolehly na nej psychické potíže, tlak, deprese? Nebo nějaký gambling?

Reagovat
Wazza228

Nejspíš něco psychického, nemluví se o tom. Zrušil si IG, tak možná i nějaký problém s tlakem? Kdo ví. Hlavně, ať se z toho dostane.

Reagovat
Dan Gubić

Na redcafe píšu že Sanchovi zistili v organizme kokaín.

Reagovat
iamek

Tento týden už bude normálně trénovat s A týmem

Reagovat
fff

Podla Joycea chceme v lete Nuneza a Bellinghama.

V lete pojdu takmer urcite prec Ox a Keita.

Ak by fakt prisiel Nunes a Bellingham (a to je velke ak, obzvlast bez LM) tak ono stale budem mat pocit, ze tej zalohe bude chybat hrac ako Caicedo ...

Bellingham (super), Nunes (super), Thiago (ked nebude musiet hrat za 3 a branit na nasej 5tke, tak super), Fabinho (ak najde po dlhej dobe formu, tak super), Henderson (to uz je strateny pripad podla mna) a dalej kto? Bajcetic je mlady, Jones vkuse zraneny a mam pochybnosti, ci vobec na to chalan ma, ak chceme hrat o trofeje. Milnera, aj ked by sa mu predlzila zmluva este o rok, tak toho uz pomaly ani neratam.

Niekto ako caicedo mi tak chyba skratka, a to vravim aj v pripade prichodu Bellinghama a Nunesa, boze som nenazrate hovado . Ale ked 4 roky nekupime mimo Thiaga zaloznia, tak ono sa to nazbera...

Reagovat
FFA

Co sa vlastne stalo s Fabinhom? Ved jeho si pamatam ako jedneho z najlepsich def. zaloznikov...

Reagovat
fff

Dobra otazka . Tazko povedat. Ono celkovo ta zaloha posobi unavene, mozno toho odohral prilis vela a zacina sa to prejavovat, ktovie. Mozno sa ukazuje, ze odchod Wijnalduma, ktory bol vzdy zdravy, k dispozicii a behal jak blazon a tym padom aj umoznoval aj vacsiu rotaciu ostatnych v zalohe, bola vacsia strata nez sme si mysleli (zvlast bez nahrady). A mozno skratka iba nema formu . Fakt neviem.

Ono ta zaloha sa fakt zanedbala. A to clovek fakt nastve, ked si vezmem ako som sa tesil na Thiaga, ktory keby mal okolo seba zalohu z rokov 2018-2020 cca, tak by mal priestor hrat inak, nez zial musi teraz (nahanat hracov, branit a pod.). Toto ma inak dost serie, ze kupime hraca ako Thiago a uplne zabijeme to, co moze do timu prienist tym, ze zaloha okolo neho sa zanedbala.

Reagovat
sejber

Vsak Nuneza uz mate nie?

Reagovat
fff

hej hej, Nunesa som myslel. Este ked som to pisal som si vravel, ze si skontrolujem na nete ci je to S alebo Z, ale bol som lenivy.

Reagovat
sejber

Nunesktory? ten z Wolves? to sa tak rozbehol v premierovej sezone?

Reagovat
fff

Hej ten z Wolves. Ono je to tak zvlastne, ze sme mali onho zaujem v lete, siel do Wolves a ideme ho teraz zrejme kupovat o nieco drahsie z Wolves. Neviem nakolko sa uchytil, no mali sme ho nasledovaneho uz z Portugalska a ten zaujem tam bol, takze nemalo by ist vyslovne o rozhodnutie na zaklade jeho posobenia v PL.

Reagovat
fff

A teda este budeme podla mna v lete potrebovat stopera.

Matip starne a IP je stale, Gomez IP a jeho forma je dlhodobo zla.

Jeden z nich by mal podla mna ist a kupit sa niekto, lebo skoncime pri stoperoch casom tam, kde sme teraz so zalohou.

VVD a Konate jednoznacne zaklad za mna, Gomez/Matip a k tomu to bude chciet posilu.

Reagovat
avicii

Za mňa určite dvaja záložnici a jeden stopér, skoda ze Gvardiol bude strašne drahy.... tiež som si želal do zálohy dvojicu Bellingham - Caicedo

Reagovat
fff

Za mna 3 zaloznici, 1 stoper, Ox, Keita a Milner prec a sme vybaveni.

Mozem snivat . Hoci, ak nas fakt niekto kupi, tak ktovie.

Reagovat
avicii

Ako aj trom by som sa nebránil, ale tomu už vôbec neverím takže budem spokojný aj s dvojicou, hlavne nech to bude kvalita

Reagovat
Largo

Nemá dorazit Ruben Neves?

Reagovat
O.Giroud

U toho sa dost spomina Barca ako nahrada za Busquetsa

Reagovat
SunFells

Ten je dnes dorazí v FA Cupu

Reagovat
Freedo

Reagovat
Largo

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Busby babes

to by pro vas bylo skvele, jsem zvedavy, jak tohle vyresite a jestli Bellingham nebude mit lepsi nabidky...

Reagovat
Manik...

To rozhodně bude. Bude tam RM a další kluby co hrají LM.

Reagovat
Busby babes

ja vim, ze se o RM porad mluvi, ale prijde mi to divny. Maji tam uz Camavingy a Tchouameniho... ze by chteli privest jeste jedno CM za 100+ mega...

Reagovat
Eichel

hlavne potrebujú riešiť RW, LB, RB a backup na ST.

Reagovat
avicii

Ja sa skôr obávam City, že proste staví na istotu ako finančnú tak aj športovú, pretože vyzerajú ako jediný klub ktorý dokáže hrať o titul takmer každý rok..

Reagovat
Busby babes

maj Rodriho a Phillipse ted. Ale u nich clovek nikdy nevi no. Phillips byl zatim mimo a je klidne mozny, ze by se ho rychle zas zbavili. s tim problem nemaj.

Reagovat
avicii

A ma končiť aj Gundogan sa mi zdá a práve jeho chcu nahradiť

Reagovat
O.Giroud

Ta nech Riceho

Reagovat
O.Giroud

zoberú

Reagovat
Manik...

To je cíl prý Arsenalu. .. Ale souhlasím. Za Gundogana se Rice hodí více než Bellingham.

Reagovat
O.Giroud

tak ten potom Chelsea

Reagovat
Kinky7

Gundogan skoro jistě skončí a kdyby náhodou odešel Bernardo tak je Bellingham číslo 1

Reagovat
Manik...

Camavinga nic moc.. A Tchouameni úplně jiný post. To je DM. Musí se někým nahradit Kroos a stárnoucí Modrič. Tu kreativitu zatím nemá žádný z nich. Valverde je zase utopený na RW.

Reagovat
r.mrazik

Napsat někdo od nás před rokem, že přivedeme generační talent bez účasti LM...to by byla show

Reagovat
JohnnyBravo

Reagovat
Front hell

Reagovat
Manik...

Reagovat
JessePinkman

Nejsi nenažraté hovado... 3 záložníci jsou opravdu potřeba. Když by přišli ti dva, tak super, krásná práce. Ani jeden z nich ale není čistý SDZ, tak jako je Fabinho a byl by to spíš upgrade oproti Keitovi, Milnerovi, Jonesovi a i Chamberlainovi (který nyní sice pobíhá někde v útoku), ale svoje nejlepší výkony podával v záloze.

Podle mě je největší kámen úrazu Fabinho. Ve své top formě byl jeden z nejlepších SDZ v Premier League a zastavoval soupeřův útok za útokem. Teď přes něj přejde kdekdo a soupeři chodí do otevřený obrany. Kloppův systém na 3 střeďáky musí obsahovat jedno SDZ, který bude jen posouvat míče dál, ale bude rychlej, důraznej a nikdo přes něj neprojde.

Celej Liverpool je potřeba v záloze obměnit, což bude těžkej úkol, když vemu v potaz, že nebude LM a FSG nepustí žilou.

Spásou by mohl bejt prodej klubu Kataru, ale nejsem si jistý, zda se nějaká tahle spekulace zakládá na pravdě.

Reagovat
r.mrazik

Regarding takeover: £6 billion.

Investment Corporation of Dubai are the new owners of Manchester United.

Takeover will be done before the summer, and the plan is to have big funds available to continue Erik ten Hag’s squad development.

Huge for the club. Glazer era over.

Kravina? Že jo?

Reagovat
Busby babes

Ross Harwood

@RossHarwood_

Football Journalist | Manchester United | Enquiries: rossharwood_@outlook.com

tohle je asi zdroj, takze jo, kravina v tuhle chvili.

Reagovat
Busby babes

Jimmy McBride

@jimmymcbride1

·

2 h

Odpověď uživateli

@RossHarwood_

@Altgthr

see this fraud Is racking up the numbers from the gullible ones again

tohle je casta reakce pod tim tweetem.

Reagovat
r.mrazik

jeste ze tak

Reagovat
SunFells

Viděl jsem včera, že mají nějaké setkání s potenciálními kupci v Davosu a bylo to hned vedle budovy právě nějakých županů.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

ja mysiim, ze jsme vcera v tom Davosu otevirali nejake kancly/obchod. ale prej to ma slouzit k nalakani investoru, protoze je tam ekonomicky forum, kde budou miliardari.

Reagovat
SunFells

Jo tak

Reagovat
mithro

ake je to jednoduche

Reagovat
Busby babes

tak zname to vsichni ne, jdes po ulici, vidis ve vyloze neco a reknes si: jee, presne tohle vlastne chci... a koupis si to.

Jen tohle o nekolik levelu draz. Ses miliardar, uvidis logo United a reknes si: presne tohle vlastne potrebuju.

Reagovat
mithro

A spokesman for Ineos: "We have formally put ourselves into the process [of bidding for #mufc]." [@DickinsonTimes]

Ineos sa chytil ale bojim sa, ze na pozadovanu cenu sa nedostanu.

Reagovat
Busby babes

nech me snit a nekaz to tohle by bylo samozrejme idealni reseni

Reagovat
10adam

OT: můžu poprosit link na diskuzi k volbám? Rád bych si přečetl názory zdejších elit

Reagovat
10adam

Díky

Reagovat
LaVolpe

Co tě přimnělo k takovému šílenství?

Reagovat
10adam

Nuda v kanclu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele