Norimberk se zajímá o Kollera

11.12.2007, 18:46
Aktuality
Německý klub 1. FC Norimberk má zájem o služby Jana Kollera. Český reprezentant, který je v Monaku pod smlouvu do konce letošní sezóny potvrdil, že by návrat do Bundesligy zvážil. A Norimberku by se 202centimetrů vysoký střelec hodil.

Podle informací Kicker.de by Kollera návrat do Bundesligy potěšil, neboť v Monaku neprožívá šťastnou sezónu. Německý tým přitom hledá do útoku novou posilu, protože se v tomto roce trápí. Navíc Vittek je dlouhodobě zraněný.
Pokud by Koller do Norimberku zamířil, hrál by po boku dalších českých reprezentantů záložníka Tomáše Galáska a brankáře Jaromíra Blažka.

"Pokud se otevřou takovéto dveře, bylo by špatné, kdybychom do této mezery nedali nohu," cituje sportovního manažera německého klubu Martina Badera server kicker.de s tím, že sní o ofenzivním rozestavení 4-3-3.

Čtyřiatřicetiletému útočníkovi se během pěti let v dresu Borussie Dortmund nesmírně dařilo. Během 138 ligových utkání nasázel soupeřům 59 branek.

Složení útoku Koller, Mintál, Charisteas a Vittek by bylo pro všechny bundesligové týmy postrachem. Tým by naopak mohl opustit Američan Josua Kennedy.

Autor: Pavel Janega / kicker.de

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No urcite by to nebylo vubec spatne. Honzovi se v Monacu nedari, neni stabilnim clenem zakladni jedenacky a bundesliga mu vylozene sedi.

Jenom aby pak nezahrival i lavicku tam protoze s Charisteasem jsou tipvoe stejni hraci a tudiz si myslim ze kdyby se hralo 4-3-3 tak utok by byl slozeny Vittek - Koller (Charisteas) - Mintal..

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim. Myslim ale, že si Honza v Německu udělal dobrý jméno a to by mu mohlo v boji o základ s Charisteasem pomoc. Jen by to chtělo, aby přestoupil už v zimě a dostal se do formy před ME.

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno lepší než Francie. Pro Dina obzvlášť.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, že pro Kollera by byl Der Club lepší než knížecí tým i když ani Norimberk zatím v Bundeslize neoslňuje. Nicméně Norimberk spíše než 4-3-3 praktikuje opticky systém 4-5-1 (dáno zranění Vitteka)s jediným klasickým útočným hrotem (povětšinou právě Charisteas), kterého doplňují ofenzivní záložníci Zvjezdan Mišimovič, Marek Mintál a Ivan Saenko (nebo v posledních zápasech Nicky Adler). Toto rozestavení se v průběhu zápasu plynule mění dle situace na 4-4-2 kdy se do útoku staví Saenko. Dalšími adepty do útoku či ofenzivní zálohu, pro kterou je Koller jakožto klasický útočník do vápna nepoužitelný je Kennedy a Leon Benko, kteří však rozhodně nemají Kollerovy kvality. Souhlasím s tím, že po uzdravení Vitteka se o místo druhého útočníka bude Koller muset porvat (doufám, že ne doslova ) s Charisteasem. Ale tohle zdravé soutěžení by ho právě mohlo zdravě nakopnout pro Euro.

Reagovat
smazaný uživatel

No to by bylo skvely!Myslim ze pro Dina vynikajici volba.Pro Norimberk je to prvotridni hrac a pro Kollera idealni prostredi.Norimberk patri k tomu lepsimu v bundeslize,konkurence je vsude.Myslim ze by tam uspel,hlavne ozil,a mohl by tam i v repre hrat az do MS 2010 a po nem ukoncit karieru.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele