Nominace Španělska na Ligu národů

23.05.2022, 13:13
Aktuality
Španělská reprezentace (© AFP)
Nominace Španělska na zápasy Ligy národů proti Portugalsku, Česku a Švýcarsku:

Brankáři:
Simón (Athletic), Sánchez (Brighton), Raya (Brentford),

Obránci: I. Martínez (Athletic), P. Torres (Villarreal), Carvajal (Real Madrid), Alba, García (oba Barcelona), Laporte (Manchester City), Azpilicueta, Alonso (oba Chelsea),

Záložníci: Busquets, Gavi (oba Barcelona), Koke, Marcos Llorente (oba Atlético), Rodri (Manchester City), Thiago (Liverpool), Carlos Soler (Valencia),

Útočníci: Morata (Juventus), Asensio (Real Madrid), Raúl de Tomás (Espanyol), Olmo (RB Lipsko), Sarabia (Sporting), Fati, F. Torres (oba Barcelona).

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (15)

Přidat komentář
Beči

Nepamatuji takto slabé Španělsko...

Reagovat
JeséRodriguez

To se říkalo i na Euru.

Reagovat
smazaný uživatel

I přesto to na nás bude nejspíš v pohodě stačit...

Reagovat
Beči

S námi ho taky neporovnávám.

Reagovat
Tomik111

Asensia tam nechápu, jako pár dalších, ale snad si zvýší trochu cenovku.

Reagovat
Hunt

Kdo jiný by tam měl být? Sice příliš nehraje, produktivní je ale pořád celkem dost. A mít tam alespoň jednoho/dva hráče z Realu by asi bylo fajn.

Reagovat
Tomik111

Třeba Iňaki Williams, Muniain, Juanmi, Yeremy. Tihle mě třeba hned napadli. Prostě někoho, kdo pravidelně hraje. A takovej Juanmi má super čísla. Když Asensio ze začátku sezony hrál pravidelněji v základu, tak po něm repre ani neštěkla.

Reagovat
Hunt

Yeremy je zraněný. Z toho zbytku: žádnej z nich není viditelný upgrade, za repre nemají skoro nic odehraného. Muniain a Juanmi 29 let, smysl by asi dával Williams.

Reagovat
Tomik111

29 není žádný věk. Juanmi jeden z nejlepší střelců ligy. Do srandy ligy národů bych ho vzal hned. Aspas taky jezdíval a byl platný. Měl věk, málo odehráno, ale platný byl. Ale tak v nominaci jsou i větší nesmysly, tak proč ne.

Reagovat
king23

Ramos už nebude mít ani rozlučku?

Reagovat
JeséRodriguez

Chybí tam Pedri, i tak ta záloha je tradičně našlapaná. Jsem zvědavej, kdo bude hrát v té přední trojici.

Reagovat
Seydou Doumbia

Proti ním i česká repre má šanci uhrát nějakou haluz remízu při klasickém brutálním podcenění a životním zápase, jak to bývá zvykem, možná i výhru.

Reagovat
JeséRodriguez

Tak koukám teď znovu na tu nominaci, jako hrát se dá s každým. Ale budeme bez Schicka a Baráka, obranu máme slabou. Španělsko nemá úplně zářivá jména, ale na posledním euru hráli skvěle s podobnou sestavou. Na druhou stranu, je to zatím bezvýznamná soutěž, je po sezóně, takže by podcenění přijít mohlo.

Reagovat
Seydou Doumbia

právě, dost záleží komu se bude chtít a komu ne

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele