Nominace Španělska na kvalifikaci

09.11.2007, 13:14
Aktuality
Nominace Španělska pro kvalifikační duely o postup na ME 2008 proti Švédsku a Severnímu Irsku:

Brankáři: Iker Casillas (Real Madrid), Pepe Reina (Liverpoool).
Obránci: Mariano Pernia (Atletico Madrid), Pablo Ibanez (Atletico Madrid), Sergio Ramos (Real Madrid), Joan Capdevila (Villarreal), Raul Albiol (Valencia), Carlos Marchena (Valencia), Carles Puyol (Barcelona).
Záložníci: Cesc Fabregas (Arsenal), Andres Iniesta (Barcelona), Xavi (Barcelona), David Silva (Valencia), David Albelda (Valencia), Joaquin (Valencia), Albert Riera (Espanyol), Marcos Senna (Villarreal).
Útočníci: David Villa (Valencia), Daniel Guiza (Real Mallorca), Raul Tamudo (Espanyol).

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*kedlub

Raul?

Reagovat
HOST*Madridista

ty chuj vydrbany Aragones do pice s tebou,kde mas RAULA GONZALEZA

Reagovat
HOST*kedlub

mela tam byt misto jakysihi guizy...

Reagovat
HOST*kedlub

mel

Reagovat
HOST*inzaghi

ten Aragones je fakt píčus, místo Raua - zkušeného borce hrajícího ve formě tam dá Tamuda a hlavně Guiza...no není to píča...z takouvou na Euro nepojedou

Reagovat
HOST*koša

to je fakt debil Raul ma formu a on povola guizu i kdyz mu chybi Torres,at odstoupi debil

Reagovat
HOST*

ještě,že tam ten píčus Raul není

Reagovat
HOST*Alex

Co mas proti Tamudovi?A este si si nezvykol na to ze Raula Aragones nepovolava?Podla mna stary chce teraz vsetkym(hlavne media a kritici) ukazat,ze postupi na ME aj bez Raula....no ma to stastie,ze on si moze vyberat na kazdy post niekolko kandidatov....Tamudo je v nominacii zasluzene a samozrejme Raul si tu nominaciu zasluzi tiez....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele