Nominace Portugalska na kvalifikaci

26.08.2021, 18:09
Aktuality
Nominace Portugalska na kvalifikační zápasy o postup na MS 2022 proti Irsku a Ázerbájdžánu a přátelský souboj s Katarem:

Brankáři: Rui Patricio (AS Řím), Anthony Lopes (Lyon), Diogo Costa (Porto).

Obránci: Joao Cancelo (Manchester City), Ricardo Pereira (Leicester City), Goncalo Inacio (Sporting), Ruben Dias (Manchester City), Pepe (Porto), Nuno Mendes (Sporting), Domingos Duarte (Granada) Raphael Guerreiro (Borussia Dortmund).

Záložníci: Danilo Pereira (Paris Saint-Germain), Joao Palhinha (Sporting), Ruben Neves (Wolves), Joao Moutinho (Wolves), Bruno Fernandes (Manchester United), Otavio (Porto), Joao Mario (Benfica).

Útočníci: Bernardo Silva (Manchester City) Cristiano Ronaldo (Juventus), Diogo Jota (Liverpool), Rafa Silva (Benfica), Andre Silva (RB Lipsko), Pedro Goncalves (Sporting).

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele