Nominace Německa na kvalifikaci

19.03.2021, 13:51
Aktuality
Joachim Löw (© AFP)
Nominace Německa na kvalifikační zápasy o postup na MS 2022 proti Islandu, Rumunsku a Severní Makedonii:

Brankáři: Bernd Leno (Arsenal), Manuel Neuer (Bayern), Marc-Andre ter Stegen (FC Barcelona), Kevin Trapp (Eintracht Frankfurt).
Obránci: Emre Can (Borussia Dortmund), Matthias Ginter (Borussia Mönchengladbach), Robin Gosens (Atalanta Bergamo), Marcel Halstenberg, Lukas Klostermann (oba RB Lipsko), Philipp Max (PSV Eindhoven), Antonio Rüdiger (Chelsea), Niklas Süle (Bayern), Jonathan Tah (Bayer Leverkusen).
Záložníci a útočníci: Serge Gnabry, Leon Goretzka (oba Bayern München), Ilkay Gündogan (Manchester City), Kai Havertz (Chelsea), Jonas Hofmann (Borussia Mönchengladbach), Joshua Kimmich (Bayern), Toni Kroos (Real Madrid), Jamal Musiala (Bayern), Florian Neuhaus (Borussia Mönchengladbach), Leroy Sane (Bayern), Timo Werner (Chelsea), Florian Wirtz (Bayer Leverkusen), Amin Younes (Eintracht Frankfurt).

Autor: Tomáš Pavlík / sport1.de

Komentáře (6)

Přidat komentář
Beči

Někdo kdo v momentální formě povolá Havertze a naopak nevezme Müllera se snad ani nedá nazývat trenérem.

Reagovat
smazaný uživatel

v momentální formě je právě naopak víc než platnej, neřeknu před 2 měsíci, ale v tuhle za mě úplně v klidu. To už si spíš stěžuj na Musialu

Reagovat
Müllered

Proč na Musialu? U něj je důvod nominace ten, aby si ho německa repre pojistila. Thomase mám rád a zasloužil by si to podle výkonů, ale pokud místo něj budou dostávat prostor wonderkidi, nemám s tím problém.

Reagovat
Bayern +

Ten pocit, keď zo šestice hráčov Boateng, Műller, Sűle, Gnabry, Sané a Musiala vezmeš troch náhradníkov, jedného s kolísavou nestabilnou formou a tých dvoch najlepších hrajúcich dlhodobo v špičkovej forme bez zranení a patriacich medzi najlepších hráčov ligy necháš doma...

To je fakt umelec non plus ultra

Reagovat
Modroočko

Reagovat
Müllered

Po dlouhé době nominace, která se mi docela líbí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele