Nominace Itálie na kvalifikaci

19.03.2021, 20:12
Aktuality
Nominace Itálie na kvalifikační zápasy o postup na MS 2022 proti Severnímu Irsku, Bulharsku a Litvě:

Brankáři: Alessio Cragno (Cagliari), Gianluigi Donnarumma (AC Milán), Alex Meret (Neapol), Salvatore Sirigu (Turín).
Obránci: Francesco Acerbi (Lazio), Alessandro Bastoni (Inter), Cristiano Biraghi (Fiorentina), Leonardo Bonucci (Juventus), Giorgio Chiellini (Juventus), Giovanni Di Lorenzo (Neapol), Emerson Palmieri (Chelsea), Gian Marco Ferrari (Sassuolo), Alessandro Florenzi (Paris Saint Germain), Manuel Lazzari (Lazio), Gianluca Mancini (AS Řím), Leonardo Spinazzola (AS Řím), Rafael Toloi (Atalanta).
Záložníci: Nicolò Barella (Inter), Gaetano Castrovilli (Fiorentina), Bryan Cristante (AS Řím), Manuel Locatelli (Sassuolo), Rolando Mandragora (Turín), Lorenzo Pellegrini (AS Řím), Matteo Pessina (Atalanta), Matteo Ricci (Spezia), Stefano Sensi (Inter), Roberto Soriano (Bologna), Marco Verratti (Paris Saint Germain).
Útočníci: Andrea Belotti (Turín), Domenico Berardi (Sassuolo), Federico Bernardeschi (Juventus), Francesco Caputo (Sassuolo), Federico Chiesa (Juventus), Stephan El Shaarawy (AS Řím), Vincenzo Grifo (Freiburg), Ciro Immobile (Lazio), Lorenzo Insigne (Neapol), Moise Bioty Kean (Paris Saint Germain).

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

S touto zostavou a formou by zisk menej ako 9 bodov z tohto trojzápasu bol pre Taliansko neúspechom.

Reagovat
repkajebuh

Z tohoto má jít strach?

Reagovat
smazaný uživatel

A nie? Nadupanejšiu nomináciu na kvaldu majú teraz v Európe len Francúzi a Nemci.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Si blázen???Jako špatný nejsou, ale kvalitou týmu až tak osmý

Reagovat
smazaný uživatel

Portugalcov a možno aj Belgicko tam ešte uznám, súčasné výbery Španielska, Anglicka a Holandska, ktoré pred Talianov pasuješ ty ale nie. Preštuduj si ešte raz tie súpisky.

Reagovat
Seydou Doumbia

Máte rozhodně široký kádr, ale co se nějaké užší kvality týče (počítejme základní jedenáctky) tak jsou repre Francie, Belgie, Anglie a Portugalska podle mého lepší. Německo, Španělsko mi příjde zhruba na podobné úrovní jako Itálie, Holandsko je rozhodně na tom hůř. Jinak proti těmto třem dědinám to musí být devět bodů bezpodmínečně, ale o tom se snad ani není třeba bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Modroočko

Nemecko, ktoré si prechádza hluchším obdobím a navyše hľadá trénera, pre mňa určite nie je lepšie. Španieli majú veľa talentu ako vždy, ale to mali aj na posledných MS. Portugalci dobrí po prvý - druhý zápas vyraďovačky, potom bieda. Francúzi sú momentálne v pozícii, keď môžu všetkým dokazovať, že sú historicky výnimočný tím, ktorý v mladom zložení vyhral MS a rozvíja sa ešte do väčšej kvality, no MS sú ešte ďaleko a dobre vieme, ako na tom bývajú úradujúci majstri. Ak sa teda nebavíme len o menách na súpiske, ale aj o dlhodobých výsledkoch, momentálne by som videl Talianov na úplnej európskej špici spolu s Francúzmi a Belgičanmi.

Reagovat
Seydou Doumbia

Já jím teda týmově vůbec něvěřím, že by na Euru mohli něco dokázat (čti vyhrát). To si tam více umím představit právě Francii, Belgii, Portugalsko, Anglii, ale i Španěly nebo Němce. Ale Italy fakt ne.

Reagovat
syraLFC

Za mě jedni z nejnadupanejsich je jsou momentálně Portugalci...

Reagovat
smazaný uživatel

Portugalci áno, na tých som pozabudol.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele