Nominace Francie na Ligu národů

30.08.2018, 15:23
Aktuality
Nominace Francie na zápasy Ligy národů proti Německu a Nizozemsku:
Brankáři: Alphonse Areola (Paris Saint-Germain), Benoit Costil (Bordeaux), Hugo Lloris (Tottenham Hotspur).
Obránci: Lucas Hernandez (Atletico Madrid), Benjamin Pavard (Stuttgart), Samuel Umtiti (Barcelona), Presnel Kimpembe (Paris Saint-Germain), Adil Rami (Marseille), Raphael Varane (Real Madrid), Benjamin Mendy (Manchester City), Djibril Sidibe (Monaco).
Záložníci: N’Golo Kanté (Chelsea), Paul Pogba (Manchester United), Blaise Matuidi (Juventus), Corentin Tolisso (Bayern), Steven N'Zonzi (AS Řím).
Útočníci: Ousmane Dembélé (Barcelona), Antoine Griezmann (Atletico Madrid), Florian Thauvin (Marseille), Nabil Fekir (Lyon), Olivier Giroud (Chelsea), Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain).

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

MOUSSA Dembélé (Barcelona)

Reagovat
Juan Román Riquelme

Za Lyon hra i Fakír

Reagovat
fabec1222

Je to N'Zonzi

Reagovat
Reggie

Jako sorry, ja nepatrim mezi ty, kteri by za kazdou cenu potrebovali kazdou kravinu opravovat... Ale prijde vam normalni, ze u primitivni nominace hracu je mozny udelat tolik chyb? Je takovej problem si to precist a udelat to spravne? Na takhle na cesky pomery velkym fotbalovym webu. Proboha vzdyt i ja vim, jak se ti hraci spravne pisou...

Reagovat
smazaný uživatel

Paul Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to opravený

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele