Nominace Francie na kvalifikaci

18.03.2021, 15:22
Aktuality
Nominace Francie na kvalifikační zápasy o postup na MS 2022 proti Ukrajině, Bosně a Kazachstánu:

Brankáři: Hugo Lloris (Tottenham), Steve Mandanda (Marseille), Mike Maignan (Lille), Alphonse Areola (Fulham).
Obránci: Benjamin Pavard (Bayern), Raphaël Varane (Real Madrid), Presnel Kimpembe (PSG), Clement Lenglet (Barcelona), Kurt Zouma (Chelsea), Lucas Hernandez (Bayern), Ferland Mendy (Real Madrid), Lucas Digne (Everton), Leo Dubois (Lyon).
Záložníci: N’Golo Kanté (Chelsea), Adrien Rabiot (Juventus), Moussa Sissoko (Tottenham), Paul Pogba (Manchester United), Tanguy Ndombele (Tottenham).
Útočníci: Wissam Ben Yedder (AS Monaco), Olivier Giroud (Chelsea), Antoine Griezmann (Barcelona), Kylian Mbappé (PSG), Kingsley Coman (Bayern), Anthony Martial (Manchester United), Ousmane Dembélé (Barcelona), Thomas Lemar (Atletico Madrid).

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
Messiáš

Lenglet je tam dost vtipnej. Klidně mohli povýšit Koundeho rovnou do Áčka. Jsem rád za Dembeleho a Lemara, hlavně on si to zasloužil

Reagovat
Seydou Doumbia

Nebo Fofana, Upamecano či věčně přehlížený Laporte

Reagovat
Messiáš

jj, s Upamecanem i Laportem souhlasim, uprimne jsem myslel, ze v nominaci je. Na Twitteru jej v komentarich zminovali , tak jsem mel za to, ze tam urcite je.

Reagovat
Seydou Doumbia

Fofana zase patří mezi nejlepší stopery PL letos. Ale ono Fofana, Kundé a Upamecano asi pojedou na ME U21 ne? Tak možná je chce nechat koncentrovat trenér na tento turnaj. Ale netuším, kdy se hraje.

Reagovat
Messiáš

jj všichni už jsou v nominaci, ta nominace U21 je celkově dost crazy. Ještě je tam Konate, Badiashile, v záloze Aouar či Camavinga, Diaby, Ikone do ofenzivy. Ale hlavně na tom stoperovi je to vyresene na dekadu dopředu

Reagovat
Seydou Doumbia

Prdel je že za další dva roky máš další tucet podobných hráčů. Když se podívám na tu neskutečnou líhen FR hráčů.

Reagovat
Messiáš

Je to brutus. Ono se nedivím právě třeba Monchimu, ale teď i klubům v PL, že to tam tak rádi scoutí teď. Občas něco nevyjde, ale hned máš možnost náhrady relativně za malý peníz. Volba druhého občanství pro reprezentaci začne být de facto nutností

Reagovat
Seydou Doumbia

Musíš umět ve Francii dobře nakupovat a ne přivádět do svých týmu hráče jako kdysi Obraniak, Riviere, Obertan, Gouffran, Haidara a podobně...ted je ale FR druh ještě kvalitnější než byl...hned bych z fleku dělal někomu skauta v té lize, když ji furt sleduji

Reagovat
Seydou Doumbia

Všichni než nastoupí pod Dešampem budou měnit občanství jako Diallo z PSG, bo jinak nebude šance si kopnout

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

dembz je omyl

Reagovat
smazaný uživatel

Frantíkom Nemci tiež obmedzili pôsobenie bundesligovej trojice Pavard, Hernandez, Coman alebo si s tými obštrukciami trúfli vyrukovať len na malé reprezentácie?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele