NOMINACE EKVÁDORU NA MS

10.05.2006, 10:41
Aktuality
Luis Suarez odtajnil jména 23 hráčů, kteří se mohou těšit na svatový šampionát. Převážnou část nominovaných tvoří fotbalisté působící v domácí soutěži, v Evropě pojídají chlebíček pouze dva...

Překvapením nominace je zařazení temperamentního útočníka Ivana Kaviedese. Hráč se zkušenostmi z Mexika, Španělska, Anglie a Portugalska se do národního týmu vrací po čtrnácti měsících, naposledy reprezentační dres oblékl loni v březnu v kvalifikačním utkání proti Paraguayi.

Brankáři: Edwin Villafuerte (Deportivo Quito), Cristian Mora (LDU), Damian Lanza (Aucas).

Obránci: Ivan Hurtado (Al Arabi, Katar), Giovanny Espinoza (LDU), Ulises de la Cruz (Aston Villa, Anglie), Paul Ambrossi (LDU), Neicer Reasco (LDU), Jorge Guagua (El Nacional), Jose Luis Perlaza (Olmedo).

Záložníci: Marlon Ayovi (Deportivo Quito), Edwin Tenorio (Barcelona), Edison Mendez (LDU), Patricio Urrutia (LDU), Cristian Lara (El Nacional), Segundo Castillo (El Nacional), Luis Antonio Valencia (Recreativo Huelva, Španělsko), Luis Fernando Saritama (Deportivo Quito).

Útočníci: Cristian Benitez (El Nacional), Felix Borja (El Nacional), Carlos Tenorio (Al Sadd, Katar), Agustin Delgado (LDU), Ivan Kaviedes (Argentinos Juniors, Argentina).

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Z celej tejto nominácie ma najviac oslovilo meno Luis Suarez - ak je to teda ten, ktorého myslím. Keď to nepôjde mlaďasom, ešte možno by gól dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Já žádnýho Suareze nevidim

Reagovat
Radin

Suarez-trenér

Reagovat
smazaný uživatel

Kde u vás hraje, culos?

Reagovat
HOST*

Fouká balony pro C-tým.

Reagovat
HOST*jampadampa

Tak Ekvádoru jsem dával minimální šance. Teď jim nedávám už ani ty. Hráči bez zkušeností z evropských soutěží nebudou na konkurenci na MS stačit. Ze skupiny půjde nejspíš Německo a Kostarika.

Reagovat
Marv

Jedinej trochu znamej hrac je de la Cruz....

Reagovat
Xavi

Já znám Valenciu, ten je dobrej! Jinak z MS odepisuju jenom Arabii a ještě někoho ale ten mi vypadl... Když za nás může hrát druholigový Poborský, celou sezónu prosedivší na tribuně Jankulovsky, půl roku zraněný Koler atd a spoustu lidí klidně prohlašuje, že jsme černý kůň, tak takový Ekvádor bych vůbec neodepisoval.

Reagovat
HOST*

No je pravda, že s tou formou našeho mužstva to vypadá dost bídně. Když si vezmem, kdo je všechno po zranění, kdo ve svých klubech nenastupuje a kdo je z formy. Tak těch našich moc nezbývá...

Reagovat
HOST*jampadampa

to víše jsem psal já.

Reagovat
HOST*jampadampa

kurňa - výše

Reagovat
HOST*Sadz

co takhle De La Cruz s Aston Villy , to je aspon jeden zkusenej vystrel do tmy

Reagovat
smazaný uživatel

Iván Kaviedes???? on ještě hraje..... nazapomenu na gol co dal v la lize (myslím barce)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele