NOMINACE CHORVATSKA NA MS

13.05.2006, 12:14
Aktuality
Sestavu, se kterou počítá pro světový šampionát, oznámil trenér Chorvatska Zlatko Kranjčar. Ve výběru nechybí jeho syn Niko, s týmem se bude také připravovat jeden náhradník.

Dva hráči pamatují historický úspěch chorvatského fotbalu - bronz z MS 98 ve Francii. Před osmi lety se na něm podíleli Igor Tudor a Dario Šimič.

V nominaci je pět hráčů z domácí ligy, včetně Marijana Buljata, který se bude připravovat s ostatními a v případě zranění některého ze spoluhráčů ho ve výběru nahradí.

Brankáři: Tomislav Butina (FC Bruggy, Belgie), Stipe Pletikosa (Hajduk Split), Joe Didulica (Austria Vídeň, Rakousko).

Obránci: Robert Kovač (Juventus Turín, Itálie), Stjepan Tomas (Galatasaray, Turecko), Dario Šimič (AC Milán, Itálie), Mario Tokič (Austria Vídeň, Rakousko), Josip Šimunič (Hertha Berlín, Německo), Igor Tudor (Siena, Itálie).

Záložníci: Jerko Leko (Dynamo Kyjev, Ukrajina), Niko Kranjčar (Hajduk Split), Niko Kovač (Hertha Berlín, Německo), Marko Babič (Bayer Leverkusen, Německo), Darijo Srna (Šachtar Doněck, Ukrajina), Ivan Leko (FC Bruggy, Belgie), Luka Modrič (Dinamo Záhřeb), Jurica Vranješ (Werder Brémy, Německo), Anthony Serič (Panathinaikos, Řecko).

Útočníci: Dado Pršo (Glasgow Rangers, Skotsko), Ivan Klasnič (Werder Brémy, Německo), Boško Balaban (FC Bruggy, Belgie), Ivica Olič (CSKA Moskva, Rusko), Ivan Bošnjak (Dinamo Záhřeb).

Náhradník: Marijan Buljat (Dinamo Záhřeb).

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak na toho sem hodně zvědavej...

Reagovat
HOST*Gigi

Chorvati mají skvělý tým. ti to dotáhnou daleko.

Reagovat
Shevchenko

skončí ve skupině za Brazílií a Australií...

Reagovat
smazaný uživatel

To moc daleko není...

Reagovat
Shevchenko

no však právě to píšu

Reagovat
HOST*Gigi

Austrálie bude až třetí. Druhé bude chorvatsko

Reagovat
Marv

Chorvatsko bude prekvapeni turnaje!!Skonci minimalne ve ctvrtfinale

Reagovat
HOST*jampadampa

Hele doktore, co takhle zorganizovat soutěž o nejlepšího tipéra základních skupin MS. Kritéria by byly asi taková: 1b za každého správně trefeného postupujícího + další bod za to, že se podaří trefit přesné umístění daného týmu.

Každý kdo by se chtěl připojit by do určitého termínu musel napsat svoje tipy a po základních skupinách by se vše sečetlo a vyhlásil se nejlepší tipér/odborník.

Nejlepší by bylo kdyby tady někdo hodil přímo nějaký článek a do diskuze by se psaly tipy. Co vy na to?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý nápad, ale Kyslík tipovat nebude, protože by pak přišel o auru neomylného

Reagovat
HOST*jampadampa

No kdo se bojí nesmí do lesa.

Reagovat
smazaný uživatel

Velký hovno, Brazílie bude mít co dělat, aby je porazila...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele