Nominace Brazílie na přátelské zápasy

16.08.2019, 17:22
Aktuality
Nominace Brazílie na přátelské zápasy proti Kolumbii a Peru:

Brankáři: Ederson (Manchester City), Weverton (Palmeiras), Ivan (Ponte Preta).
Obránci: Danl Alves (Sao Paolo), Fagner (Corinthians), Alex Sandro (Juventus), Jorge (Santos), Marquinhos, Thiago Silva (oba Paris Saint-Germain), Eder Militao (Real Madrid), Samir (Udinese).
Záložníci: Casemiro (Real Madrid), Arthur (Barcelona), Allan (Neapol), Fabinho (Liverpool), Lucas Paqueta (AC Milán), Philippe Coutinho (Barcellona).
Útočníci: Bruno Henrique (Flamengo), David Neres (Ajax), Roberto Firmino (Liverpool), Neymar (Paris Saint-Germain), Richarlison (Everton), Vinicius Jr (Real Madrid).

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Načo to hrajú ? Keby mi niekto zavolal do Liverpoolu aby som sa jebal cez polku sveta koli priatelaku s Peru asi ho pošlem doprdele

Reagovat
eder

A to si představ, že dokonce kdysi dávno bývaly doby, kdy si to hráč považoval za nejvyšší čest - být povolán do nároďáku...

Reagovat
smazaný uživatel

Tie časy sú už preč... neverím že sa vrátia aj keď by som si to prial ...

Reagovat
YNWA__MSN

Fabinho až po Copě

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele