Nominace Brazílie na Copu América

09.06.2021, 23:04
Aktuality
Neymar (© AFP)
Nominace Brazílie na Copu América:

Brankáři: Alisson (Liverpool), Ederson (Manchester City), Weverton (Palmeiras).
Obránci: Emerson (Betis), Danilo, Alex Sandro (oba Juventus), Renan Lodi, Felipe (oba Atlético Madrid), Éder Militão (Real Madrid), Marquinhos (Paris Saint-Germain), Thiago Silva (Chelsea).
Záložníci: Casemiro (Real Madrid), Douglas Luiz (Aston Villa), Everton Ribeiro (Flamengo), Fabinho (Liverpool), Fred (Manchester United), Lucas Paquetá (Lyon).
Útocníci: Everton (Benfica), Roberto Firmino (Liverpool), Gabriel Barbosa (Flamengo), Gabriel Jesus (Manchester City), Neymar (Paris Saint-Germain), Richarlison (Everton), Vinicius Junior (Real Madrid).

Autor: Tomáš Pavlík / thestar.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
valloire

ta záloha Zico-Socrates-Cerezo-Falcao nechápe

Reagovat
johan14

Taká už nikdy nebude.

Reagovat
Reggie

Kdo tam bude tvořit hru? No asi Neymar. Gerson by je potahal

Reagovat
Jolly Roger

Takoví už se nenarodili, ale možná tam bylo tehdy těch umělců moc, chtělo to jednoho Dungu, nebo Mauro Silvu.

Reagovat
valloire

Chtělo to spíš mí(n bohorovnosti. Cerezo to odbránil celkem. Jinak 2002 to bylo podobný. Naposled.

Reagovat
FC Porto FC

Je v záloze taky někdo kreativní? :D

Reagovat
Seydou Doumbia

Paketak

Reagovat
Coutinho10

bohužel ale útok slušnej

Reagovat
smazaný uživatel

Velká slabota

Reagovat
Lawman

Jaká slabota ? Brankářský post představují 2 z top 10 světových. V záloze hrají hráči, kteří patří mezi klíčové hráče světových klubu Casemiro, Fabinho ) a v útoku jsou skvělí hráči Firmino, Vinicius, Neymar.

Reagovat
Csaplárova past

Ti ať radši hrajou 5-1-4 bez zálohy, protože tohle je velké neštěstí

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím kam děti koukáte ale záloha je v pohodě dva skvělí defenzivní jeden útočný záložník takže v klidu problém spíš vidím střed obrany Kde je kvalita tak maximálně jeden střední obránce a zbytek bez formy a spousta levých křídel

Reagovat
johan14

Len 3 z domacej ligy? Som čakal že šancu dostanú nové talenty. Asi je vsetko vykúpené až na koreň.

Reagovat
mayday

Furt tam jsou kvalitní hráči, ale vyloženě strach jako v 90. letech nebo na začátku tisíciletí z toho vůbec nejde.

Reagovat
Lawman

Máš pravdu ale ber do úvahy, že kvalita fotbalu šla nahoru všude a není možné aby se opakovala situace, že by jedna země dominovala tak, že by vyčnívala nad ostatní počas 12 let například Brazílie v letech 1958 - 1970 ( 3 zlaté z MS ) anebo v letech 1994 - 2002 ( 2x mistr světa a jednou stříbrná ). To se jednoduše nebude opakovat.

A dále jde o Mistrovství Jižní Ameriky a ne světa. Tam je význam domácího prostředí ohromný hlavně když Mistrovství jižní Ameriky pořádá jeden z trojice Brazílie,Argentina či Uruguay.

Reagovat
mayday

No, z poslední doby například asi šest let dominovalo Španělsko a měli tehdy kádr, že byli téměř nehratelní. Teď v podstatě dominuje Francie, finále 2016, mistr světa, kolik za tu dobu prohráli zápasu nevím, uvidíme, co předvedou teď. Ale samozřejmě nejsou to celý dekády, to souhlasím.

Jen poukazuju, že tehdy prostě když se řekla Brazílie, tak to byl automaticky považovanej nejlepší tým světa, dnes je to prostě jen soubor skvělých hráčů, ale týmově z toho strach už dávno nejde.

Reagovat
Lawman

Brazílie v minulosti vždy převyšovala Evropany technickou vyspělostí jedotlivcu ale tuto výhodu už stratila. V letech 1958, 1962 a 1970 měli brazilští šampióni kádr sestavený pouze z hraču hrajících v brazilských klubech. Ale na MS 1994 a 2002 kdy se stala šampiónem kádr byl sestaven z poloviny hráču z brazilské ligy a poloviny z evropských velkoklubu. Dnes viď kádr na mistrovství Jižní Ameriky z brazilské ligy 2 hráči a náhradní brankář. Velmi přesně jsi poukázal na to, že jako jednotlivci jsou Brazilci skvělí ale chybí tímový duch. I když trenér Tite není zlý

Reagovat
smazaný uživatel

Meli povolat Dannyho Alvese

Reagovat
Pharrell

Ale ten je teď zraněný.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele