NOMINACE ARGENTINY NA MS

16.05.2006, 00:40
Aktuality
Ve třiadvacetičlenném týmu Joseho Pekermana není žádné velké překvapení. Na turnaj se může těšit několik hráčů, kteří loni vybojovali zlato na mistrovství světa dvacetiletých, včetně barcelonského Lionela Messiho.

Místo nezbylo například na dvojici z Interu Milán, Waltera Samuela a Javiera Zanettiho, naopak překvapením je pozvánka pro Lionela Scaloniho z West Hamu. Štěstí má Gabriel Heinze z Manchesteru United, prakticky celou sezónu promarodil, ale už je fit, stejně jako Pablo Aimar z Valencie.

Brankáři: Roberto Abbondanzieri (Boca Juniors), Leonardo Franco (Atletico Madrid), Oscar Ustari (Independiente).

Obránci: Fabricio Coloccini (Deportivo La Coruňa), Roberto Ayala (Valencia), Gabriel Heinze (Manchester United), Juan Pablo Sorin (Villarreal), Gabriel Milito (Real Zaragoza), Nicolas Burdisso (Inter Milan), Leandro Cufre (AS Roma).

Záložníci: Lionel Scaloni (West Ham United), Esteban Cambiasso (Inter Milán), Javier Mascherano (Corinthians), Luis Gonzalez (Porto), Pablo Aimar (Valencia), Juan Roman Riquelme (Villarreal), Maximiliano Rodriguez (Atletico Madrid).

Útočníci: Carlos Tevez (Corinthians), Hernan Crespo (Chelsea), Lionel Messi (Barcelona), Rodrigo Palacio (Boca Juniors), Javier Saviola (Sevilla), Julio Cruz (Inter Milán).

Autor: Petr Starý

Komentáře (25)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Lionel forever.

Tohodle hráče já zbožňuju .

Opravdovej budoucí Maradona

Reagovat
Xavi

Scaloni?

Reagovat
HOST*heretic

vzit Scanloniho nebo Cufreho misto Zannettiho a Samuela? You must be joking, man!

Reagovat
HOST*kofr

souhlas. zanetti tam měl určitě být!!

Reagovat
smazaný uživatel

Těsně vedle

Reagovat
HOST*

nechci nic rikat ale podle me zase tak silny tym argentinci nemaji! no uvidme

Reagovat
smazaný uživatel

Kun Aguero je kde? A Samuel? Ale budoucí DM Realu tam je

Mimochodem Tévez je na cestě do Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Ad Tevez - prej pěknej zmetek co se vztahu ke spoluhráčům týče, takže ho nebude škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

...čo potvrdzuje domnienku, že tak Chelseu ako aj Corinthians financuje jedna a tá istá osoba.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš Mascherana? fantastickej hráč.... Do Realu by se hodil...

Reagovat
HOST*

Nejlepší je nevzít Samuela a Zanettiho... Si dělá prdel. Z Itálie jsem fakt tipoval jiné hráče.

Reagovat
HOST*GATTUSO

tak nevím jako, Milito je dobrej, ale vzít ho místo Samuela ? a kdo bude hrát pravého beka, respektive pravého záložníka ? se Zanettim trošku úlet, si myslím...

Reagovat
smazaný uživatel

No já su zvědavé na Riquelmeho

Ať žije Sigma Forza Milán

Reagovat
smazaný uživatel

Na Argentíne sa mi vždy páčilo, že okrem skvelej techniky vedeli hrať dosť behavo a tvrdo, čím sa vždy líšili od svojho úhlavného soka - Brazílie. Tá zase hrala s neuveriteľnou ľahkosťou.

Aj včera mladí Argentinci v Toulone hrali skvelý zápas s Portugalcami a po oslabení o jedného hráča boli behavejší a futbalovejší. Páčili sa mi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak i když se o některých jménech dá pochybovat (viz napřiklad obrana), lze říci, že Argentina bude opravdu horkým favoritem. Nemají sice nejlepšího brankáře, obranu, zálohu ani útok, ale všechny řady jsou vysoce nadprůměrné. Myslím, že takto vyrovnanou sestavu nemá žádný jiný tým. U mne je Argentina mezi 4 - 5 favority!

Reagovat
HOST*autor

Útok dělá dojem!

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že chybí Aguero a Daniel Díaz (obránce)... co se týče Samuela a Zanettiho bych zas tak zasmušilej nebyl... i když místo Cufrého by tam jeden z nich být mohl (a to sem ULTRA ROMANISTA) jinak sestava dost vyrovnaná=šance uspět... uvidíme co ukáže Tevéz, Mascherano...a ještě Palacio (ale jak tak vždycky sleduju zprávy na Eurosportu, tak ten je, co zápas to gól...)

Reagovat
Jajinek

Tak v nominaci se bohuzel nezohldenovala jenom vykonnost.....to je doufam csem jasne.....Zenetti je jasne nejlepsi Argentinec na prave strane a nominovat takoveho Burdissa misto Samuela je blbost......bohuzel se projevilo to ze ma zpousta hracu spor s kapitanem Juanem Pablem Sorinem....(Veron,Zanetti,Samuel)......tak zvolilo vedeni tuto cestu....ale je otazkou kdo je pro zym vetsi prinos......Sorin???.....nebo trojice Veron,Samuel,Zanetti

Reagovat
antimadrista

Messi

Reagovat
HOST*

do piče D Alessandro nejede můj oblíbenec

Reagovat
Marv

Presne!!!V Portsmouthu hral vyborne

Reagovat
HOST*Marlowe

Zda se, ze interisti utreli nos. Zannetti, Samuel, Kily Gonzales. Veron. Ale myslim, vyjma, prvne jmenovanyho, zadna skoda...

Reagovat
HOST*Futre

Kde je Zanetti???Pravá strana je v hajzlu...

Reagovat
Pharrell

Maxi R. to je překvapení nominace..doufám že na turnaji něco předvede

Reagovat
HOST*Jenda Nečas

No co? Poví mi někde proč tam není. Jediné možné vysvětlení je že na něho zapoměli

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele