Nominace Anglie na Německo

16.11.2008, 08:41
Aktuality
Trenér Anglie Fabio Capello oznámil třiadvacetičlennou nominaci, která 19. listopadu změří síly v přátelském utkání s Německem.

Fabio Capello překvapivě nominoval mladíka Chelsea Michaela Mancienneho, ve výběru se naopak neobjevil bývalý kapitán a nynější hráč LA Galaxy David Beckham. Dalšími novými tvářemi jsou dva hráči Aston Villy - Curtis Davies a Gabriel Agbonlahor. Do anglické nomince se dostal i útočník Tottenhamu Darren Bent, který nastřádal v této sezoně již 11 gólů.

Největším překvapením ale zůstává Mancienne, který dosud neodehrál ani jedno utkání v Premier League. "Vůbec jsem nečekal, že bych mohl dostat pozvánku do seniorského týmu. Myslel jsem si, že se připojím k jedenadvacítce, ale toto je rozhodně velice příjemné překvapení."

Nominace
Brankáři: David James (Portsmouth), Scott Carson (West Bromwich Albion), Joe Hart (Manchester City).
Obránci: Wayne Bridge (Chelsea), Glen Johnson (Portsmouth), Matthew Upson (West Ham United), John Terry (Chelsea), Curtis Davies (Aston Villa), Joleon Lescott (Everton), Michael Mancienne (Chelsea), Micah Richards (Manchester City).
Záložníci: Steven Gerrard (Liverpool), Gareth Barry (Aston Villa), Michael Carrick (Manchester United), Frank Lampard (Chelsea), Stewart Downing (Middlesbrough), Ashley Young (Aston Villa), Shaun Wright-Phillips (Manchester City), Theo Walcott (Arsenal).
Útočníci: Jermain Defoe (Portsmouth), Darren Bent (Tottenham Hotspur), Peter Crouch (Portsmouth), Gabriel Agbonlahor (Aston Villa).

Autor: Anna-Marie Kroupová / sports.yahoo.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nějak mi tam chybí beckham a taky neim kdo je to mancienne viděl ste ho někdo hráti za chealsea

Reagovat
smazaný uživatel

mancienne si jeste nepripsal ani jeden start v premier league, ted je na hostovani v druholigovym wolverhamptonu.. beckham nehral dlouho a nema kondici, jeho nenominaci docela chapu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to jo taky mi tam chybi beckham a mancienna moc neznam

Reagovat
smazaný uživatel

no beckham má jiné strarosti a přece na přípravný zápas nebude brát veterány , jinak mancienne, je hráč 21, a moc zápasu za chealsea odehraných nemá, myslím že tak jen pár zapsů v poháru, většinu času byl na hostováníl

Reagovat
smazaný uživatel

jinak většinou hraje za Anglickou 21

Reagovat
smazaný uživatel

Carson?

Reagovat
smazaný uživatel

a kde brat a nekrast? anglicky brankari uz zacinaji byt spis k smichu

Reagovat
smazaný uživatel

myslite, ze ze sebe chce udalet Capello saska nebo mu fakt da sanci???

Reagovat
smazaný uživatel

anglie to má vyhraný, už jenom kvůli tomu, že má chytat wiese... (ale jsem zvědavej na hoffenhajmský) a štve mě, že löw nepovolal kieslinga, kterej si může snad dávat gólů kolik chce a stejně ho nepovolá a to i když podolski nehraje a klose si odnesl nejhorší možnou známku...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mancienne do reprezentace?? dyt je ještě mladej a málo hraje a spíš mi tam chybí Beckham,Jenas a Lennon

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele