Nolitovi dobíhá smlouva a netuší, zda v létě zůstane v Seville

29.03.2020, 13:57
Aktuality
Španělská liga byla kvůli pandemii koronaviru přerušena na neurčito, hráči netuší, kdy se vrátí do práce a volnější program má také Nolito. Třiatřicetiletý křídelník tak může uvažovat o svojí další budoucnosti a je otázkou, zda bude i nadále hájit barvy Sevilly...

Nolito má smlouvu jenom do konce června a stále čeká na rozhodnutí ze strany andaluského klubu, minimálně pro tuto chvíli neprobíhají žádná jednání.

"V takových situacích nikdy nevíte, co se stane," uvědomuje si Nolito.

"Od třicátého června budu volný a mohu odejít. Netuším, co se bude dít. Tyto záležitosti rozhodne můj agent," dodal.

Nolito dříve oblékal dresy Benfiky, Granady nebo Celty Vigo a v létě 2016 odešel za osmnáct milionů eur do Manchesteru City, kde se nedokázal výrazněji prosadit. Sevilla ho získala o rok později, Nolito za ní ve španělské lize odehrál 49 zápasů a dal sedm gólů.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (12)

Přidat komentář
Gazdo

So snizenim miezd suhlasili vsetky sekcie FC Barcelona az na futbalistov prveho timu...

Napr basketbalisti : "Koronavírus zapríčinil, že sme súčasťou značne väčšieho tímu ako je ten basketbalový v Barcelone. Pre šťastlivcov, ktorí zarábajú množstvo peňazí je toto zníženie prejavom hrdinstva. Je potrebné myslieť na tých, ktorých sa táto situácia dotkla priamo a majú značne nižšie výplaty." povedal Ante Tomić kapitan basketbalistov. A nasi mili futbalisti ktori zarabaju z nich najviac zatial ani tuk

Reagovat
Pharrell

hamouni sobečtí , nafoukaní...

Reagovat
Juan Román Riquelme

Valors....

Reagovat
Agent z Melmacu

kurvy...najväčšie kurvy sú vždy tí ktorí zarábajú najviac

Reagovat
Pharrell

Reagovat
CHONG

V Celtě byl hrozná bestie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Fairplay

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele