NOČNÍ MŮRA JUVENTUSU? AS ŘÍM!

09.02.2004, 16:43
Aktuality
Včera celý Juventus předvedl ostudný výkon. Na celé čáře propadl a AS Řím ho deklasovalo 4:0! Ani Pavel Nedvěd nepomohl Juve alespoň k jednomu gólu. Zklamal i Inter Milán, který jen remizoval na půdě Sampdorie Janov 2:2. Soupeř Sparty v Lize Mistrů AC Milán dokázal vyhrát doma nad Perugií 2:1 a drží si tak 1. místo v Serii A. Skvěle se předvedlo i Lazio Řím, které vyhrálo v Parmě 3:0.

Před zápasem došlo hned k několika spekulacím ohledně Alessandra Del Piera, útočníka Juve. Klub oznámil, že nemůže nastoupit, protože ho trápily svaly. Ale neoficiální zpráva uvádí, že odmítl sednou na lavičku náhradníků a raději dal přednost tribuně. Kapitánskou pásku tedy převzal Conte. Na druhé straně se jí opět zmocnil Totti.

FC Juventus opravdu neměl skvělý den. AS Řím dával Juventusu do těla. Už ve 13. minutě se římští fotbalisté ujali vedení po brance Dacourta. "Je to sváteční střelec," řekl Vlastimil Kaiser, komentátor tohoto zápasu na televizní stanici Galaxie Sport. Tak za tři minuty jsme mohli vidět skvělou tvrdou ránu Francesca Tottiho, ale skončila na břevně. Chuť si mohl napravit v 54. minutě. Chystal se totiž na pokutový kop, který bezpečně proměnil. Ale stejně se nestal hrdinou zápasu, protože jím byl Cassano, který vstřelil v 71. a 85. minutě dvě branky a potvrdil tak debakl Juventusu. AS Řím - Juventus 4:0!

"Tenhle zápas se nám opravdu nepovedl, ale nedá se nic dělat. Musíme se soustředit na další, nesmí se tohle už opakovat," řekl po zápase trenér Juve Marcelo Lippi.

"Já si myslím, že výhra je zasloužená. Juventus byl dnes horším týmem," dodal Totti, kapitán AS.

Na tenhle zápas určitě nebude v dobrém vzpomínat Gianluigi Buffon, vyhlášen nedávno nejlepším brankářem světa.

AC Milán podal včera také skvělý výkon. O branky na straně AC se postarali Rui Costa (71. minuta) a Pirlo, který se trefil z penalty (75), na druhé straně dal branku také z penalty Fresi (82). I když to tak zřejmě nevypadá, ale AC Milán podal opravdu skvělý výkon. Kdyby se Milánu dařilo i střelecky, tak si mohla Perugia odvézt větší příděl!

Výsledky: AC Milán - Perugia 2:1; AS Řím - Juventus Turín 4:0; Parma - Lazio Řím 0:3; Sampdoria Janov - Inter Milán 2:2; Reggina - Brescia 0:0; Chievo - Lecce 2:3; Modena - Ancona 2:1; Empoli - Siena 1:0; Udine - Boloňa 1:3.

zdroj: uefafotbal.wz.cz

Autor: Pavel Janega

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele