Nkunku za nás bude hrát také v příští sezoně, zní z Lipska

08.02.2022, 13:52
Aktuality
Christopher Nkunku (© AFP)
Christopher Nkunku zažívá v Lipsku vynikající sezonu a jeho jméno je už od podzimu spojováno s odchodem. O francouzského záložníka je zájem především v anglické Premier League, své si ke všemu už nyní řekl německý celek, konkrétně jeho generální ředitel Oliver Mintzlaff...

24letého záložníka či křídelníka chce Arsenal a v listopadu se na něho vyptával Manchester City. Dalšími nápadníky jsou Real Madrid, Juventus a Paris Saint-Germain.

"Bude za nás hrát také v příští sezoně, je to důležitý člen týmu. Ve fotbale samozřejmě není jisté nic, ale tohle je náš plán," prohlásil Mintzlaff.

"Hráči jako Dani Olmo, Nkunku nebo André Silva jsou velmi důležitými pilíři našeho týmu a měli by pokračovat, pokud se chceme nadále zlepšovat. Nemáme v kádru fotbalisty, kteří by po sezoně mohli odejít, tým naopak hodláme posílit," dodal.

Nkunku přišel do Lipska v létě 2019 z PSG a smlouvu má ještě na dva a půl roku. Letošní sezona je po individuální stránce nejlepší v jeho kariéře, ve třiceti dosavadních zápasech nastřílel osmnáct branek.

"Lipsko je velkým klubem, už to není jenom přestupní stanice. Předloni jsme byli v semifinále Ligy mistrů, do letošního léta pak zbývá ještě spousta zápasů. Myšlenky na změnu dresu by představovaly nedostatek respektu vůči Lipsku. Po sezoně si společně sedneme a dospějeme k nějakému rozhodnutí," řekl Nkunku minulý týden v rozhovoru pro deník L'Equipe.

Autor: Tomáš Pavlík / dailymail.co.uk

Komentáře (27)

Přidat komentář
GrimeBaller98

Rad bych ho videl v PL, skvelej nakup od Lipska

PSG klidne muze timhle postupem ztratit par skvelych hracu jako drive Chelsea

Reagovat
vlastik

už se stalo - Kingsley Coman, Moussa Diaby, Yacine Adli, Odsonne Edouard, Claudio Gomes, Mike Maignan, Matteo Guendouzi, Dan Axel Zagadou

Reagovat
Largo

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Seydou Doumbia

K tomu ještě třeba Areola, Kalimuendo, Kouassi, Ikoné, Nsoki, Aouachiche...brutal, ale ted už to bude jenom horší, protože před 3 lety zrušili rezervní tým, takže v 18, 19 mladí do prvního týmu a po sezoně do piči

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný hráč. Nedivil bych se, kdyby jel i na MS. Tím spíš když v létě někam přestoupí.

Reagovat
kvido17

Na MS musí jet, když mohli jet Nzonzi, Matuidi, nebo Thauvin..pokud si udrží formu tak není o čem

Reagovat
smazaný uživatel

Nkunku>Victor Valdes. Skvělý hráč.

Reagovat
IgorMičinec

Je výbornej, Bayern jednat!

Reagovat
Rich

Co s ním? Posty jsou naplno obsazeny a prioritou bude asi Hložek nebo Adeyemi. Místo Suleho Christensen a na pravého beka někoho...

Reagovat
Nickname 9

Právě že mě se zdá lepší než ten Hložek. Navíc odzkoušený Bundesligou. Hložek super, ale přeci jen by nejdřív měl jít do nějakého "menšího klubu" viz právě Lipsko. Nkunku by se mohl hodit jako alternativa na křídlo nebo místo Müllera. Dokázal by zastoupit i Lewu.

Kohokoliv jen ne Christensena prosím.

Reagovat
Rich

Christensen se jeví jako reálná možnost, já doufám, že vedení šáhne po penězích a přivede Schlotterbeka nebo Gvardiola...

Reagovat
IgorMičinec

Hložek určitě není priorita

Reagovat
blaugrana

vymenime na Busquetsa

Reagovat
Bandita_Harry

Ty skunku!

Reagovat
blaugrana

rasista

Reagovat
Lemiux66

Naopak, genius. Skunk je prece cernobilej…

Reagovat
Igli

černoco?...je to rasista

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
drevak2

To si jen myslíte

Reagovat
John Obi Mikel

n/n/

Reagovat
smazaný uživatel

Podle expresky ma Slavka za dva hráče zaplatit 53 mil eur. Kde si na to pujcili?

Reagovat
Maximm9

ICBC - coz je Čínská průmyslová a obchodní banka

Reagovat
db18

Vsadili na Karvinou.

Reagovat
smazaný uživatel

RYchlej jak kunka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele