Nikdo z nás nemá místo jisté, ví moc dobře Woodgate

31.03.2008, 12:27
Aktuality
Tottenham v létě čeká příchod několika posil, jimž místo v kádru udělají současní fotbalisté Spurs. Těm se letos v Premier League vůbec nedaří a i obránce Jonathan Woodgate ví, že on a všichni jeho spoluhráči ve zbytku sezony bojují o angažmá pro příští sezonu...

"Všichni hrajeme o svá místa v týmu, nezáleží na tom, jak dlouho máte ještě smlouvu, kde jste hráli předtím nebo jak dlouho jste v klubu. Manažer udělá změny, v tom nevidím žádný problém. Je to sice váš kamarád a manažer, ale udělá změny, aby pomohl klubu," prohlásil Woodgate.

Woodgate přišel do Tottenhamu v zimě a i on se podílel na trimfu Spurs v Carling Cupu. Od té doby to ale londýnskému klubu nejde, v Poháru UEFA vypadl s PSV Eindhoven a v domácí soutěži pokračuje v matných výkonech. Na špatných výsledcích se často podepisuje prostupná obrana, která je vůbec čtvrtou nejhorší v celé Premier League. Kohouti nedávno inkasovali čtyři branky v duelu na hřišti Birminghamu, stejný počet míčů lovil brankář Paul Robinson ze své sítě i v domácím duelu s Chelsea a podobně to dopadlo o víkendu, kdy Tottenham doma prohrál 1:4 s Newcastlem.

"Ve fotbale nemá nikdo nic jistého, tedy kromě Cristiana Ronalda. Ujali jsme se vedení a možná si už mysleli, že zápas máme vyhraný. Ale Newcastle bojuje o přežití a výhru si naprosto zasloužil," uznal Woodgate.

"Musíme hledět sami na sebe. Nemůžeme sestoupit a nemůžeme poskočit ani směrem nahoru, ale to neznamená, že můžeme předvést takový výkon," dodal bývalý obránce Newcastlu, Realu Madrid a Middlesbrough.

Autor: Tomáš Pavlík / dailymail.co.uk

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Berba by mel oderjit kdyz chce hrat LM protoze takovy zapasy jako ze s chelsea zahaji vybrne a pak prohraji s nejakym prumernym tymem to pochybuji ze se to zmeni i pristi sezonu

Reagovat
Shevchenko

Jak je to s tou UEFOU? On to bude Tottenham jako vítěz Carling Cupu hrát UEFU? Já myslel že jen vítěz FA Cupu, to samé ve Francii s PSG.

Reagovat
eder

V příští sezóně posílí Kohouty Slepička!

Reagovat
afc

ten komentator?

Reagovat
eder

Ne, ten útočník. Ale nějak si nemohu vzpomenout na jméno toho českého klubu, za který hraje...

Reagovat
Devil

To mas jedno,to nestoji ani za rec.

Reagovat
smazaný uživatel

Woodgate je jedina pozitivna vec v obrane spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Odbočím k "sousedům": hráči Arsenalu Eduardovi nepřímo plivli do tváře pěkně nechutnej chrmel. Jak jinak si vysvětlit jejich obhajování Diabyho zákroku, kterej byl možná ještě horší, než zákrok právě na Eduarda.

PS: a kde je Arséne s jeho doživotníma zákazama činnosti ...?

Reagovat
afc

kde obhajuju Diabyho?Vsak Wenger povedal ze dosta lzasluzenu cervenu kartu

Reagovat
smazaný uživatel

no, co taky mohl říkat jiného, že? Já jen, že po tom zákroku tam hráči Arsenalu protestovali a ani od Wengera jsem neslyšel o žádným doživotním trestu pro Diabyho. Nedochází mi vůbec, proč ...?

Reagovat
Devil

Jj sti souhlasim,najednou ten Tayloruv zakrok nebyl zas tak strasnej.

Reagovat
Kily

tak Wenger řeči o doživotním trestu pro Taylora vzal rychle zpět. Stejně jako hráči Arsenalu v sobotu by reagovala spousta fotbalistů z jiných klubů, ale to nic nemění na mém názoru, že jejich reakce nebyly správné někdo z nich měl Diabymu hned nafackovat

Reagovat
Devil

To jo,na Taylora kazdej nadaval jakej je to rapl,kterej nepatri na hriste a Diaby udelal da se rict to stejny a nic.Doufam,ze dostane stejnej trest jako Taylor i pres to,ze nasledek faulu nebyl zdaleka tak strasnej.

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu proc to resis to je proste normalni lidska reakce kdyz je zranen jeho hrac tak krici o dozivotnim trestu ale kdyz neco podobnyho udela jeho hrac tak ho chce trochu chranit ja si myslim ze takto by jednal skoro kazdej trener nejen Wenger

Reagovat
smazaný uživatel

Aj majster tesár sa utne a netreba ihneď vynášať rozsudky. Ramos buduje tým pre ďalšiu sezónu, veľa sa tam toho pomení. Ja by som dal preč Tainia, Dawsona, Zokoru, Robinsona, Kaboula, Lennona a taktiež by som sa zbavil aj Berbatova, samozrejme za veľmi peknú sumičku. No bude tam cez leto poriadne zemetrasenie, takže uvidíme, čím nasere fanúšikov kurína Ramos. Ale ten štvrtý gól, keď si Martins vychutnal Woodyho, tak ten bol labúžnický.

Reagovat
smazaný uživatel

s tym tainom a robinsonom suhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmmm.....pán je asi znalec!!! Ještěže Spurs trénuje Ramos a ne ty!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som znalý aj v iných veciach, hombre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele