Niang se nevyhne operaci, sezona pro něho skončila

07.03.2016, 14:01
Aktuality
Milánské AC včera nestačilo na Sassuolo, prohrálo 0:2 a další špatná zpráva pro jeho fanoušky na sebe nenechala dlouho čekat. O zbytek letošní sezony přijde francouzský útočník M'Baye Niang, jemuž se osudným stal zraněný kotník...

Niang zranění utrpěl koncem února, kdy se připletl do dopravní nehody. Už první odhady mluvily o vážnějším problému a tyto prognózy se nakonec potvrdily, přestože fotbalista podle některých médií mohl stihnout finále Italského poháru proti Juventusu.

"AC Milán oznamuje, že M'Baye Niang se dnes v Amsterdamu podrobil speciálnímu vyšetření u profesora Nieka Van Dijka, který určil, že zraněný vaz v kotníku si vyžádá operaci," stojí v prohlášení Rossoneri.

"Operaci profesor Van Dijk provede příští pátek," dodalo AC.

21letý Niang letos prožíval povedenou sezonu, začátkem listopadu se po zlomenině zánártní kůstky usadil v základní sestavě a do dopravní nehody nastoupil ke všem následujícím ligovým zápasům, v nichž dal pět branek. Třikrát se trefil i v rámci Coppa Italia.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

prodat

Reagovat
Milan.B

Reagovat
mojmira

No vrátil se Menez a Niang toho víc zajebal, než vytvořil, moc chybět nebude.

Reagovat
Kaka14

Aķo hral Menez posledny zapas ?

Reagovat
mojmira

netuším, měl jsem svůj zápas, viděl jsem jen první poločas

Reagovat
swatm

druhá půlka byla strašná, a potom co Sassuolo dostalo červenou tak jsme ani nevystřelili.....Menez byl tentokrat neviditelnej, ale stridal balloteliho ve druhe pulce

Reagovat
Sasha

Niang je o deset let mladsi a narozdil od Meneze uz i nekdy v zivote prihral

Reagovat
mojmira

no někdy jo, ale poslední dobou nahrává spíš soupeři, motá se úplně mimo svojí pozici a přes hráče přejít taky nedokáže

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, podle me je jeho hra nepochopena u fanousku AC.

Jinak k te nehode, byl tam alkohol? byla to jeho chyba? Protoze to je dost blby zraneni a dost mozna mu to odvari karieru v AC.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný co vím je, že alkohol v krvi neměl, ale kdo to zavinil jsem nezjistil.

Reagovat
Yanek

Prý vůbec neřídil a byla to nešťastná náhoda.

Reagovat
panca

jak nepochopena? Na to jak na casto se pres neho hraje, tak je jeho prinos prakticky nulovej. Do mensiho tymu bude super. Na ac nema

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jedno sezona pre AC uz je stratena ostava jedine pohar,tak Niang je mlady mozno sa presadi ono nejak celkovo sa hracom v AC tazko presadzuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohol by ešte dostať šancu Luiz Adriano? Či ho už Mihajlović úplne odpísal?

Reagovat
CubONE

Po tom cinskom fiasku bol aj zraneny, tazko povedat. Podla mna by teraz, pri zraneni Nianga, slabej kondicke Meneza a tom talianskom tupele, sancu mal dostat.

Reagovat
smazaný uživatel

No dufam ze Sinisa ostane,kedy konecne v AC pochopia ze problem neni v treneroch ale priemernych hracov ktory proste na viac nemaju.napr.Zapata,Honda,Bertolaci,Boateng,Montolivo,Poli.

Reagovat
smazaný uživatel

Sinisa chce odejít protože mu do toho Berlusconi pořád kecá.. To bude asi ten největší problém, protože kvůli neshodám s ním odešel i Seedorf dřív než dokázal s týmem něco udělat.. Teď když konečně stačilo tým jen vhodně doplnit tak odejde Mihajlovic a jestli přijde dobrá nabídka tak i Romagnoli který přišel za ním a všechno bude začínat znovu..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele