Neymar: Moje nejlepší sezóna v Barceloně

16.05.2017, 18:50
Aktuality
Barcelona bojuje s Realem Madrid o zisk mistrovského titulu, na čemž má velký podíl i brazilský útočník Neymar. Ten si dokonce myslí, že od svého příchodu do Katalánska prožívá nejlepší sezónu...

Reprezentant Brazílie dorazil na Nou Camp před necelými čtyřmi lety ze Santosu a okamžitě se zařadil mezi opory Barcelony, se kterou zatím dokázal vyhrát dva mistrovské primáty.

Další může přidat letos, ovšem Blaugranas mají kolo před koncem stejně bodů jako Real Madrid, který má ale utkání k dobru. Navíc FCB rovněž vypadlo i z Champions League.

Přesto se pětadvacetiletý útočník domnívá, že od svého příchodu do Španělska, prožívá nejlepší sezónu. "Je to z mého pohledu skvělá sezóna," řekl Neymar. "Dokonce si myslím, že od té doby, co jsem přišel do Barcelony, jde o moji nejlepší sezónu," prohlásil.

Neymar se netají tím, že by jednoho dne rád vyhrál Zlatý míč, především ale chce hrát s nejlepšími hráči na světě, což se mu zatím plní. "Sním o tom, že jednoho dne vyhraju Zlatý míč. Doufám, že se mi to podaří," potvrdil Neymar. "Především ale chci hrát s nejlepšími hráči na světě," doplnil brazilský šikula, který společně s Lionelem Messim a Luisem Suárezem vytváří zabijácké trio.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (395)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele