Newcastle postupem do Ligy mistrů překonal očekávání, řekl trenér Howe

23.05.2023, 11:12
Aktuality
Eddie Howe (© AFP)

Newcastle postupem do Ligy mistrů výrazně překonal předsezonní očekávání. Uvedl to trenér Eddie Howe, jehož tým si první účast ve skupině elitní soutěže po 20 letech zajistil pondělní domácí bezbrankovou remízou s Leicesterem v předposledním 37. kole Premeir League.

"O Lize mistrů jsme před sezonou vůbec neuvažovali. Chtěli jsme udržet dobrou formu z předchozího ročníku a vyhnout se bojům o záchranu. Jedeme hodně nad plán a za to jsem moc rád," řekl Howe v televizním rozhovoru.

Newcastle převzal v listopadu 2021 na předposledním místě Premier League, které vylepšil na konečnou jedenáctou pozici. Během této sezony se "Straky" prakticky pořád drží v nejvyšších patrech anglické ligy. V neúplné tabulce jsou třetí za staronovým mistrem Manchesterem City a druhým Arsenalem.

"Vždycky doufáte, věříte a sníte. Ale necítili jsme, že jsme připraveni (na Ligu mistrů). Po sezoně, kdy jsme se zachránili, to bylo především o tom, zda se dokážeme zkonsolidovat a zlepšit," uvedl pětačtyřicetiletý kouč. "Kluci byli úžasní, cením si jejich mentality a přístupu," přidal Howe. Jeho svěřenci letos mohli získat i trofej, ale v únorovém finále anglického Ligového poháru podlehli Manchesteru United 0:2.

Klub od předloňského října, kde ho koupil saúdskoarabský investiční fond, výrazně posiloval. Na St. James' Park přišli například záložník Bruno Guimaraes, obránce Kieran Trippier, brankář Nick Pope nebo útočník Alexander Isak. Howe ale v létě očekává ještě náročnější přestupové období.

"Je tady úzký okruh hráčů, ze kterého můžeme vybírat. Musíme posilovat chytře, což jsme doposud dělali. Bude to zřejmě nejtěžší transferové okno," upozornil bývalý trenér Bournemouthu a Burnley.

Autor: ČTK

Komentáře (131)

Přidat komentář
Csaplárova past

v Anglii by mělo mít přímý postup do LM více týmů. Jako první bych odebral jeden slot Serii A. Ta liga není na úrovni LaLigy nebo PL, tak proč by měla mít 4 místa pro přímý postup ...

Reagovat
smazaný uživatel

...a proto má Serie A zastoupení ve všech finále evropských soutěží

Reagovat
Csaplárova past

Po kolika letech tvle

Takže když došel Ajax do semifinále, tak měla Eredivisie dostat slot navíc?

Reagovat
AjaxFans

Ano

Reagovat
Manik...

Reagovat
eibe

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

No naštěstí jsou nějaké regule a koeficient. To že Anglie je na tom nejlíp neznamená, že by měla mít výhody v rámci evropského fotbalu.

Reagovat
kissak

chceš si kupovat místa v LM tím, že tam napráskáš víc anglickejch zástupců, kteří budou ve výhodě že hrají ekonomicky nejvyspělejší fotbalovou ligu?

Reagovat
Greaber

LaLiga tam to Tebas vede tak, že dvě místa v LM pro ně za chvíli budou až moc velký luxus.

Reagovat
fenixLFC

Ked udrzi anglicko vykonnost tak buduce sezony bude mat dalsieho dodatocndho zastupcu v LM

Reagovat
Manik...

Jak to?

Reagovat
bobis21

Země s nejvyšším počtem bodů v dané sezoně získá místo navíc. Myslím že jsou to 2 místa, takže letos by to byla Itálie a Anglie.

Reagovat
Mato178178

to si kde cital? a kedy to maju ziskat? cize mohli by mat 6 muzstiev v LM?

Reagovat
bobis21

Vždyť to je normálně součástí toho nového systému LM. Bude ji hrát o 4 týmy víc - 2 místa dostanou země s nejvyšším koeficientem v dané sezoně, 1 místo dostane 5. stát v pořadí a o 1 místo se rozšíří mistrovská část kvalifikace.

6 bude možné určitě, nejsem si jistý jak má být vyřešeno když se vítěz LM ani vítěz EL nedostane z ligy, jestli nebude maximum dokonce 7.

Reagovat
Mato178178

Od ktorej sezony to ma byt?

Reagovat
Manik...

To jsem vůbec nezaregistroval. Za mě

Reagovat
YNWA__MSN

pravda! Serie A rozhodně není na úrovni La ligy nebo PL (letošní rok je anomálie)

Reagovat
EaP

Jasné. Tak sa na to pozrime z pohľadu víťazov LM povedzme od roku 2009: Barca, Inter, Barca, Chelsea,Bayern, Real,Barca, Real,Real,Real,Liverpool,Bayern,Real,. A to sa ani nejdem baviť o EL lebo tam by to bola poväčšine len Sevilla. Možno to je marketingovo a finančne najsilnejšia liga ale v Európe to veľmi nevychádza . A vôbec by som nebol prekvapený , ak by City nezvládlo zápas s Interom. Takže nevidím dôvod , pridávať PL miesto navyše len kvôli tomu, že sú bohatšiou ligou ak výsledky v Európe sú prinajlepšom priemerné .

Reagovat
fenixLFC

aka nahodicka ze tam hodi od roku 2009 vitaz je vzdy len jeden takze je jedno kolko tam mas timov. za poslednych 6 sezon LM (vratane tohtorocnej) mali anglicania vo finale 7 timov z 12. a jojo, vysledky v europe su tak priemerne ze v poslednych piatich sezonach mali anglicania 4 krat najvyssi bodovy zisk ale v europe to vyslovene nejde

Reagovat
EaP

Čo to má s bodovým ziskom ? Hráš o trofej. Villareal bol minulý rok v semi a koho to trápi ? Počíta sa víťazstvo a tam jednoznačne kraľuje Španielsko. Ak by som to vzal od prelomu milénií tak víťazom od roku 2000 do 2009 bol raz Liverpool. Je predsa logické , že ak je najviac peňazí v PL tie mužstva si môžu dovoliť lepších hráčov a tých mužstiev ktoré si ich dokážu zaobstarať je násobne viac ako v iných ligách. Vo výsledku však trofeje angličania nezískavajú. Mimo to, veľa napovedá aj hegemonia City , kde sa to začína podobať na Bundesligu s jedným víťazom. Toto napovedá o dosť viac ako počet finalistov či semifinalistov LM. Jednoducho prachy nikdy nebudú znamenať automaticky úspech.

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
fenixLFC

podobnou logikou by mal LM hrat iba real pretoze zo spanielov niekto dalsi na titul nema. bodovy zisk ti urcuje ktora krajina bola najlepsia. rozdiel medzi rpvym a druhym miestom je jeden jediny zapas v ktorom sa moze stat cokolvek. ale ano kedze maju najvaci rpachov mozu si dovolit najlepsich hracov a tym mat najlepsie timy takze by v LM ich malo byt viac nez nejakych priemernych timov so slabymi hracmi. a PL ma tak dominanciu jedneho timu ze od posledneho titulu ineho timu ako bayernu vyhralo ligovy titul v anglicku 4 alebo 5 timov (nechce sa mi dohladavat ci stihol este united), zatial co v spanielsku iba 3. ci sa ti to paci alebo nie, v anglicku je tych kvlaitnych timov daleko viac a napriklad buduci rok v LM nebudu 3 z poslednych 4 anglickych finalistov a dvaja posledni anglicki vitazi. to sa ti v spanielsku nestane

a ad je vtipne ako na jednu stranu povies ze v anglicku je dominancia jedneho timu (ktory mal doteraz najviac prachov) a jednym dychom dodas ze prachy nebudu nikdy znamenat automaticky uspech tak si vyber

Reagovat
EaP

Ale City aj keď ma prachy , ich koncept nebol založený na rýchlom úspechu ale skôr na koncepcii. Nemám ich rád , ale nedá sa im odoprieť fakt, že to robia dobre a majú skvelý realizačný tím. Na strane druhej, bavíme sa o tom, že by niekto chcel miesto navyše v LM pre PL. Čo je nezmysel. Z dlhodobého hľadiska je najúspešnejšia súťaž v LM jednoznačne La Liga a nikto netvrdí , že by mala dostať miesto naviac. Tie prachy ktoré sa pumpuju do PL sa niekde odraziť musia. Že za posledných 10 rokov mala PL viac zástupcov v konečnej fáze LM je síce pravda a fajn, ale vo výsledku to prinieslo úspech jedine Chelsea v 2012 a Liverpoolu v 2019. Za rovnakú 10 ročnicu získal Real 5 titulov. To hovorí za všetko. A zámerne nespomínam fakt, že Bayern či Barca majú hluché obdobie ktoré však tiež nebude trvať večne.

Reagovat
fenixLFC

to co psies ale dokalda iba to co tvrdim ja PD stacia tie 4 miesta, aj tie su vlastne zbytocne moc ked to moze vyhrat len real alebo barca. anglicania ako sam pises maju kvlaitu aj vdaka penaizom co sa prejavuje a v psolednych rokoch to vyhrali zrovna dva timy ktore tam z anglicka nie su. nie, enchcem dalsie miesto tuto sezonu kvoli tomu ze sme sa tam nedostali, ale kvoli tomu ze anglicania maju dlhodobo tu kvlaitu najsirsiu a najvyssiu. a ako som ti dokazal aj v predchadzajucich komentaroch najuspesnejsie sutaz je v poslednych rokoch jednoznacne anglicko, proti ktormeu nestoji spanielsko ale len real. lne real je dlhodobo schopny vyradit anglicke kluby. ale je to jedno, podobnym trendom (ked to novacikoa v poharoch tuto sezonu nepokazia) bude mat anglicko v LM tych 5 timov tak ako tak

Reagovat
EaP

Ako môžu mať najvyššiu kvalitu ak nie sú schopný rozbiť hegemoniu Španielskych mužstiev ? Uvedom si, že PL nemá žiadne finančné obmedzenia, kluby menia majiteľov skoro jak trénerov . Nemajú žiadne stropy a pravidla. A napriek tomu v LM dokázali viac Španielske mužstvá ktoré majú s pravidlami ligy každoročný boj. Prvú sezónu EKL vyhral Villareal aby následne stroskotal v Semifinále LM. Túto sezónu zase Sevilla v EL. Real víťaz minulého ročníka , teraz Semifinalista. Myslíš, že Barca bude donekonečna v prestavbe ? Ani Atletiko nieje otlukanek. Pozri sa na finančné možnosti Tottanhamu a Sevilly. A potom sa pozri na výsledky v Európe týchto muzstiev. Toto sú relevantné veci, nie to, koľko mužstiev hralo v štvrťfinále či Semifinále. Ja nevidím žiaden dôvod dávať ďalšie miesto PL len preto, že majú peniaze. Ostatne, okrem City a Poolu tiež žiadny angličania vodu v LM nenamutili. To sú tiež len dve mužstvá schopné konkurovať.

Reagovat
Bandita_Harry

Villareal EKL nevyhral, zabudol si na víťazstvo Chelsea 2021 a aj na víťazstvo United v Roku 2008. Kde boli tiež 2 Finalisti z Anglicka.

Reagovat
Salfovic

Villareal vyhrál rovnou EL.

Reagovat
fenixLFC

zaujiamve ze ked sa ti to hodi tak villarela do SF ratas ale pre anglicek kluby semifinale alebo finale relevantne nie je ked sa pozriem na vysledky anglickych a spanielskych muzstiev v europe tak vidim aj na zaklade koeficientov ze anglicania ich maju lepsie. pises totiz VYSLEDKY, nie trofeje (vysledok je cele posobenie, nie len trofej) a pises DRUZSTIEV, nie timov. zo spanielska nieco uhrava pravidelne vlastne len real. a jojo tak nenamutili vodu ze chelsea je vitaz LM tri sezony dozadu (?), city v semifinale vlani, west ham taky, united vo finale EL, tottenham nedavno....ale nenamutili vela vody a to miesto nebudu mat vdaka penaizom ale ze maju najvyssiu kvalitu. aj vdaka peniazom

Reagovat
Rudy

Na co narazis s tim rokem 2009? Kdyz vemu novodoby format 12x spanele, 6x anglani, 5x italove, 4x nemci + Porto, Ajax, Marseille. Takze ano, je to soutez spanelu. Neni to o "7 tymu z 12". Otazka by mela znit: Dokaze nekdo vyradit Real Madrid? Letos se to podarilo.

Reagovat
fenixLFC

ze si vybral casove obdobie ktore nedava absolutne ziaden zmysel. brat situaciu spred 10 az 14 rokov ked odvtedy skoncila aj cela slavna barcelona nedava absolutne ziaden zmysel. ved aj keoficient sa pocita na zaklade patrocnice. ratajuc poslednych 5 sezon podla ktorych bolo nasadzovanie+ sucasny rocnik tak mas 2x spanielsko, nemecko s francuzskom raz (a aj to v sezone kde sa hral format playoff na jeden zapas) , 1x taliansko a 7x anglicko. ta dominancia v tomto vyzneni je tak uplne ina ze ano? a podstatne aktualnejsia. nehovoriac o tom ze za poslednych 6 sezon vypadol real na city, chelsea a ajaxe. za rovnaku dobu sme napriklad my vypadli iba s dvomi timami- realom a atleticom...takze si mozme rovnako povedat ze jediny tim ktory nas dokaze v LM zastavit je real

Reagovat
Rudy

Jo aha, tak to se tesim na konfrontaci v dalsim rocniku. Rukavice byla hozena

Reagovat
El Cid z City

Zbijeme vás jak psy.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Mato178178

Reagovat
smazaný uživatel

Marketingově má Itálie rozhodně víc zajímavých klubů s tradicí a ušatými poháry než třeba Španělsko, v čem je jako Sociedad lepší než třeba Atalanta? I když Milán nebo Juventus skončí 5., pořád je pro UEFU podstatnější je mít v soutěži než Villareal.

Co je to úroveň La Ligy?

Reagovat
fenixLFC

v com je akoze bergamo zaujimavejsie ako san sebastian?

Reagovat
Bandita_Harry

Slovenská stopa Martin Skrtel

Reagovat
fenixLFC

rozdiel medzi klasickym slovakom v bergame a skrtelom v bergame je, ze skrtel tam bol na dovolenke o tyzden dlhsie....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak narozdíl od SS už něco v LM předvedli, ten živelný fotbal z před pár let přinesl spoustu pěkných utkání a pořád je to "předměstí" Milána.

Juventus, Inter, AC, Neapol, AS, Lazio, Atalanta - to je 7 klubů, které můžou v LM dojít daleko, bez ohledu na jejich současný stav, půlka z nich patří mezi nejsledovanší kluby světa.

Ve Španělšku je za velkou trojkou ještě větší díra a marketingově ty kluby nikoho nezajímají. Kluby s historií v LM jako Valencia nebo nedejbože La Coruna jsou na tom bídně, Villareal je fajn, Sevilla umí jen EL, Bilbao, Betis nebo Sociedad.. reálně nemají fan base mimo hranice vlastního regionu.

A z hlediska sportovního taky nedává význam brát tradiční lize jedno místo v LM, když to není ničím opodstatněno.

Reagovat
VTID94

Gratulácia. Úplne zaslúžene

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
kissak

díky, včerejší zápas byl o nervy až dnes ráno jsem zjistil, jak mám okousané nehty

Reagovat
VTID94

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle využili špatnou sezónu Slepic, Live a Chelsea. Ať jsem jim v LM daří.

Reagovat
kissak

přesně tak, jakpak by to vypadalo kdybyste vy, Pool a Totáč hráli svůj standard

prostě je to nadplán

Reagovat
Nizzie

Kurník se ale na svůj standard právě vrací.

Reagovat
kissak

no bože, tak se vám povedla jedna sezona s průměrákem v bráně

Reagovat
Nizzie

PODPRŮMĚRÁKEM

Reagovat
kissak

a jo, já zapomněl

Reagovat
jk

Chudák chobot…

Reagovat
Nizzie

Nebuď na sebe tak přísný, chobot nejsi, jen ti nebylo úplně shůry dopřáno no.

Reagovat
jk

Klasický Nizzie ulhánek

https://ibb.co/wsVwfgb

Reagovat
Nizzie

Cry me a river and go sleep again.

Reagovat
jk

Strašnej cringe tohle

Reagovat
Nizzie

Souhlas

Reagovat
Front hell

napodobně

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Gunner14

Oh shit, here we go again

Reagovat
Golasso

No jasně. Jestli dobře posílíte (a postavíte další tréninkové centrum, aby se tam všichni vešli), tak si příště nikdo neškrtne.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
krisa

dobrou práci odvádí Howe a nákupy měli prozatím velmi rozumné, žádné bezhlavé kupovaní hvězd. No uvidíme jak letošní přestupák. Tam už asi nějaká bombička bouchne, tohle bude dobrá adresa na přestup

Reagovat
VersaceChain

Messi by tam sedel

Reagovat
jk

Přes Almirona by si nekopl, to je jasný.

Reagovat
kissak

jako myslíš na lavičce?

Reagovat
Manik...

->tribuna

Reagovat
kissak

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Nikikrew

Parada, Newcastle v LM, detstvo sa vracia

Reagovat
kissak

vlhké sny se zmotnily, NE akorát jsem si samou radostí pustil do textilu

Reagovat
Devil

NU jsem to moc přál.....teď ještě 1 bod pro MU a bude spokojenost

Reagovat
kissak

zajímavý oblíbený kluby

Reagovat
Devil

Tomuhle nejde poručit......jednoduše od mala United a United.....odkojen bandou MU z 90 let a velký fanoušek Shearera a Gazzi ....i když druhý jmenovaný se tam zas tolik neohřal

Reagovat
Busby babes

miluju tyhle pohadkove pribehy malych klubu, co prekonaji ocekavani a financne silnejsi soupere a dosahnou uspechu...

Reagovat
Nizzie

Reagovat
kissak

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
fenixLFC

tak vas postup do LM bude na zaklade dlhodobej koncepcie a postupnym vyvojom bez velkeho minania ze ano...

Reagovat
Swarley

City style, nefunguje ti obrana, kup si novou!

Reagovat
fenixLFC

suhlas, presne vas pristup k ofenzive

Reagovat
Swarley

Vsak i k obrane a jeste to podle vseho nekonci

Reagovat
Salfovic

Tak podle jejich nákupů by nikdo netipoval, kdo je vlastní.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Gunner14

Starboy prodloužil teď ještě Saliba

Reagovat
Golasso

Reagovat
Nizzie

Reagovat
VersaceChain

Snad urveme tu LM, potom bychom meli po City nejlepsi sezonu z anglickych tymu, coz je v prvni sezone ETH super uspech

Reagovat
Slavia10

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

tak jeste WHU muze vyhrat nejakou trofej.

Reagovat
fenixLFC

ja nechcem byt zly ale vy ten mickey mouse cup neskutocne precenujete. za mna ma teda arsenal stale lepsiu sezonu ako vy, napriek tomu ze nema mickey mouse cup...

Reagovat
Busby babes

jeste FA cup

jinak je to nevyznamna mala trofej, ale porad lepsi nez zadna.

Reagovat
Salfovic

Jestli se chtějí MUfani hádat, že měli lepší sezonu, tak k tomu mají celkem slušnou munici.

Reagovat
Wazza228

No nevím, Arsenal měl skvělou ligovou sezónu, ale nám se zase dařilo lépe ve všech pohárech. Furt můžeme být v lize třetí, takže jedno místo za Arsenálem (i když s výrazným bodovým rozdílem). Mickey mouse cup naše výhra vs Arsenal 1/16 finále. FA Cup naše finále (potencionální výhra) vs vypadnutí Arsenalu (i když s druhým finalistou, potenciálním vítězem). EL vypadnutí Arsenalu v 1/16 finále vs naše vypadnutí ve 1/4 finále s finalistou (potencionálním vítězem). Liga je víc vidět a je o dlouhodobějších výkonech, Arsenalu všechna čest, ale my zase odehráli více zápasů, což se pak v lize projeví (samozřejmě nechci některé naše výkony omlouvat).

Reagovat
Swarley

Reagovat
Front hell

Reagovat
Nizzie

Reagovat
TaLy___

Reagovat
Hlahart

liga může být taky jen o 6 bodů ještě, i když spíše nebude

Reagovat
vodka

no, u nás hlavně fakt ten počet zápasů šel vidět extrémně na výkonnosti

Reagovat
Busby babes

Reagovat
SunFells

Reagovat
r.mrazik

Saka novy kontrakt...plat pry neco kolem 15 mega liber rocne...to neni vubec spatny (pro nej )

Reagovat
VersaceChain

zaslouzi si

Reagovat
Ondiis

Už to holt není jen hvězda Arsenalu, ale i ligy. Nic jiného asi přijít nemohlo

Reagovat
Front hell

Taky jsme mu mohli nabídnout míň a dívat se jak hraje jinde

Reagovat
r.mrazik

Jako správný srdcar by jistě méně vzal. Třeba jako v Barceloně a Liverpoolu

Reagovat
J0EL

A pre nas to akoze "spatne" je?

Vsetci su spokojni si myslim

Reagovat
r.mrazik

A to snad někde píšu?

Pro klub je nejlepší platit co nejméně, co to jde samozřejmě

Reagovat
J0EL

Reagovat
Luc-Luc

Hnus sportwashing

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Luc-Luc

Jak to muzes podporovat? Liberalove tyhle autoritarsky rezimy, kde porusuji lidsky prava, obvykle nesnasi...viz Busby

Reagovat
fenixLFC

pretoze to nevnimam ako sportwashing. podobne ako vlastnenie atletica azerbajdzanom alebo dalsie kluby nezmenili moj pohlad na dany rezim, nemeni sa ani na city. futbalovu, respektive "provozni" stranku toho timu, ako to buduju, koho nakupuju, ako planuju atd totiz viem striktne oddelit od toho kto to vlastni. byt liberal a nemat problem s TIMOM city sa nijak nevylucuje

Reagovat
Elliasson

Kde jsi vzal, že Atletico má vlastníky z Azerbajdžánu? Z Číny ano, ale Azerbajdžán?

Reagovat
fenixLFC

atletico vlastnili nejaki azeri. ale je mozne ze uz sa zmenil ten majitel, uplne som to nesledoval

Reagovat
fenixLFC

jo tak to bol sponzor. ale uz vtedy sa hovorilo ze jeho cielom je prave sportwashing a je to taktikou azerjbazdanu podobne ako finale EL, F1, eurovizia alebo obecne ich kaviarova diplomacia

Reagovat
Elliasson

Jojo, jenom sponzor a tak 3 sezony, pokud si pamatuji dobře. Jasně, máme část, kterou vlastní Číňan, ale nebyla to majorita a Azerbájdžánec vůbec ne.

Reagovat
r.mrazik

Budují to na podvodech

Reagovat
smazaný uživatel

a na poctu ubehanych kilometru

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle skvela prace, libi se mi koncept celeho tymu, i presto, ze to vlastni sejci, kteri tento tradicni klub nastartovali. Zadne predrazene nebo vycichle hvezdy

Reagovat
vodka

no, mají docela štěstí na rozhodčí a dost často zdržují. ale jo, nákupy mají zatím super.

Reagovat
andkoo

to zatial ani nemohli kvoli FFP..aj teraz ked potrebuju rozsirit kader na ligu majstrov by podla mna velmi radi zobrali Riceho alebo niekoho podobneho, ale musia s tym este pockat

Reagovat
kissak

Jak jsem Ashleyho nikdy fakt nemusel, tak na druhou stranu díky své pasivitě a skrblíctví na přestupovém trhu nám vytvořil dobrou výchozí pozici pro nové transfery. Zatím vedení postupovalo koncepčně, ale pro novou sezonu je třeba překopat kádr.

Reagovat
El Cid z City

Jak by sis to představoval?

Reagovat
andkoo

tam by sa zislo do kazdej rady jedneho hraca doplnit

Reagovat
jk

NUFC mohli klidně utrácet jak urvaní z řetězu, právě díky FFP

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele