Newcastle koupil také Haïdaru, posílí ho i Sissoko

24.01.2013, 19:44
Aktuality
Manažer Newcastlu United Alan Pardew pokračuje v zimním utrácení peněz za posily, které mají anglickému klubu pomoci k lepším výsledkům. Straky dnes získaly další dva hráče - z Nancy přichází obránce Massadio Haïdara, z Toulouse zase záložník Moussa Sissoko...

"Nejdůležitějším faktorem pro přestup byl fakt, že o mě klub opravdu stál, s umístěním v ligové tabulce to nemělo nic společného," řekl pro internetové stránky Magpies Haïdara.

Dvacetiletý obránce přichází z Nancy, které s velkou pravděpodobností nemine sestup z Ligue 1. Záchranářské starosti pak bude mít i v Newcastlu, aktuálně šestnáctém klubu tabulky Premier League.

V Newcastlu je početná francouzská kolonie, kterou v posledních dnech ještě rozšířili Yoan Gouffran, Mathieu Debuchy a Mapou Yanga M'Biwa. A nezůstane jenom u nich, na cestě do anglického klubu je také záložník Moussa Sissoko. Toulouse, jehož barvy zatím hájit, už vše potvrdilo na svém Twitteru.

Autor: Tomáš Pavlík / nufc.co.uk

Komentáře (716)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele