Newcastle jako první v Premier League odložil kvůli covidu zápas

01.12.2020, 18:29
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (56)

Přidat komentář
Banikovec7

to by se v Evropě nestalo

Reagovat
dave30

Reagovat
stiflerovamama

Pane bože my už máme aj IP brankára

Reagovat
DieryVonry

Kam to ještě vyhlásit? Na jaké vlákno si přikáknout? Tak se z toho.. Pepek se dva roky modlil, aby Kloppovcům odpadlo půl týmu, tak se mu to podařilo. Tak se začni taky modlit..

Reagovat
sejber

Arsenalu se nedaří a začíná se mluvit o odchodu manažera Mikela Artety. Jednou z uvažovaných náhrad by potom měl být Massimiliano Allegri, který je bez angažmá od konce v Juventusu.

tlaky zacinaju

Reagovat
Lacko_Boh

Toho tam len tak hodili, lebo sa o nom spekulovalo davnejsie. Nevadil by mi, ale Mikel by mal dostat sancu, liga je extremne vyrovnana, robil obmenu kadra(snazil sa:D). Myslim si ze od vedenia dostane doveru do konca sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím akorát mění tragédy za ještě větší tragédy :D

Reagovat
Lacko_Boh

ja som Willian Borges da Silva a snazim sa

Reagovat
sejber

sancu urcite dostane za ten rok si svoju poziciu upevnil az moc. allegri by bol pre nas dalsi emery nemyslim si ze by to bol krok spravnym smerom. kazdopadne ma tesi ze media na artetu tlacia pretoze sa mi zda ze sa mu to cele dost rozpada. bud ukaze ze na to ma alebo nech ide. ak by k jebo odchodu doslo prial by som si kontroverzny krok od vedenia. trebars Pochettino by sa mohol sliepkam revansovat za vyhadzov

Reagovat
Golasso

Co tě tak těší na okurkové sezoně médií? Já fakt nevím o nikom, komu by propírání bulvárem prospělo.

Reagovat
sejber

netusim ci tuto informaciu vyniesol bulvar alebo seriozny platok. bolo by ale cudne ak by vzhladom na situaciu media nespekulovali o moznych nastupcoch.

Reagovat
Talker

Tak je otázka, kam to posunul za ten rok - já tam nějak velký posun nevidím, ta statistika v PL je hrozivá, v lize 13 výher, 8 remíz, 10 proher... Prakticky jedno slušné období v lize, kdy jste měli z 8 zápasů 6 proher.

To je podle mého obrovský průser, navíc to vypadá, že ani přes léto se to nezlepšilo. S tímhle je to fakt na střed tabulky. Když to porovnáš s Lampardem, tak ten měl špatnou zimu, ale podzim hodně slušný a jaro taky. Ole si to zachránil (zase) jarem.

Ano, oba měli více času a prostoru, ale ve výsledku předvedli nějaké šňůry a kvalitní výsledky, to od Artety zatím vidět absolutně není.

Reagovat
Lacko_Boh

Suhlasim ze kritika je opravnena, len sa snazim na to pozerat ci mame na vyber :) Preto chlapcom lezem na nervy s tym Wengerom. Aspon Golasso dal pekne prirovanania, s tym ze sme jak mladenec ktory musel odist z domu a teraz papa nudle niekde na byte so spolubyvajucimi (tzv. bloger ). Akurat ze sme skoncili jak pubertak ktory kvoli par spravam na tinderi odisiel z viktorianskeho sidla, za spanielkou z ktorej sa vyklul transexual a nas pubertak skoncil na ulici. Domov ist uz nemohol, kedze svojho otca zneuctil, tak neskor byval na gauci u kamarata zo Svedska a teraz ma vlastnu izbu u baska s fantastickym pevnym ucesom. Zo zaciatku davali whisky a sachy kazdy vecer, dokonca v lete vyhrali billiardovy turnaj vo finale proti starym mazakom Ferovi (ENG) a Romanovi (IZR). Ale stale byva na izbe jak skrachovany bloger, hrat sachy a whisky sa neda kazdy vecer, najma ked mas 15 rokov.

Mozno mal to osamostatnenie premysliet.

Talker, keby nemas pracu, odisiel by si od svojeho baskickeho kamarata? Kvoli dalsiemu transexualovi? Alebo zase niekde na gauc?

Reagovat
Talker

Tak na tom gauči jsi tak jako tak, jediný problém je, že k tomu kamarádovi s železnou pravidelností přijíždí banda známých z těch turnájků a po třetině víkendů se vzbudíš s kocovinou a bolavou prdelí, jak ti naložili. A ten bask ti slibuje, že se to zlepší a dít se to nebudeš, ale ty se každý týden bojíš o svojí prdel, protože nevíš, co se stane.

Takže je otázka, jestli to je nakonec vlastně lepší nebo jen jiné, ale stejně na hovno, jako u toho transexuála. Furt tě bolí prdel.

Reagovat
Lacko_Boh

inak, obaja menovany maju kvalitnejsi kader, nie? S tym ze Frank ma smolu na brankara. A rozdiel je 6 a 3 body. Fakt je na vyhadzov priskoro, mozno som opity vitazstvom v billiardovom turnaji ale zlepsi sa to, horsie to uz byt nemoze Liga je fakt vyrovnana a tazka tento rok.

Reagovat
Lacko_Boh

menovani

Reagovat
sejber

Tak Arteta sa tento rok o prácu báť nemusí. December ale výrazne napovie o jeho ďalšom osude.

Ak do konca mesiace nezískame minimálne 10 bodov nemá tu čo robiť.

Príde mi že večina fans si nasadila až moc ružové okuliare a odmieta si ich dať dole.

Tiež som bol po minulej sezone vytešený že sme našli trénera ktorý vie čo robí a momentálne sme na tom horšie ako pod Emerym. Príde mi strašne krátkozraké vytešovať sa z toho že dokázal dostať obranu z druholigovej úrovne na úroveň priemeru PL. Hlavne v momente keď je to na brutálny úkor útoku a posledný mesiac je tá obrana zas na úrovni Emeryho.

Reagovat
Talker

Tak já to beru z pohledu toho (téměř) roku, ne jen začátku sezony. A v tu chvíli to pro Artetu vypadá hrozivě - tam má z možných 93 bodů zisk 47 bodů - tj v přepočtu na sezonu to vychází na nějakých 58 bodů. S tím, že na začátku měl možnost to nakopnout samotnou změnou, což se nestalo. Pak po restartu, kde to taky nebylo ideální a teď špatný začátek sezony.

Já vás nesleduji vás detailně, abych mohl hodnotit do hloubky. Spíš jako pohled zvenčí, kdy podle pár zápasů, motd a vašich komentářů to vidím tak, že se akorát modlíte, aby to vyšlo a ve výsledku to vypadá, že jste se o moc proti Emerymu reálně neposunuli.

Co se týče kvality kádru - ano, možná má horší kádr, než má Lampard nebo Ole. Ale spíš je otázka, kteří hráči se pod ním výrazně posunuli? Kteří hráči pod ním hrají svůj nejlepší fotbal nebo alespoň svůj nadprůměr? Kolik hráčů pod Artetou hraje pod očekávání? Vypadá to systémově dobře ve většině zápasů? Funguje to?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

A ví o tom pan Allegri? A jak ho do toho bordelu chtějí dostat, chloroform nebo staré dobré pálkou po hlavě?

Reagovat
Lacko_Boh

Transklubcia. Budeme o sebe tvrdit ze sme City.

Reagovat
Golasso

To by šlo, ale nesměl by chtít vidět budget

Reagovat
sejber

zas zo seba nerobme tretotriedny klub. bordel tu je poriadny ale stale patrime medzi popredne kluby druheho sledu. predsalen sme stabilny klub PL a bohatou historiou , zazemim a infrastrukturou. pwnazi na posily miname akoby sme hraly o titul a vytiahnut nas z bahna moze byt aj vyzva nielen neriesitelna uloha. to ze to zasadne zlepsit nedokazal emery ani arteta neznamena ze to nedokaze nikto. Tiez nie sme nejaky brighton aby si nejaky zvucnejsi trener povedal ze sme pod jeho uroven.

Reagovat
Golasso

To je sice všechno pěkný, ale ho pravděpodobně zajímá, jak jsme na tom teď a co bude jeho úkol. Dostávat klub z úpadku si myslím, že zrovna Allegri chtít nebude. Taky můžeme mít jméno jaké chceme, ale toho trenéra bude zajímat primárně jeho jméno a pověst, ne naše. A svoje jméno a pověst by teda dával všanc každý, kdo by k nám teoreticky vlezl.

Reagovat
sejber

tak risk je vsade pri kazdom angazma musi trenez zvazovat aj potencialne riziko neuspechu. Trebars Emery bol za nymanda ked sme ho vyhadzovali, rychlo si nasiel novy job a dnes je jeho angazma davno zabudnute ked sa mu dari v novom klube. Kto duchapritomny by trenoval chelsea v ktorej mas mozno este vacsiu sancu ze budes odchadzat s hanbou zadnym vychodom po polroku.

Ja stale dufam ze mikel to zvladne a ak nie tak angazujeme niekoho kto ma skusenost s anglickym futbalom, pozna jazyk a kulturu a nie nejakeho Allegriho. Pripominam ze v prvej sezone pod Emerym sme boli na dosah LM do posledneho kola a prvy polrok pod Artetom muzstvo tiez slapalo. To ze to islo do sraciek potom pripisujem ich nazvladaniu drzania latky discipliny a autorite trenera. To je nieco co moze iny trener kludne zvladnut .... alebo aj nie

Reagovat
Golasso

Emery byl u části fans špatně přijatý od začátku právě kvůli nepovedenému angažmá v PSG. Furt se s ním nesl škraloup s Neymarem, který mu uškodil i v situaci s Ozilem. Kdyby přicházel přímo ze Španělska, tak to možná bude jinak. Pochypuju, že by měl teď nedotčenou pověst, jen o něm není ve Španělsku tolik slyšet.

Z Chelsea možná budeš odcházet v Romanově nepřízni, ale taky zároveň budeš mít pravděpodobně nějaký ten titul v kapse díky kádru a zázemí . Profesní pověst ti většinou tolik neutrpí.

A k tomu poslednímu odstavci: spíš se po nějaké době od angažmá nového trenéra projeví objektivní slabiny kádru v momentě, kdy už to netlačí ta energie ze změny a neokoukané nápady. Teď je na Artetovi, aby to přetavil v něco trvalejšího, ale to může trvat.

Reagovat
kolouch
Reagovat
Chazy

"nová kampaň, která startuje už o tomto víkendu, bude dohrána včas a podle plánu"

Tje krásná překladatelská práce

Reagovat
smazaný uživatel

To maš zrejme kvoli tomu shopu aj s.r.o., na toto cize ťa to niečo stalo ale ten UX a UI je strašne zly, nic v zlom zapracuj na tom aj na kvalite clankov a dizajn merchu.

Celkom sympaticky napad ale prevedenie je velmi neatraktivne pre ludi

Reagovat
kolouch

?? Neni to muj web ani clanek jen jsem postnul odkaz o tom, jak PL tvrdila, ze v zadnem pripade nebude odkladat zapasy a pri prvni prilezitosti to porusi

Reagovat
fff

Inak tuto sezonu som zatiaľ dospel k záveru, že si nemôžeme dovoliť stratiť Wijnalduma za žiadnu cenu a mali by sme mu ponúknuť zmluvu akú chce.

Kombinácia toho, ze bez debat ma viac nez dostatočnú kvalitu, pozna systém a hra pod Kloppom takmer cele jeho pôsobenie u nás, záhra na množstve pozícii a hlavne je takmer vždy dostupný... Ano ma občas slabší zapas, tak ako každý jeden hráč. Ale podľa mňa to čo tomu timu on dava je nenahraditeľné.

Pred sezónou som si osobne ani naplno neuvedomoval aký je pre nas dôležitý, resp. nebránil by som sa jeho odchodu, no podľa mna by to bola obrovská chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

treba mu aj viac oddychu dopriať... Nechcel som, že by včera hral od začiatku...

Reagovat
nani92

v dnešnom Liverpoole stačí byť len zdravý a to on zvláda

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
sejber

Reagovat
icemike

Reagovat
Busby babes

Arteta: "I think it's first time in the PL that we put 33 crosses. I'm telling you that if we do that more consistently we're going to score more goals. If we put the bodies we had in certain moments in the box, it's maths, pure maths & it will happen"

Koment: someone needs to photoshop moyes' face onto the robert redford nodding proudly gif

Arteta, Moyes pro fotbalove hipstery.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, brilantní stratég

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Busby babes

a vidis, dali jsme 2 goly, so... simple math.

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola si musi plieskať čelo

Reagovat
kvasha16
Reagovat
Swarley

Reagovat
Lacko_Boh

OT:

10 years ago today, 22 people voted to award the 2018 and 2022 World Cups to Russia and Qatar respectively. 15 of them are are now either banned from FIFA for life, suspended, imprisoned, or fighting extradition to the USA to face federal charges. Only one still actually works for FIFA

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
kvasha16

no ty vole

Reagovat
Kixi Syhimour

to jako vážně?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
jn38

kvůli 3 potvrzeným nám zase odloží zápas, jako by nestačilo že už tak jsme 1. kolo nehráli, jak je znám narvou nám to do vánoc, kdy se nám už tradičně nedaří....

Reagovat
kissak

kde si četl, že se jedná o 3?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele