Nevím, jestli odejdu z Interu, reaguje na spekulace Spalletti

27.05.2019, 13:33
Aktuality
Luciano Spalletti včera oslavil s Interem Milán další postup do základní skupiny Ligy mistrů a nyní bude čekat na to, zda bude ve své funkci pokračovat. Nerazzurri mají velký zájem o Antonia Conteho a italská média přinášejí informace o blížící se dohodě s tímto kormidelníkem...

Inter včera porazil Empoli 2:1 a v konečném účtování obsadil čtvrtou příčku tabulky Serie A. Díky horší bilanci ze vzájemných zápasů zaostal za Atalantou, klíčovou pozici ale dokázal udržet před AC Milán.

"Nepřekvapilo mě to, odehráli jsme dobrý zápas. Do utkání jsme dali spoustu vášně a zároveň byli pod obrovským tlakem. Stadion je zvyklý na výhry a zažil jich už hodně, dnes jsme museli trpět a dát do toho i srdce. Mrzí mě to kvůli Empoli, mám tam kamarády. Empoli si rozhodně zasloužilo záchranu, stejně tak jsme si ale i my zasloužili Ligu mistrů," je přesvědčen Spalletti.

Šedesátiletý Spalletti se kormidla Interu ujal před dvěma roky a smlouvu má ještě na dvě sezony. Jeho jméno bylo již dříve spojováno s odchodem a ten nyní dostává reálných obrysů, kandidátem na jeho pozici je Antonio Conte a dle tisku dojde k jeho jmenování v průběhu následujících několika dní.

"Jakmile přijdou rozhodnutí, každý na ně reaguje po svém. Nevím, jestli odejdu z Interu. Conte přicházel do úvahy i pro Juventus, když prohrál v Lize mistrů s Ajaxem," upozornil Spalletti, že Inter není jediným zájemcem o služby někdejšího kouče italské reprezentace.

Autor: Tomáš Pavlík / onefootball.com

Komentáře (29)

Přidat komentář
LesyJePan

Kvalitný tréner, snad si ho Inter nechá ..

Reagovat
Deki

Rino je taktéž kvalitní, snad si ho AC nechá...

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Pojd do Sparty kamo brasko.

Reagovat
Deki

vše směřuje ke Contemu, i když to bude stát nesmyslný balík. on je pro vedení prostě priorita. po loňské sezoně jsem chtěl Spallettiho určitě nechat, po té letošní už ne. jen se štěstím jsme dali LM, na ostatních frontách se pohořelo.

navíc pokud se má v týmu vyčistit vzduch a má odejít Icardi a další, asi bude lepší, když půjde i Špalek.

Reagovat
Panděvova ofina

Tak vedení byla předložena volba, jestli se plácat na jednom místě a nic radikálně neměnit, nebo si vyhrnout rukávy, otevřít šrajtofli a hnout se z místa. Budu hodně zvědavý, jakým směrem se bude ubírat naše Mercato a celkově vývoj v následujících měsících. Snad to Zhangovi myslí s Interem vážně

Reagovat
Nuno čomes

Musí jít. Ale ty prachy nejde to udělat tak, ze mu ten poslední rok budou platit a trénovat nebude? Jak třeba strama ve sparte.

Reagovat
Rip

Reagovat
smazaný uživatel

Jen zůstaň, Špagáte

Reagovat
Kaka14

velmi sa mu nechce prec .... "Nepřekvapilo mě to, odehráli jsme dobrý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se nějak nelíbí to vyčkávání Juventusu...

Aby jsme pak ještě nevzpomínali na Maxe nebo nelitovali, že nepřišel Tonda

Reagovat
El-Pistolero-68

Tak třeba to bude právě Spalletti nakonec. Nebo Inzaghi. Určitě bych nečekal Guardiolu nebo Deschampse.

Reagovat
technecium

Sarri

Reagovat
smazaný uživatel

Že by přišel Gasperini?

Reagovat
smazaný uživatel

to máš těžký... Conte už fakt vypadá na ten Inter, Deschamps od repre nechce, Guardiola se ze City taky zatím nechystá, Pochettino se s nikým před finále LM bavit nebude, Sarri vypadá nejpravděpodobněji, ale taky je pořád v Chelsea, která ho ještě neuvolnila... Jedinej volnej je Mourinho a toho snad v Juve nikdo nechce

Reagovat
lnterista

Mourinho by do Juve nikdy nesel

Reagovat
The Krupy

Podľa všetkého sme o neho ani nemali záujem ale nemyslím si, že by nás odmietol. Skvelý káder, monopol v lige, dosť peňazí, presne tím pre neho.

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Faktor Inter

Reagovat
Nuno čomes

Zajímalo by mě, jestli byl po současné vedení vůbec nějakou volbou.

Reagovat
smazaný uživatel

v klidu, tak hloupý nejsou!

Reagovat
Nuno čomes

Já myslel Inter

Reagovat
Nuno čomes

Nebo dojel na poslední výsledky. Jakoze jestli nastal čas, aby se vrátil do Interu..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já to vím. Jdeš.

Reagovat
maras93

Mohl by jít do Interu Di Francesco místo něj

Reagovat
smazaný uživatel

Horší by rozhodně nebyl

Reagovat
Nuno čomes

"Nepřekvapilo mě to, odehráli jsme dobrý zápas. Do utkání jsme dali spoustu vášně a zároveň byli pod obrovským tlakem.

Neskutečný Tady je vidět, ze je, jak zmínil Tomanatura, dinosaurus, protože chybí i náznak sebereflexe. Ale když na to dojede, jsem s tím v pohode.

We controlled pitch very well. Ciao

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele