Neville uvítal nebezpečného Sahu

09.09.2008, 09:18
Aktuality
Útok Evertonu v letním přestupovém období vydatně posílil díky příchodu Louise Sahy, což potěšilo i kapitána Toffees Phila Nevilla. Ten ve francouzském útočníkovi, s nímž již hrál v Manchesteru United, vidí pro soupeře velmi nebezpečného hráče...

Saha, o jehož odchodu z Manchesteru se mluvilo v průběhu velké části léta, přestoupil z United do liverpoolského klubu v poslední den transferového okénka. Podle Phila Nevilla 30letý Francouz v Goodison Parku zaručeně uspěje.

"Z hráčů, kteří toto léto přišli, je v kvalitě Louis nejlepší. Musí se udržet zdravý, ale když se to podaří, budeme mít opravdu skvělého hráče," řekl pro Liverpool Echo.

"Je jedním z nejlepších útočníků, se kterými jsem kdy trénoval nebo hrál. Umí všechno, může hrát ve středu nebo vedle Yakubuho, Jamese Vahghana nebo Victora Anichebeho bez jakýchkoliv problémů," uvedl vůdce Evertonu, který se Sahou strávil u Rudých ďáblů společný rok a půl.

"Je to týmový hráč se zkušenostmi a když vidíte jeho jméno na soupisce soupeře, víte, že to bude složité, protože je velmi nebezpečný. Není hezké hrát proti němu a jsem velmi rád, že je v našem týmu," zakončil Neville.

Autor: Petr Vaněček / football365.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Everton je sympatický tým, jednou hodně vydělají na Vaughanovi

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct. Poslední dobou dost zakrněl kvůli zranění a moc toho neodehrál. Talent má, ale tolik talentů už tady taky bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo, bylo....

Ale kolik anglických talentů tu teď je?

A jinak to jeho zranění= hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik talentů? Je jich mnoho. Až na výkon poslední U-19 hrají mladí reprezentanti dobrý a kvalitní fotbal. Poslední výsledky jednadvacítky mluví za vše.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný problem je udržet ho zdravého... Což může být neřešitelný problem

Reagovat
milan78

Reagovat
smazaný uživatel

Hje borci odpovite me nekdo,jak fujguji tyhle stranky...dyt to prece nemuze byt konicek pro par lidi, kdyz je to co deset minut aktualizovany. Nekdo to musi mit jako praci na plnej uvazek.....a kdo to plati? to jen tak,ted me to napadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Bwin,fortuna,Sazka a ostatní reklamy

Reagovat
PJ

Je jasny ze nejvetsi fotbalovej web v CR nemuze fungovat jako konicek par lidi

Reagovat
smazaný uživatel

Vysoký stupen bulvarnosti ktorý je používaný v článkoch Ti musí jasne napovedať, že to hobby nie je

Reagovat
smazaný uživatel

jj dik,jak logicke

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsi chtěl slyšet? Musíš počkat,až ti odpoví PJ(jestli to předem nesmaže jako OT )

Reagovat
smazaný uživatel

everton pujde s vykony nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

Evertonu ani Saha nijak vyrazne nepomuze,vidim to na poklidny stred tabulky,poharova evropa to nebude

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele