Neuvěřitelně dobrý zápas, řekl Flick o duelu Dortmundu s Bayernem

08.11.2020, 13:53
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (27)

Přidat komentář
Kincl

Mašina jede dál

Reagovat
smazaný uživatel

Byla to fakt reklama na fotbal. Doporučuju že záznamu, dost možná letošní zápas roku co jsem videl.

Reagovat
Ferragamo7

Bol to veľmi férový zápas až jeden moment- likvidačný zákrok na Martineza,to bola jasná červená pre Vitsela. Toto rozhodca nezvládol,ale inak nemal čo riešiť,lebo hráči sa venovali hre a zápas nebol nijak nervózny.Preto som ten Vitselov zbytočný atak na krk súper nepochopil a nedáva mi žiadny zmysel.Vytáča ma aj var, ofsajd Lewandowskeho pri tom prvom góle,tak to je na smiech,keď sú v jednej línii a trčí mu kúsok kopačky,alebo koleno,to vážne?Proti tomu druhému neuznanému gólu nemám nič,tam bol v jasnom ofsajde.Výborný zápas z obidvoch strán s viacerými vybornými individualitami,ale jeden hráč podľa mňa bol o triedu lepší ako zvyšok a to Hernandez.Neviem či mal včera niekde skrytý motor,ale čo ten človek nabehal dozadu a hlavne dopredu to bolo impozantné,aj tie súboje zvládal s obrovským prehľadom-Sancho si pri ňom ani neškrtol,nepustil ho nie do šance,ale ani čo i len náznaku.Heroický výkon hráča hodného tie peniaze čo stál.Túto sezónu hrá zatiaľ veľmi dobre,vidieť,že sa konečne adaptoval.Podľa mňa,spolu s tradične vynikajúcim Neuerom,najlepší hráč.K Neuerovi aj škoda niečo písať-Bayern mal vždy kvalitných gólmanov,ale on hrá na 2 postoch súčasne,okrem brankárskeho hrá aj stredného obrancu Ten chlapík má vynikajúci cit na správne a účinné vybiehanie,keď je potrebné vyriešiť pasy,ktoré prejdú za niekedy až príliš vysunutú obranu,jeho pokoj a rozvaha dokáže ukľudniť celé mužstvo.A jeho presnosť rozohrávky je učebnicová.Pre Tapaloviča to musí byť super,trénovať takto komplexného brankára,ktorý nemá slabinu a čo sa týka hry nohami,tam by ťažko hľadal konkurenciu.Škoda zranenia Kimmicha,no nech sa dá dokopy,aby bol fit v roku 2021.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
BaggioRoberto

Reagovat
Müllered

Haaland je skvělý, ale ještě je na něm vidět, že nemá takový přehled, včera pálil několikrát z nesmyslných úhlů, přitom mu tam nabíhali spoluhráči. Lewa by to podle mě řešil jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

o pár rokov do Bayernu

Reagovat
kattos

Nevím, tohle se stává i hráčům jako je Lewa často

Reagovat
andrew96

Zatím je "pouze" zabiják s dělovkou v levé noze, občas působí nemotorně, zvlášť při kopání pravou nohou. Jindy zase řeší situace zbrkle právě těmi střelami.

Reagovat
20fredy20

Neuer ukazal vcera ze je stale no1 medzi troma zrdmi, legenda.

Reagovat
Ferragamo7

Reagovat
smazaný uživatel

Podle všeho má Kimmich poraněné postranní vazy, půjde na operaci a chybět bude cca 3 měsíce. Není to ideální, ale naštěstí se jedná “pouze“ o ty postranní. Zkřížený vaz by byl daleko horší a Kimmicha bychom už tuto sezónu s velkou pravděpodobností neviděli vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak problémem je nakonec meniskus. Nyní Kimmich podstoupí vyšetření u specialisty, aby se rozhodlo, zda zranění vyžaduje operaci nebo ne.

Reagovat
Gerd 13

Je jisté, že Joshua nám bude chybět citelně, je čím dál lepší.

Reagovat
Giginek

tak hlavně na něm je po odchodu thiaga postavená naše hra, jsem zvědavý kdo teď bude tvořit hru. Možná může zkusit dát Alabu na toho středního záložníka

Reagovat
icka

Meniskus je z kolena nejmensi zlo, ale neznamena to, ze nemuze mit komplikace. Sance jsou na to minimalni.

Reagovat
rave

Úžasný zápas, nahoru dolu a totální nasazení celých 90 minut. Se španělským Clásicem z hlediska zábavnosti a snad i kvality nesrovnatelné.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.sport247.live/

Jde vam tento odkaz?

Reagovat
smazaný uživatel

Mě tam naběhla erotická seznamka .

Reagovat
smazaný uživatel

A ne prenosy? Kurna, co s tim je? Mne to prave vubec nenacte

Reagovat
Fabregas@ole

Funguje, stejnej web je i

Sport365.live

Reagovat
Fabregas@ole

Nejlepší 3 stopeři Bundesligy mimo Upamecana? Prosím o názory

Reagovat
stas87

Ginter, Tapsoba, Hummels.

Reagovat
Fabregas@ole

Ok Byl by Süle třeba v první 6-7?

Dragovic s Tahem jsou pro Bayer až záložní stopeři číslo 3 a 4?

Reagovat
stas87

Pre mna je Süle jednotka či dvojka na IV v Bayerne, ale dlho nehra a návraty sú po zraneniu kolien ťažké. Vedľa Tapsobu hra Sven a Tah je náhradník. Dragovic je štvorka, hra len v EL a budúcnosť veľmi nemá, nehra a keď už nastúpi, pravidelne urobí minimalne jednu chybu.. Vlastne je v Kadri kvôli tomu, že Retsos si nevybojovali miesto a odišiel hosťovať.

Reagovat
Fabregas@ole

Mně se Tah v Edenu moc líbil. Na to, že je tak mohutnej mi přišel šikovnej i s míčem u nohy. Bendery už jsem dlouho neviděl hrát, zdáli se mi nevýrazní a sklenění.

Reagovat
db18

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele