Neustále se chci zlepšovat, tvrdí André Silva

17.03.2022, 13:58
Aktuality
André Silva (© AFP)
André Silva prožívá další povedenou bundesligovou sezonu, od střílení gólů jej nezastavil ani přesun z Frankfurtu do Lipska. V ligové soutěži zatím nasbíral deset branek, dalších pět přidal v ostatních soutěžích.

Portugalský útočník po svém přestupu z Porta nedokázal během dvou let oslnit AC Milán, Německo mu ovšem očividně svědčí. V barvách Eintrachtu nasázel za dvě sezony pětačtyřicet gólů, na dobré výkony navazuje i v saském městě. Spolu s Christopherem Nkunkuem totiž Lipsko ofenzivně táhne, a to nejen přesnými zásahy, ale i asistencemi - těch dosud nasbíral osm.

"Mám na sebe vždy ta nejvyšší očekávání a chci se neustále zlepšovat. Změna týmu je pro hráče pokaždé výzvou. V první sezoně v Lipsku by bylo velmi těžké zopakovat 28 ligových gólů, kterých jsem dosáhl ve Frankfurtu. Vždycky jsem ze sebe vydával to nejlepší, ale pořád cílím výše," ubezpečuje fanoušky šestadvacetiletý útočník.

Lipsko se po nepřesvědčivém vstupu do ročníku zvedlo díky změně trenéra a v Bundeslize už drží čtvrtou příčku, stále je navíc ve hře o úspěch v pohárových soutěžích. "Chceme se dostat co nejdále v poháru i Evropské lize a skončit mezi prvními čtyřmi v lize. Každý zápas musíme brát jako finále a věřit, že dokážeme cokoliv," popisuje Silva ambice svého klubu po zbytek sezony.

Autor: Martin Vejdělek / abola.pt

Komentáře (5)

Přidat komentář
Y.N.W.A

to třeba já ne

Reagovat
Fenix

Já taky ne to už bych byl moc OP

Reagovat
El-Pistolero-68

Opičí prd?

Reagovat
JackDaniels.

Obrí pták

Reagovat
p-e-t-k-o

Tak sa zlepšuj a nehovor o tom.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele