NESTA SI FINÁLE NEZAHRAJE

06.07.2006, 23:19
Aktuality
Itálie se i v posledním utkání na turnaji, ve finále proti Francii, bude muset obejít bez stopera Alessandra Nesty. Hvězda AC Milán si v posledním utkání základní skupiny s Českou republikou poranila třísla a v playoff se na hřišti neobjevila.

Obrana Squadry Azzurry se tak v osmifinále s Austrálií, čtvrtfinále s Ukrajinou i semifinále s Německem musela bez Nesty obejít, ale nahradit jej se podařilo dokonale. Itálie dosud na turnaji inkasovala jen jednou, od Američanů, ještě s Nestou v sestavě, a navíc šlo o vlastní gól.

"Určitě nebude k dispozici," potvrdil špatnou zprávu lékař italského týmu Enrico Castellacci. Po boku kapitána Fabia Cannavara se tak opět objeví Marco Materazzi, autor první branky do sítě Petra Čecha v rozhodujícím utkání skupiny E.

Pro Nestu není zranění na mistrovství světa nic nového, zdravotní problémy poznamenaly jeho účast i na předchozích dvou šampionátech. Ve Francii v roce 1998 chyběl ve čtvrtfinále s domácím týmem, o čtyři roky později to bylo také proti domácímu týmu, tentokrát proti Korejské republice. V obou případech to pro Italy znamenalo konečnou.

Autor: Petr Starý

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*juraj

skoda ze si zranil triesla :(

Reagovat
smazaný uživatel

aspon jsme to italum trochu zneprijemnili kdyz uz nic

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele