NEPOSTOUPIT PŘES SPARTU? TO NEJDE!

24.02.2004, 09:53
Aktuality
Dnes sehraje Sparta veledůležité utkání. V Toyota Aréně se utká s italským AC Milán! Jde o první osmifinálový zápas Ligy Mistrů, který by Sparta měla zvládnout, pokud chce myslet na další kolo. Hráči AC si ze Sparty dělají srandu a připadá jim nemožné, aby je vyřadila!

Na sobotním milánském derby AC - Inter se byl podle informací sparta.cz, podívat sparťanský pozorovatel Miroslav Jirkal. Byl velmi zaskočen skvělou atmosférou, jak v publiku, tak na hřišti. A není se co divit, AC Milán prohrával po poločase 0:2, ale stejně přišel zvrat. AC zápas otočilo a vyhrálo 3:2! "Čekal jsem něco podobného, protože schopnost otočit výsledek je zdobí prakticky celou sezonu. Oni dávají góly celkem pravidelně v závěrech zápasů, velice dobře střídají,“ řekl po svém příjezdu Jirkal pro sparta.cz.

Miroslav Jirkal si myslí, že nejlepší na hřišti byl Brazilec Kaká. "Hraje ve fantastické formě, dovoluje si neuvěřitelné věci, pracuje na obrovském prostoru. Je radost se na jeho hru dívat," dodal.

Milánští hráči si uvědomují, že je čeká těžký zápas, ale ne tak těžký, aby nepostoupili. "To přece nejde, aby nás vyřadila Sparta. Plně věřím, že postoupíme," říká Rui Costa.

"Bezpochyby postoupíme. Chceme celou soutěž vyhrát, a proto nevypadneme už v osmifinále," chvástá se Paolo Maldini.

Věří si i Gattuso: "Sparta nás nemůže přece vyřadit! My budeme hrát svoji hru, takovou, jakou hrajeme. My postoupíme!"

Mínus pro AC Milán je to, že nemohou nastoupit zranění Alessandro Nesta a Jon Dahl Tomasson. Oba dva vůbec nepřicestovali do Prahy a hodně svůj tým oslabili.

Pravděpodobná sestava Sparty: Blažek - Pergl, Johana, Hübschman, Labant - Poborský, Kováč, Michalík - Zelenka - I. Gluščevič, Štajner.

Pravděpodobná sestava AC Milána: Dida - Cafú, Costacurta, Maldini, Kaladze - Gattuson, Pirlo, Rui Costa, Seedorf - Kaká, Ševčenko.

Zápas začíná dnes večer ve 20:45 a vysílá ho ČT2.

Autor: Pavel Janega

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bratři atamani, Milán je skvělý tým, ale to chvástání se mi ale vůbec nelíbí. Proto nesnáším Real Madrid, zejména Ronalda, Který si myslí, 6e jediný tým na světě je jenom Real a on jediný hráč. Nechci aby se Ac choval stejně. Ac je přece lepší než marťani z Madridu. Ta arogance se mi nelíbí, aby se to nevymstilo, to pohrdání soupeře.

Ať žije Sigma Forza Milán

Reagovat
Mr.Jindros

no.. rekl bych ze AC jsou minimalne stejny primadony.... uz takhle machrovali kdyz tady hrali s Libercem a pak byli radi, ze byli radi to uz radsi ten Real, ty nemaj tolik velkohubejch prohlaseni

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasím, když mluvit o mužstvu primadon tak jedině Real. Ten měl na Bayernu víc štěstí, naž sena a slámy v hlavě dohromady.

Ať žije Sigma Forza Milán

Reagovat
HOST*BESTIe

opět igor, nechápu proč kotrba zkoušel v různejch přátelácích nový hráče, který vůbec nehráli špatně a pak tam stejně nasadí nejpomalejšího a nejhoršího hráče co snad kdy za spartu hrál...

Reagovat
HOST*

No tak to je super!!!

Reagovat
PJ

Igor naopak v přípravě hrál docela dobře. Kdyby moh hrát Rezek, tak by nenastoupil...

Reagovat
HOST*klox

pravda je, ze i ten jeho bracha hral mnohem lip nez tenhle nouma

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele