Neodejdu z Lyonu, zopakoval Gonalons

16.05.2015, 14:31
Aktuality
Maxime Gonalons je dlouhodobě spojován s odchodem z Lyonu, sám odchovanec francouzského celku však na přestup nesmyslí. Nyní 26letý záložník zopakoval, že minimálně příští sezónu zůstává...

Odchovanec ambiciózního týmu nastupuje za Olympique už šestým rokem. Gonalons postupně dorostl do role opory a následně převzal i kapitánskou pásku.

Neodmyslitelná součást základní sestavy OL, jež si letos vybojovalo postup do Champions League, je pak neustále spojována s odchodem, to však Gonalons opětovně zavrhl. "Nemám žádný důvod k odchodu. Budeme hrát Ligu mistrů, na začátku příštího roku se navíc stěhujeme na nový stadion," řekl Gonalons. "Chci zůstat v Lyonu," dodal.

Gonalons má za sebou i šest zápasů za francouzskou reprezentaci, naposledy se však představil v kvalifikačním utkání o postup na mistrovství světa 2014 se Španělskem.

Autor: Jiří Vojík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
Langi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

I tak tě Counter nechtěl prosímtebe.

Reagovat
Counter

Reagovat
Murtago

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Klubista

Reagovat
Murtago

Kubišta

Reagovat
smazaný uživatel

lama

Reagovat
Gedofrey

Budoucí legenda klubu

Reagovat
Murtago

Spekulace Třeba ho zejtra unesou mimozemšťani

Reagovat
arsavin

U Arsenalu jsem si to říkal o hromadě hráčů, který nakonec zlákala konkurence

Reagovat
lampard8

S Matuidim nejlepší defenzivní záložník Ligy musí zůstat, Tolisso je jeho nástupce a potřebuje se ještě od někoho učit, skvěle Maxi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele