Nenê se vrací do Evropy, dohodl se na angažmá s West Hamem

18.02.2015, 20:23
Aktuality
Přestupní termín pro většinu Evropy skončil už před více než dvěma týdny, stále je ale možné podepisovat kontrakty s volnými hráči a této možnosti využil West Ham United. Barvy londýnského klubu bude nově hájit ofenzivní Brazilec Nenê, který se s vedením dohodl na spolupráci do konce sezony...

"West Ham s potěšením oznamuje podpis smlouvy s brazilským útočníkem Nenêm," sdělili dnes Kladiváři na svých internetových stránkách.

33letý fotbalista v minulosti hrával za Santos, Mallorcu, Deportivo Alevés, Celtu Vigo, AS Monaco a Espanyol. Před čtyřmi a půl lety pak přestoupil do PSG a v hlavním městě Francie zažil nejpovedenější dva roky své kariéry. V první sezoně nastřílel 14 ligových branek, v té následující se zastavil až na čísle 21.

Poslední dva roky strávil v Kataru a hrál za tamní Al Gharafu, s níž na konci ledna rozvázal smlouvu. Vedle West Hamu o fotbalistu usiloval rovněž konkurenční West Bromwich Albion.

Autor: Tomáš Pavlík / whufc.com

Komentáře (350)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele