Nemyslím na odchod z Villarrealu, prohlásil Torres

05.06.2022, 17:31
Aktuality
Pau Torres (© AFP)
Pau Torres má s Villarrealem za sebou další vydařenou sezonu a znovu se začalo spekulovat o jeho možném odchodu. Odchovanec španělského klubu však nad změnou působiště nepřemýšlí...

Pětadvacetiletému obránci v sezoně 2018/19 pomohlo hostování ve druholigové Málaze, po návratu se zařadil k oporám Villarrealu, s nímž loni triumfoval v Evropské lize.

Následně chtěl Torrese angažovat Tottenham, jeho nabídku však odmítl a se "Žlutou ponorkou" postoupil do semifinále Ligy mistrů.

Pro nadcházející sezonu si ale Villarreal zajistil pouze předkolo Evropské konferenční ligy, proto se opět mluví o odchodu Torrese, jenž se měl ocitnout v hledáčku Manchesteru United.

"Jsem v klubu, kde je o mě zájem, mám platnou smlouvu a nabídku na prodloužení," řekl Torres deníku "Marca". "Zůstávám klidný, nepřemýšlím nad budoucností a nad tím, že je čas odejít," uvedl. "Ve Villarrealu za sebou máme dvě vydařené sezony, v nichž jsme se měřili s nejlepšími evropskými týmy. Navíc jde o můj mateřský klub," dodal Torres.

Autor: Jiří Vojík / football-espana.net

Komentáře (41)

Přidat komentář
Beči

Do Chelsea jako náhrada za Rudigera?

Reagovat
Seydou Doumbia

Nebo do United náhrada za Megvajra

Reagovat
Beči

K tomu by se snad Torres nesnížil

Reagovat
Nizzie

Megajvra?

Reagovat
Seydou Doumbia

nebo Magíra, jak chceš henten šašo z Lestru

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Agent z Melmacu

zbohom

Reagovat
vceradnesazitra

Takže zítra článek, že přestupuje.

Reagovat
Seydou Doumbia

tak tu by bylo spíš překvapení, kdyby nepřestoupil že bez ohledu na vyjádření

Reagovat
Messiáš

Má docela nízko postavenou výkupní klauzuli. Tuším, že je to 55-60 mega eur. Pokud to někdo dá, tak asi se nedá nic dělat. Ale u něj určitě necítím, že by přestup jinam nějak pushoval

Reagovat
pobody's nerfect

Klauzule neklauzule, pokud hráč chce zůstat, tak zůstane.

Reagovat
Talker

Pokud mu někdo nabídne něco, co Villareal nemůže (LM, větší balík peněz, zajímavější liga, větší kub, ... ), tak dost možná postoj přehodnotí.

Fakt pochybuju, že by odmítl přestup do TOP klubu, kde by hrál LM.

Reagovat
Messiáš

Nepochybně . Ostatně si nemyslím, že s Pauem je to tak ložené, jak se v diskuzi může zdát. Přestup za veliké peníze s vedomím astronomického platu měl slíben již lonské léto do Spurs. ale zase ponorka měla hrát LM.

Pro hráče bude nicméně hrát i roli nominace na LM. Pokud by mu aklimatizace v Anglii nevyšla, mohl by ztratit místo v sestavě La Rojy. Každopádně nebude levný v žádném případě

Reagovat
kattos

Reagovat
Witcher

To jméno je ok, nebo to je chyba?

Reagovat
Zark

Jj, je to Torres

Reagovat
mimi_united

Torres - Varane ako hlavná dvojica, na lavičke Harry a Lindelof

Reagovat
vceradnesazitra

Skleněný Varane? Ten odehraje tak 10 zápasů za sezonu

Reagovat
pobody's nerfect

Nahradí ho nerozehrany Harry. Uvidíme, co jsme ještě neviděli.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako by rozehraný byl o něco lepší.

Reagovat
Eichel

Ferran Jutglá will join Club Brugge from Barcelona for €6m plus add ons. The deal is set to be signed; Paperworks and the medical are ready and will be completed soon. The announcement could take next week.

Toto ma osobne dosť mrzí, mohol dostať poriadnu šancu v ďalšej sezóne, hlavne ak je klub finančne v prdeli.

Reagovat
Gazdo

Uplne zbytocne sa ideme nahanat za niekolkomilionovymi hrotmi. Jasne Ferran nie je vylozene kvalita na volbu cislo jedna ale ako backup Aubovi na dalsiu sezonu postaci kedze nemame prachy a tlacia nas viac ine posty ako hrot

Reagovat
Eichel

Inak zaznamenal si Frankieho?

Louis van Gaal (manager of the national team of the Netherlands): "Frenkie always plays good for the national team. Here we try to play him to his strengths." [nos]

De Jong: "I like to be the first player to receive the ball from the defenders."

renkie de Jong: "The way I play with the national team is completely different from the way I play at Barcelona." [via @medinafut

A my stále nerotujeme Busquetsa lebo klub má pocit, že za neho nie je náhrada... Plus teda myslím, že v sporte som čítal, že Xavi ráta s Robertom na RB aj na CDM, čo by som už mentálne asi fakt nedal.

Reagovat
Gazdo

Cital som a vobec ma to neprekvapuje. Ale zase druha strana je ze Frenkie naozaj hrava dobre pri dvoch pivotoch lebo si moze dovolit byt tym jednym co ked dostane loptu od obrancu tak ju vyvezie alebo posunie a zaroven je kryty. To v Barcelone moze robit za predpokladu ze jeden z tych dvoch zaloznikov ktori su normalne pred nim sa v momente jeho potiahnutia lopty stiahne na jeho miesto. To ale bohuzial neviem ci budu robit lebo Busi to nerobi (netaha lopty) a zda sa mi ze ked uz je Bus blizsie pokutovemu uzemiu supera tak ho nikto mimo stoperov nekryje a to je chyba a potom mame take dialnice az k brankarom. Ale verim tomu ze praxou zrovna Frenkie ma na to aby Busovu poziciu zvladol len nemozeme cakat zazrak ak ho tam dame raz za pol roka. Ak tam bude pol roka v kuse hravat nahovno potom jasne chyba bude asi v nom ale zatial sme to ani neskusili poriadne

Reagovat
2miguel1

Mne sa v Barcelone Frenkie vzdy pacil čim nižšie, tym lepsie. On by sa tu pozičnu hru Busquetsa dokazal naučiť najlepšie. Čo z neho nespravime už konečne DM, z Pedriho Iniestu a z Kessie Rakitiča v prvej sezone.

Reagovat
Visca el barca

Samozřejmě. A Bus bere ránu, já bych neměl problém s tím, kdyby odešel do Ameriky. Frenkie DM, před ním Pedri, Kessie(Gavi). Tahle zabedněnost vůči domácím hráčům nás zabíjí.

Reagovat
2miguel1

Enrique bude chciet, aby bol Busquets na MS rozohrany isto, španieli mu vyhoveju

Reagovat
Bakary3

Tak jestli si muzete dovolit backup za 50m eur a nespada podle vas do kategorie "nekolikamilionovy hrot", tak jste na tom asi dobre.

Reagovat
Nizzie

Nejsem si jistý, ale v tuhle chvíli asi myslel Ferrana Jutglá jako backup za Aubu, ne Torrese.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Bakary3

Ajo, sorry

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Jordi Alba

Zas 6 mega dobrých, na třetí ligu dobrej, ale do áčka asi moc ne, no.

Reagovat
patas92

Reagovat
Messiáš

Souhlas, plus by tam meli byt nejake procenta. Pretahli jsme jej pred rokem z Espanyolu skoro zadarmo. Tohle je dobrej tah, samozrejme by idealni byla i potencialni predkupni pravo, kdyby se opravdu vyloupl, ale nikterak me tohle zrovna nemrzi.

Btw. gratulka k postupu pres Eibar, moc jsem tomu neveril

Reagovat
Eichel

vraj je tam 10% z budúceho predaja.. ale aj tak ma mrzí, že nezostal ešte rok a nedostal poriadne čuchnúť, ak máme naďalej finančné problémy

Reagovat
Messiáš

Kdyz dostal šanci, tak určitě nezklamal. Střeleckou potenci měl velmi slušnou, ale takových už bylo více. Jednu dobu vypadal zajímavě Carles Perez, nicméně z dnešního pohledu vypadá prodej do ASka jako neuvěřitelná zlodějna našeho vedení a málokdo by dneska řekl, že je škoda, že Carles není. V lonské přípravě vypadal výborně Rey Manaj a taky bylo lepší jej poslat na hostování a něco za něj získat. Vytipovat ty hráče, kteří ještě porostou, respektive nemají třeba kvalitu na áčko, ale jejich hodnota by mohla být v budoucnu zajímavější, není uplně jednoduchá úloha. Mě je trochu líto Konrada de La Fuenteho, ještě více mě mrzí Demir, který navíc nebyl ani kmenovým hráčem. Takové případy budou přibývat, bohužel finanční situace nám nedovoluje luxus hráče úplně předržovat. V minulosti se to několikrát nevyplatilo (Alena, Monchu, Miranda, Abel Ruiz atd..). Na druhou stranu je tu strašák v podobě Cucerelly, který vypadá brzo na reprezentaci.

Jutgla konkrétně mě tolik nemrzí i kvůli tomu, že přišel před rokem zadarmo. I v momentě, kdy nepřijde Lewa nebo někdo podobnej bych zrovna pro něj neviděl místo v sestavě, zvlásť když borci jako Brathwurst odmítají jít o dům dále (i to je holt důvod, proč musí Jutgla)

Reagovat
Jordi Alba

No, od nějaký 70. minuty měli nehoráznej tlak, zlomil je až ten druhej gól v prodloužení docela. Jako reálně to byl jedinej soupeř, kterýho jsem v tom PO nechtěl, protože jsou nejsilnější, takže začínám věřit v to, že už by to konečně mohlo vyjít, kor když z dvojice Tenerife x Las Palmas taky imo postoupil ten slabší. Potom prvním zápase jsem byl dost nasranej, protože na ten Eibar fakt neumime a hrál dlouho o deseti. Teď už to prosím hlavně dotáhnout, jestli se 3. rok po sobě nepostoupí ve finále play off, tak už fakt nevím.

Reagovat
Messiáš

Las Palmas mi taky prislo silnejsi, hlavne se to dalo prat Garciovi Pimientovi, ktery s nimi udelal kopec prace. Tenerife drzi brankar a Gallego na hrotu, jinak to neni zrovna zajivamej tym. Budu fandit jak divej, proti Las Palmas bych nevedel, ale tady favorita mam

Reagovat
Jordi Alba

Jinak nevím kde koukáš na LL, ale na o2 je i to play off Segundy, kdyby jses chtěl dívat. Od Tenerife nevím moc co čekat, ty ostatní týmy Segundy vidím jenom když hrajou proti Gironě a ten jeden vzájemnej co jsem teď nedávno viděl, tak dali gól a pak to dobře zavřeli.

Reagovat
Messiáš

Ona Segunda byva i na YouTube, tak cumim casto tam. Hlavne na Almerii, ale casto se stane, ze si vsadim treba na Gironu, Las Palmas ci Valladolid. V sobotu jsem na svatbe, tak checknu asi akorat highlighty, ale odvetu si nenecham ujit. Pak to probereme Drzim palce

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele