Německý tisk: Hamburku stačila kvalitní obrana

05.12.2008, 12:55
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (32)

Přidat komentář
smazaný uživatel

hamburgu stačili rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

To bych neřek. Sice se jim zápas nepoved, ale Slavia byla skutečně horší. Ovšem teď jsem na obědě zhlédl pár minut a moje podezření se potvrdilo - na začátku jsme měli kopat penaltu po jasný ruce ve vápně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ruka ve vapne sice byla, ale uz pred tim pomezni maval ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

kterej viděl snad jenom on...

Reagovat
smazaný uživatel

To je mozny, stal jsem za branou, takze nevim, tam se ofsajdy tezko posuzujou.

Reagovat
smazaný uživatel

no, já byl v sektoru 113 a dle mě to ofsajd nebyl... (soustředil sem se na to, jestli je to ofsajd až sem si nevšim, že tam zahráli rukou no...)

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to sorry, bylo to bez zvuku, takže mi to uniklo. Tak to jsem celkem rád, že to tak je, stejně jako s tím prvním gólem, o němž jsem si myslel, že to byl ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že to turečtí rozhodčí absolutně nazvládli! Od doby, co se na MS představil Graham Poll ve skvělé formě, pískal imaginární fauly, skutečných si moc nevšímal, dal jednomu Chorvatovi navíc 3 žluté, celkově ten zápas Chorvatsko-Austrálie neskutečným způsobem nezvládl, je to nejhorší výkon sudích. Alespoň podle mě... Abych ale neříkal "rozhodčí", spíše řeknu !hlavní rozhodčí!, protože ti pomezní předvedli standardní výkon, pustili gólovou akci Oliče, ač si většina myslela, že se jednalo o ofsajd, zvládli i jiné situace, ale ten hlavní, to byla tragédie - nenastolil žádný řád, hráči nevěděli, co si mohou dovolit a co ne, nezískal si respekt a dopustil se některých nepřehlédnutelných chyb. Takže hlavní sudí -

Reagovat
smazaný uživatel

no, mě spíš vadil ten druhej pomezní... blíž ke slávistickýmu kotli...

Reagovat
smazaný uživatel

jejda dostali byste aj kdyby tam byl jiny rozhodci, kdyz uz se teda furt vymluvate na neho!!

Reagovat
smazaný uživatel

já nejsem slávista voe... já jsem se šel podívat na fotbal a viděl sem rozhodčího kterej přehlížel lokty a kvůli každý blbosti posílal hráče za čáru...

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, z toho jsem fakt nemoh...

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově byl ten zápas pro oko nezaujatého diváka velkou fotbalovou nudou Slávia se sice snažila, ale proti zkušeným obráncům Hamburku se absolutně nedokázala prosadit. Trochu to šlo po levé straně, párkrát obraně HSV uprchl Marek Jarolím, ale nedokázal ani jednou poslat kvalitní přihrávku do vápna soupeře. Jinak se hra většinou odehrávala ve středu hřiště, když už šel nějaký míč směrem na branku Hamburku, většinou to bez problémů měly vysoké obranné věžě. Hamburk hrál to, co potřeboval, spíš čekal na chyby a nesnažil se za každou cenu tvořit hru, klíčové okamžiky zvládl ale mnohem lépe. Je to škoda, když už, tak jsem si myslel, že odejde Slávia se ctí, ale to se jaksi nestalo...

Reagovat
smazaný uživatel

no, on taky necid se nesnažil míč dorazit či tak a býval přilepenej na místě a taky v ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

dokud se neprosadí pravidlo 6+5, tak český (a jemu podobný fotbal) bude čím dále méně konkurencechopný...........

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna naše týmy s tím moc problémů mít nebudou.

Reagovat
smazaný uživatel

jde mi spíše o to, aby dobří hráči neutíkali někdy v 17-18 létefch do zahranečncíh rezerv aniž si něco odkopali v Gambrinus lize.............příkladem může být generace Poborského, Nedvěda, Bergera, Šmicera - která se nejprve prosadila doma, pomohla svým klubům k mezinárodním úspěchům a pak za velmi slušných podmínek odešla do kvalitních klubů, kde hned podepsali dobré smlouvy - protože to už nebyli žádní neznámí blbečkové, s kterými každý agent "vyj*be"

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, ale zas na druhou stranu bych měl strach, že se v GL nevyhrajou. Můžeš zde rozvést třeba příípad Pekhart? Upřímně, myslíš že měl ještě zůstat doma nebo se ve Spurs prosadí? A vůbec celkově, prospělo mu to angažmá?

Reagovat
smazaný uživatel

koukni si někdy o víkendu na český spurs web, chystám se tam zítra napsat o Tomášovi menší článek

Reagovat
smazaný uživatel

V tom to není, našim týmům by nepomohlo ani pravidlo 9+2

Reagovat
smazaný uživatel

to vidíme v reprezentaci že?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevymlouvejte se na rozhodčí!! Vždytˇ ta hra stála za prd. Hamburk byl o hodně rychlejší, kombinačnější a na Slavii jim stačilo hrát pouze takticky. Hamburk měl hodně rychlý přechod do útoku, hráči si narazili na jeden dotek a následně míči za obranu využívali rychlosti Oliče, jenž opravdu ztrapnoval slavistickou obranu celý zápas. Zato domácí měli v sestavě jednoho jedineho hrače, který rychlostně dělal hostům starosti, a to byl Švento. Jenže bohužel, Slavia neuměla využít jeho rychlosti dobrými přihrávkami. Například Hubáček táhl míč po levé straně tak dlouho, pomalu a přitom měl před sebou celou lajnu volnou. Klidně si to mohl předkopnout a pelášit za balonem a tím by založil i rychlý brejk, tak jako to dělal Hamburk. Jenže Slavia je z české ligy zvyklá na "šnečí" tempo hry. Potom to tak v té Evropě vypadá. Jak říkám, jediný hráč, co se mi líbil ze Slavie, byl Švento. Je ho v té Slavii ale opravdu škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

nepřijde mi , že by byl problém hlavně v obraně spíš nedokázali vymslet nic odpředu nechápu proč , když v GL hrají hezky pozemi kombinačně , proč na klub jako je hamburk vyrukují s nakopávanými balóny , ja tuhle taktiku fakt nesnáším , kopnout míč na jednoho vysunutýho útočníka mezi 4 obránce to máš šanci 25% , že to získá , ale co stím udělá když je tam sám , spracovat si to nemůže pač musí jít do hlavičky , kterou nemá komu přihrát to je o ničem ..

Reagovat
smazaný uživatel

ještě k tomu, když necid se nesnaží k míči jít...

Reagovat
Bakary3

Jsem sice slávista, musím ale říct, že Slavia byla hrozná Ale Hamburk? Bundesligovej tým? Oni se akorát váleli a zdržovali A rozhodčí byli tragický ( včetně pomezáků)

Reagovat
smazaný uživatel

Hra Hamburku se dala po prvních pěti minutách krásně odhadnout až do konce. Hráli přesně to co jim stačilo aby se moc neunavili na ligu. Trošku hnus, ale v dnešním fotbale normálka.

Reagovat
smazaný uživatel

to samé hraje Slavia nebo Sparta, když jede ukopat postup z nějakého předkola někam do Kurdistánu...

Reagovat
smazaný uživatel

žilinááááááááááááááááááááá

Reagovat
smazaný uživatel

FOR Archer: Víš, již několikrát jsem zmínil, že GL je rychlostí nesrovnatelná s ostatními evropskými soutěžemi. V GL hrají po zemi, protože na to mají dost času, než se podívají, nahrají, tam to není jak v Evropě, kde jsou všichni hráči velice rychlí a hlavně neúnavně presují celý zápas. Jak jsem připomínal toho Hubáčka, klidně to mohl zrychlit, jenomže on je zvyklý z GL mít obrovský čas na rozehrávku, no a tam ho hned hráči Hamburku presovali a nakonec nahrál i na nohu sooupeře!!!

Reagovat
Bakary3

Hubáček je ale tragéd místo něj bych to tam ODKOPAL já, neubránil bych stejně jako on, ale ty nákopy bych zvládl taky

Reagovat
smazaný uživatel

a tu jednu střelu na bránu?

Reagovat
smazaný uživatel

SLAVisti dostali na prdel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele