Nemám potřebu odcházet, hlásí Sergio García

16.02.2014, 14:59
Aktuality
Vedení barcelonského Espanyolu jedná o nových kontraktech s několika hráči a jedním z nich je i útočník Sergio García. Mistr Evropy z roku 2008 má v Katalánsku smlouvu do konce příští sezony a rozhodně se nebrání jejímu prodloužení...

"Víme, že klub každoročně snižuje svůj rozpočet, já sám potřebu odcházet ale nemám. Snad se o mé budoucnosti rozhodne co nejdříve, udělám vše, co bude v mých silách, aby tomu tak bylo. Zamlouvá se mi, že klub ve mně vidí důležitého hráče a chce mě tu udržet. Nejdůležitější hráč týmu? To je přehnané, bez dalších spoluhráčů neexistuje žádný tým. Pokud se mi daří, je to díky spoluhráčům," prohlásil García.

30letý fotbalista dal letos devět ligových branek a i díky tomu se Espanyol drží na desáté pozici. Polepšit si pak může v zápase na půdě Athleticu.

"Bude to složité, na vlastním trávníku jsou velmi silní, ale půjdeme do zápasu se vším nadšením světa," nebojí se García.

Autor: Tomáš Pavlík / insidespanishfootball.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak kam?

Reagovat
Filip12

vlasatec

Reagovat
smazaný uživatel

Ty už vážně nevíš, co psát..ale něco prostě napsat musíš.

Reagovat
Sosi

OT: Lol, prý hrajeme se Slovákama

Reagovat
Filip12

vyhrajeme

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, lehčího soupeře už jsme dostat nemohli, v suchým triku.

Reagovat
ryzskej

Sympatické vyjádření.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele