Neletěli jsme sem pět hodin zbytečně, radoval se Cissé

25.10.2013, 17:55
Aktuality
Řadě fanoušků se včera po delší době znovu připomněl Djibril Cissé. 32letý francouzský útočník od léta působí Kubani Krasnodar a s ruským klubem překvapil v utkání Evropské ligy na půdě dosud suverénní Swansea. Právě Cissé v nastavení z penalty srovnal na 1:1...

"Pro útočníky je to potěšení. Někdy se dostanete jenom do jedné šance a z té musíte dát gól. I když přijde v 95. minutě, stále ji musíte proměnit, to je vaše práce. Necítil jsem žádný tlak, jenom jsem musel kopnout míč do sítě. V kádru nemáme žádná velká jména, ale odehráli jsme několik dobrých zápasů, jako třeba dnes. Cestujeme domů s jedním bodem, neletěli jsme sem tak pět hodin zbytečně," radoval se francouzský útočník.

Kubaň před sebou má i přes bod z Walesu hodně náročný úkol, pokud chce postoupit. V prvních dvou zápasech podlehla St. Gallenu a Valencii, ta je nyní druhá a rozdíl mezi oběma celky je pětibodový, v dalším zápase do Krasnodaru přicestuje Swansea.

"Budou to mít opravdu hodně těžké, až přicestují do Ruska. Jsme znovu ve hře a víme, že pokud se nám povede je doma porazit, budeme mít šanci postoupit," vyhlíží Cissé.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
madridcan

Odjebali ste kopu tiketov a mozte odletiet naspat

Reagovat
smazaný uživatel

jj, dobře mi zamrdali tiket :D

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Osobne sa vyhybam Rusom a Ukrajincom na tiketoch, nielen vo futbale, si strasne nevyspytalni, vlasne v tenise vobec nedavam tenistov z postkomunistickych krajin

Reagovat
smazaný uživatel

*su

*vlastne

Reagovat
smazaný uživatel

takže jinými slovy ani nesázíš

Reagovat
smazaný uživatel

jeho kérky

Reagovat
smazaný uživatel

jeho péro

Reagovat
maras93

leštíš mu ?

Reagovat
Filip12

Baldé přiště základ jinak klobouk dolu

Reagovat
johnn

s pokutoveho kopu len mozes davat goly inak si na hovnoo apojebal si tiket

Reagovat
Bakary3

Koukám, že zhrzených sázkařů jako já je tu víc... Tomu Tremmelovi jsem dal včera jmen... V tu chvíli bych ho pověsil za koule na břevno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filip12

Tremmel si včera vzal příklad z Kováře ale zajímalo by mě proč dostal jen žlutou kdežto Kovář red

Reagovat
Shevchenko

Ty jsi fakt strašně hloupý

Reagovat
ACSeRw!n

Djibril

Reagovat
REPLIKATOR

Still better than Baroš.

Reagovat
dantetomas

Reagovat
VojtovaChelsea

říkal jsem si "kde on mohl být", ale v posledních letech celkem dost spadl...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele