Nekounam nepochybuje o záchraně

04.04.2009, 20:20
Aktuality
Osasuna zaspala první polovinu letošní sezony, v té druhé se snaží všechno dohnat. Klub z Pamplony se z posledního místa propracoval na osmnáctou příčku, boj o setrvání v Primera Division je navíc hodně vyrovnaný a dá se očekávat, že skončí až závěrečným kolem. Záložník Javad Nekounam věří, že pro jeho tým všechno dobře dopadne...

"Svůj osud máme ve vlastních rukou, teď je třeba hrát i nadále dobře. Osasuna má kvalitní tým, naneštěstí se pohybujeme u dna tabulky. Musíme se udržet a s trenérem, jakým je Camacho, věřím, že se nám to podaří," řekl Nekounam.

Osasuna zaznamenala velmi cennou výhru těsně před reprezentační přestávkou, když domaprávě brankou Nekounama porazila Espanyol. Okolo sestupového pásma je to hodně vyrovnané, Pamplona zatím posbírala 29 bodů, Huelva a Betis jich mají 30. Ještě o jeden více získaly Getafe, Bilbao a Almeria, sestupové starosti mají i Mallorka (32), Gijon a Santander (oba 33).

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

doufam, ze se zachrani. meli by sestoupit espanyol, numancia a huelva. jinak je to k neuvereni, ze tym, ktery jeste dve sezony zpatky hral semifinale uefy, ted bojuje o zachranu...

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, že např. Celta pravidelně sestupuje zrovna když tu uefu hraje, tak mi to zas tak šokující nepřijde.

Reagovat
smazaný uživatel

To není ve Španělsku nic neobvyklého, Betis taky bojoval o udržení a přitom sezonu předtím vybojoval Ligu mistrů...

Reagovat
Shevchenko

Zrovna si dal zvláštní příklad, Espanyol je ještě o dvě místa níž a hrál dokonce finále. Ještě příkladnější je ta Celta.

Reagovat
smazaný uživatel

mel jsem napsat spis smutne nez neuveritelne

Reagovat
smazaný uživatel

ale to same Espanyol-finale UEFY a ted boj o zachranu

Reagovat
smazaný uživatel

Espanyol je zvláštní případ, tak například odmítli Sergia Garcíu (úžasný hráč) jen proto, že je z Barcelony (FC). Takže Sergio teď střílí branky za Betis, shodou okolností konkurenta v boji o udržení, a Espanyol nemá kým dávat branky.

Reagovat
božský John

To je htoznej Kocourkov

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele