Největší zážitek, shodli se slávisté po zápase v Dortmundu

11.12.2019, 12:43
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (25)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak LuftJardo, do příštího ročníku už s pořádným zabijákem v útoku!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hm... ale koho, kto by bol platný aj na európskej klubovej úrovni? V domácej lige taký forward možno s výnimkou Komličenka nie je. Treba sa v tomto smere inšpirovať napríklad Šachtarom Doneck, ktorý tú ofenzívu už roky úspešne vyplňuje vcelku kvalitnými Juhoameričanmi...

Reagovat
Kostomlat

Komličenko ne. Ani v naší lize to není nic moc, v pohárech y si neškrtl. Ani trenér Weber z ním není zcela spokojený. Šporar zase hraje ,,jen" slovenskou ligu. Já bych zkusil přetáhnout z Anglie Vydru.

Reagovat
r.mrazik

zas kdyz mohl hrat proti BVB vycuchly Skoda,tak ze by nemohl Komlicenko?

Reagovat
Spalovač šancí

Protože Škodovi nevadí běhat. Sice je pomalejší a technika taky žádná sláva, ale není líny na krok. Já bych preferoval Hložka.

Reagovat
r.mrazik

no,tak toho preferovat opravdu muzes

Reagovat
Spalovač šancí

já vím

Reagovat
wyqinac

nejsem si uplne jistej, ze by Vydra predvadel takovy vykony na to, kolik bysme za nej museli dat penez a jakej by chtel plat

Reagovat
Spalovač šancí

a hlavně je to dřevák

Reagovat
smazaný uživatel

Šporar má momentálne skvelú formu a možno by nebol márny. Je obdivuhodné, s akou ľahkosťou sa dokáže presadzovať v šestnástke súpera. Góly strelené v slovenskej lige možno nie sú najoptimálnejším merítkom jeho útočnej kvality, tým by však mohli byť jeho štyri góly dosiahnuté v piatych zápasoch skupinovej fázy EL. Každopádne Šporar už má istý hráčsky kredit a zrejme by nebol úplne lacnou akvizíciou.

Reagovat
KingMaster13

Však klidně by to za něj dát mohli. V té LM jsme vydělali dost

Reagovat
herold

Není to pro něj málo Slavie? Co ten Boženík, v Chorvatsku dřel, vypadá pokorně, Slavie ideální stanice na vypracování.Ikdyž cska nabízí 8mega..hm to je moc

Reagovat
smazaný uživatel

Ohľadom Šporara to v posledných dňoch začína byť jasnejšie... Slovan ho v lete nanovo zazmluvnil, lebo potrebovali schopného forwarda do EL, hoci o neho bol záujem z Francúzska a Belgicka. Teraz, keď je jasné, že v EL nepostúpia ďalej to vyzerá, že sa nebránia jeho predaju a plusom pre nich je, že góly v EL navýšili jeho trhovú cenu. Média špekulujú o prestupovej sume okolo 3,5 milióna eur, čo Slavia určite má, keďže podobnú čiastku zaplatili trebárs aj za Olayinku. Slovanisti ale už údajne majú na stole tri konkrétny ponuky za Šporara. Malo by ísť o kluby z Talianska, Francúzska a najnovšie vraj vstúpil do hry aj Besiktas. Šporar cez zimu zo Slovana odíde to je jasné, no do Slavie to zrejme nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Boženík by asi nebol pre Slaviu to pravé orechové. V repre mu to tam síce padá jedna radosť, no napríklad v lige sa v tejto sezóne vyslovene trápi. Navyše hráčska politika MŠK Žilina je už roky jasne stanovená. Vychovávajú, prípadne k sebe sťahujú mladé slovenské talenty, ktoré po tom, čo sa presadia v 21tke či na klubovej úrovni so ziskom predávajú do zahraničia. Ak je tých nedávno medializovaných osem miliónov čo za neho ponúka CSKA reálnych, garantujem že Antošík ho pustí, hoci pred novinármi tvrdí pravý opak. On už sa v tom smere v minulosti opakovane vyfarbil. Futbal je pre neho v prvom rade biznis a môže si hovoriť čo chce...

Reagovat
herold

Reagovat
smazaný uživatel

Co to furt řešíte?Útočníka-zabijáka jedině z ciziny.U nás nikdo takový není.Trpiš jasně řekl, že Komličenka už trénoval, zná ho a nechce ho.

Reagovat
Rolf

"Největší zážitek,shodli se...".Oni těch zážitků opravdu moc neměli.

Reagovat
smazaný uživatel

Měli jich asi víc, než celej zbytek ligy dohromady... Ale tak ty to víš určitě líp.

Reagovat
Csaplárova past

Ty vole, konecne jsou venku. Samy sracky a z kazdy vety, co nekdo rekl, hned clanek.

Reagovat
TheMally11

Ticho z toho Londýna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pony Slaystation

Je pravda, že před každým zápasem se psalo o zápasu podzimu a po zápase pak o nejlepším zážitku v životě, rekordu a nejlepší předvedené hře v historii lidstva.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale houby, psalo se to akorát s Barcou (což se nedivím, protože Barca). Pak se psalo o zápasu podzimu, když hrál v Edenu Inter (a tam šlo opravdu o všechno), jenže se pak nepsalo o skvělé hře, ten zápas se moc nevydařil.

Reagovat
Csaplárova past

U Plzně to bylo tehdy to samý. Prostě vždycky zápas století a zážitek tisiceletí ....

Reagovat
Pony Slaystation

Souhlas, proto je to otravný

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele