Nejspíše po sezóně odejdu z Bayernu, řekl Rafinha

28.12.2018, 09:57
Aktuality
Rafinha nastupuje za Bayern Mnichov osmou sezónu, další potom už zřejmě nepřidá. Zkušený brazilský obránce se chce ve svých třiatřiceti letech vrátit zpátky do vlasti...

Rodáka z Londriny si před více než 13 lety vytáhlo do Evropy Schalke, kde se Rafinha zařadil k důležitým hráčům, načež byla otázka času, kdy zamíří za lepším.

Nakonec se čtyřnásobný brazilský reprezentant možná trochu překvapivě stěhoval do Janova. Jeho dres však oblékal pouze sezónu, než si ho vytáhl mnichovský Bayern.

Na Säbener Straße nenastupoval Rafinha s železnou pravidelností, přesto německému velkoklubu pomohl vyhrát prakticky všechny dostupné trofeje, včetně Ligy mistrů.

Na další cenné kovy má Brazilec nárok letos, načež se s největší pravděpodobností s úřadujícícm německým šamopionem rozloučí. "Vždycky jsem se chtěl vrátit do Brazílie," uvedl Rafinha, jemuž po sezóně vyprší kontrakt. "Moje působení v Bavorsku se chýlí ke konci. Myslím si, že je to moje poslední sezóna v Bayernu Mnichov," dodal ostřílený bek.

Autor: Jiří Vojík / sport-express.ru

Komentáře (11)

Přidat komentář
Heresy

no běž a mej se hezky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
irik

Reagovat
Bastaron

Reagovat
fabec1222

Proč nikdy nebyl v repre?

Reagovat
smazaný uživatel

Pretože nato nikdy nemal

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Ross Geller

Protože Alvés a Maicon.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě moc důležitý hráč po Bayern. Sice ne do základu, ale svoje si skoro vždycky odehrál, nevadilo mu sedět v důležitých zápasech, v těch méně důležitých se potom vždy hodil.

Rafinha

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele